1
Cytat: Napisał luperr mam taki problem zainstalowałem cs 16 non steam i jak wchodze na find serwers to mi sie wyswietla ze powinienem uruchomic steama ponownie i zprawdzic połaczenie z internetem a jak wpisuje adres ip jakiegos serwera to tak jakby ...
Trafność: 60%
2
mam 2 pytanie czemu o cs steam piszesz w dziale non i czy nie zainstalowałeś patcha na ...
3
Ja mam jeszcze inny problem...zainstalowałem steam od kolegi na mp4 wgrałem wszystko... jest git, Wchodze w My games wpisuje cd-key i mi pisze Prosimy włożyć CS Anthology do napędu co mam zrobić ...
4
Nieeeeee to niema nic ze soba wsspolnego ja mam i non i steam i jest gitara ALE Pytam czy wpsiywales cd-keya bo prawda jak zaoinstalujesz cs i steam to jak wlacasz steama to musisz go aktualizowac ale potem musisz tez wejsc w zakladke games i ...
Trafność: 40%
5
ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...
6
oj mam opisywac co sie dzieje no wchodze w cs-a chce ustawic na grafike OpenGL ale po chwili wylacza mi sie i wyskakuje okienko z napisem :::''The specified video mode is not supported . The game will now run is sowtware mode.'' i nie wiem co mam ...
7
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...