Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zagraniczne serwery do cs 1.6 non steam

Najbardziej trafne tematy dla "zagraniczne serwery do cs 1.6 non steam"

2

serwery counter-strike non-steam VAC

Witam. Mam prośbę, zna ktoś jakieś serwery counter-strike non-steam z VAC? Jak tak to bardzo proszę o podanie ip... Dzięki... ...

Odpowiedzi do serwery counter-strike non-steam VAC :

3

2 serwery non steam 25 i 32 sloty zapraszam

2 serwery FFA ManhattaN 62.133.128.22:27028 25 slotow 212.182.123.68:27015 32 sloty zapraszam do ...

Odpowiedzi do 2 serwery non steam 25 i 32 sloty zapraszam :

4

CSS serwery Deathmatch Non Steam

Hej. W tym temacie proszę podawać adresy serwerów deathmatch, tylko takich przetestowanych przez siebie. :) PS. Oczywiście wszystko cracked, non steam ;) To są serwery, na których ja gram.: DEATHMATCH: 88.212.10.136:27019 Antik CS Source Deathmatch ...

Trafność: 60%

7

Płatne serwery -- Non-Steam czy bezpieczne ?

Witam zamierzam kupić płatny sewer na pukawka.pl albo na shooters.pl, chciałbym go oczywiście przerobić na non-steam, ale teraz mam pytanie czy to jest w pełni bezpieczne i czy nie wykryją tego że coś pozmieniałem ? Na którym będzie bezpieczniej i ...

Odpowiedzi do Płatne serwery -- Non-Steam czy bezpieczne ? :

9

Serwery Non Steam w zakładce internet

Dostałeś bana na VAC lub masz non steam? To wystarczy że podmienisz jeden plik i będziesz mógł grać na serwerach non steam! Ściągnij to: http://rapidshare.com/files/114431700/MasterServers.rar lub to: http://www.sendspace.pl/file/gju1dymE/ ...

Odpowiedzi do Serwery Non Steam w zakładce internet :

10

Steam a serwery non steam

Może był taki temat ale jest to duże forum że ciężko znaleźć. Chodzi o to, że ściągnąłem sobie steam i nie mogę dodawać serwerów non steam. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Mam kumpli co grają na steam na serwerach non steam. Proszę o pomoc lub danie ...

Odpowiedzi do Steam a serwery non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zagraniczne serwery do cs 1.6 non steam"

1

Musisz wchodzić na serwery Non Steam, poszukaj ich na tej stronie.

Musisz wchodzić na serwery non steam, poszukaj ich na tej stronie. ...

2

Po pierwsze to powinno sie znajdowac w dziale serwery Counter strike non steam

Po pierwsze to powinno sie znajdowac w dziale serwery Counter strike non steam a nie tutaj a to ze cos wam sie moglo nie udac to nie znaczy zeby ten temat znajdowal sie ...

3

Cytat: Napisał kubens - czy gamesnet.pl robi serwery na NON STEAM Nie, sam

Cytat: Napisał kubens - czy gamesnet.pl robi serwery na non steam Nie, sam musisz przerobić. Cytat: - czy znacie jakies strony z serwerami do zakupu non steam (np. shoters) www.unixstorm.org Cytat: - znacie jakie stronki z serwami zeby testować np. ...

4

To czemu na inne serwery non steam moge wchodzić a na ten nie??

To czemu na inne serwery non steam moge wchodzić a na ten nie?? ...

5

wchodzisz na serwery steam, a masz non steam. na forum masz serwery non

wchodzisz na serwery steam, a masz non steam. na forum masz serwery non : ...

6

Cytat: Czy gamepad oferuje serwery non-steam Cytat: Napisał Xendix Widziałem

Cytat: Czy gamepad oferuje serwery non-steam Cytat: Napisał Xendix Widziałem serwery z gamepad non steam na liście serwerów ..... ? http://www.gamepad.pl/index.php?menu=panel -może to Ci pomoże ...

7

To są raczej serwery NON STEAM a żaden nie wchodzi więc ???? Puchatek [4Fun]* -

To są raczej serwery non steam a żaden nie wchodzi więc ???? Puchatek [4Fun]* - 84.38.95.197:27020 Puchatek [FFA]* - 84.38.95.197:27016 HashJama #1 - h1.wiaderko.com:27015 HashJama #3 - h3.wiaderko.com:27015 Club-Nation GGDM - 212.14.38.241:27015 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zagraniczne serwery do cs 1.6 non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam