Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zainstalowałem steam i mam stara grafike

Najbardziej trafne tematy dla "zainstalowałem steam i mam stara grafike"

1

MAM nietypowy problem z cs non steam

Witam :mrgreen: mam następujący problem opiszę to dokładnie, więc tak : Zgrałem od kolegi csa <wersje już wsześniej zainstalowaną> zrzuciłem to na kompa utworzyłem skrót i dopisałem do niego -nomaster -game cstrike i wszystko było gitara Ale ...

Odpowiedzi do MAM nietypowy problem z cs non steam :

2

mam poważny problem ze steam:/

Witam mam problem....Ponieważ miałem steam ale zbanowali mi:/ Miesiąc temu kupiłem nowy...Chciałem zainstalować znowu tego nowego ale zgubiłem od niego cd-key i nie moge aktywoac konta steam:/ Jest możliwość żeby tym starym cd_keyem aktywować?? I ...

Odpowiedzi do mam poważny problem ze steam:/ :

3

Mam Problem ze Steam prosze o pomoc

Witam Wszystkich. Otoz mam problem z updatowaniem steam.Posiadam system operacyjni Windows 98.Podczas uruchamiana steam (Updatowania) Wyskakuje mi Taki Komunikat. steam steam is no longer supported on this computer's operating system Would you like ...

Odpowiedzi do Mam Problem ze Steam prosze o pomoc :

5

Zapraszam na serwer non steam 'Twoja Stara team'

195.42.112.2:27052 - haslo nie trudne do odgadnięcia, duże litery w nazwie :P mamy kilku adminów, w tym Ja, czyly Miku :D Jesteśmy bardzo surowi, chociaż można przeklinać :) Serwer trzyma poziom, ...

Trafność: 40%

6

hlds non steam(ponoć) mam liveboxa i mam problem

cześć mam liveboxa Wybierz Nazwa Włączone Protokół Port od Port do Lokalny adres IP Nazwa interfejsu ??? Tak UDP 27015 27016 192.168.1.10 ppp0 cs Tak UDP 27016 27016 192.168.1.11 ppp0 cs Tak UDP 27015 27015 192.168.1.11 ppp0 tak odblokowałem porty w ...

Odpowiedzi do hlds non steam(ponoć) mam liveboxa i mam problem :

7

mam problem z avatarem do steam(społeczność)

mam problem generalnie to mam zdjecie które chcialbym umiescic na avatar który ma byc wielkosci 128 na 128 pxl... nie wiem jak to zrobic licze na waszą ...

Odpowiedzi do mam problem z avatarem do steam(społeczność) :

8

Mam kod steam, co dalej?

Witam! Kupiłem tutaj kod steam do CS 1.6 + CZ, i co mam dalej zrobic? Jakies linki do instrukcji czy poradników tu ...

Odpowiedzi do Mam kod steam, co dalej? :

9

AvE. sz.Klanu [mam Steam]

Witam ! Bylem w wielu klanach lecz w wiekszosci nie moglem zagoscic wiecej niz 1 miesiac bo klan sie rozpadal Poprzedni klan : p2d-GaminG Strona : Oficjalna strona p2d-GaminG webspell by Wania.pl Herb jest moj ;] a wiec umiem robic herby itp. ...

10

MAm Steam 2 lata gram i ogar klan

Szukam klanu gram 2 lata na ns i 3 miechy na steam oferuje: skill mikrofon teamspeak RCD 2 aktywnosc na tygodniu jak i weekendy oczekuje niechce serva nie bede skladal sie na serv :D ale sponsor co ibnnego strone bardzo dobra i tyle wystarczy nie ...

Odpowiedzi do MAm Steam 2 lata gram i ogar klan :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zainstalowałem steam i mam stara grafike"

1

Cytat: Napisał luperr mam taki problem zainstalowałem cs 16 non steam i jak

Cytat: Napisał luperr mam taki problem zainstalowałem cs 16 non steam i jak wchodze na find serwers to mi sie wyswietla ze powinienem uruchomic steama ponownie i zprawdzic połaczenie z internetem a jak wpisuje adres ip jakiegos serwera to tak jakby ...

Trafność: 60%

2

mam 2 pytanie czemu o cs steam piszesz w dziale non i czy nie zainstalowałeś

mam 2 pytanie czemu o cs steam piszesz w dziale non i czy nie zainstalowałeś patcha na ...

3

Ja mam jeszcze inny problem...zainstalowałem steam od kolegi na mp4 wgrałem

Ja mam jeszcze inny problem...zainstalowałem steam od kolegi na mp4 wgrałem wszystko... jest git, Wchodze w My games wpisuje cd-key i mi pisze Prosimy włożyć CS Anthology do napędu co mam zrobić ...

4

Nieeeeee to niema nic ze soba wsspolnego ja mam i non i steam i jest gitara ALE

Nieeeeee to niema nic ze soba wsspolnego ja mam i non i steam i jest gitara ALE Pytam czy wpsiywales cd-keya bo prawda jak zaoinstalujesz cs i steam to jak wlacasz steama to musisz go aktualizowac ale potem musisz tez wejsc w zakladke games i ...

5

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...

6

oj mam opisywac co sie dzieje no wchodze w cs-a chce ustawic na grafike OpenGL

oj mam opisywac co sie dzieje no wchodze w cs-a chce ustawic na grafike OpenGL ale po chwili wylacza mi sie i wyskakuje okienko z napisem :::''The specified video mode is not supported . The game will now run is sowtware mode.'' i nie wiem co mam ...

7

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zainstalowałem steam i mam stara grafike"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam