Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zajebiste ultimate sounds pl cs

Najbardziej trafne tematy dla "zajebiste ultimate sounds pl cs"

1

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

2

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy)

ultimate sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieć dźwięki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je daję, tylko w polskiej wersji zmodyfikowałem plugin ultimate sounds. Użyłem ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy) :

Trafność: 66.67%

3

[ultimate sounds]

chcialbym, aby mi ktos przerobil plugin ultimate_sounds w ten spodob, aby nie pokazywaly sie zadne, aleto zadne napisy. chodzi mi o to, zeby tylko dzwieki dzialaly podaje .sma /////////////////////////////////////////////////// // AMXMOD[X] // // ...

Odpowiedzi do [ultimate sounds] :

4

Ultimate Sounds // ++

Witam gralem kiedys na serwie gdzie jest duuuzo odglosow z pluginu bodajze ultimate sounds Oprocz standardowych sa tez takie jak na tym filmiku mogl by ktos napisac taki plugin albo podac link do tego pluginu bo sam nie daje rady dodawac dzwiekow w ...

Odpowiedzi do Ultimate Sounds // ++ :

5

PROBLEM Z ULTIMATE SOUNDS

Witam. Wgralem na serwer ultimate sounds. Sa tam dwa pliki. sma i amxx i katalog z dzwiekami. amxx wgralem do folderu plugins. sma do scripting. A folder z muzyka, nazywajacy sie ultimate-sounds skopiowalem do folderu sound. Teraz wydaje mi sie ze ...

Odpowiedzi do PROBLEM Z ULTIMATE SOUNDS :

6

ultimate sounds

Witam, założyłem serwer i zacząłem go modyfikować... wrzuciłem plugin ultimate sounds i wszystko było pięknie, chciałem przetestowac jednak jeszcze plugin na realistyczniejszy granat i zaraz po tym dźwięku przestały być slyszalne, myślałem że to ...

Odpowiedzi do ultimate sounds :

7

ultimate sounds

chodzi mi o plugin na tej stronce: ultimate sounds (The Original) - AlliedModders Chcialbym zeby ktos mi go przerobil w taki sposob zeby za jego sprawa wyswietlaly sie tyko dzwieki i napisy np.: "misc/multikill", ...

Odpowiedzi do ultimate sounds :

8

Problem plugin ultimate sounds

Witam mam problem poniewaz po wgraniu pliku ultimate sounds (nie PL) czesc osob nie moze wejsc na serva, przy wbijaniu na serva w polowie wylacza mu csa jak temu zaradzic?Czego to wina? Czy to wina servera czy ich csa lub czegos innego? Z gory ...

Odpowiedzi do Problem plugin ultimate sounds :

9

CS 1.6 STEAM i Windows Vista Ultimate x64

Witam! mam problem poniewaz mam wgrana viste x64 , zainstalowalem steama nastepnie uruchomilem cs`a i gdy wbijam na jakis serw to mi sie nagle wylancza CS :/ moze ktos mi jakos poradzi albo ktos moze mial taki problem i wie jak go usunac ? prosze o ...

Odpowiedzi do CS 1.6 STEAM i Windows Vista Ultimate x64 :

10

problem z end rounds sounds

Kod: L 08/08/2007 - 10:15:09: -------- Mapchange to cs_assault -------- L 08/08/2007 - 10:15:09: Invalid multi-lingual line (file "cstrike\addons\amxmodx\data\lang\roundsounds.txt" line 1) ML_NOTFOUND: NOT_FOUND ML_NOTFOUND: LOAD_SUCCESS ...

Odpowiedzi do problem z end rounds sounds :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zajebiste ultimate sounds pl cs"

1

wariat818, ultimate sounds podmieniasz pliczeki już...

wariat818, ultimate sounds podmieniasz pliczeki już... ...

2

Pulpecik, użyj pluginu ultimate sounds - lepszy, łatwo dźwięki na własne

Pulpecik, użyj pluginu ultimate sounds - lepszy, łatwo dźwięki na własne zmienić, można prosto wyłączyć dane dźwięki, oraz np. dla headshot'a są 3 różne dźwięki i jest losowany który ma być odegrany ...

3

Fl@tron!ks, eee, jakiej wersji ultimate sounds używasz? Włącz sobie te dźwięki

Fl@tron!ks, eee, jakiej wersji ultimate sounds używasz? Włącz sobie te dźwięki z amxmodmenu (daj more, później ustawienia statystyk) i będzie działać ...

4

a gdzie mam wkleic ten ultimate sounds.sma ???

a gdzie mam wkleic ten ultimate sounds.sma ??? ...

5

chodzi ci o ultimate sounds

chodzi ci o ultimate sounds ? ...

6

Cytat: Napisał Yamakasi92 chodzi ci o ultimate sounds ?

Cytat: Napisał Yamakasi92 chodzi ci o ultimate sounds ? http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=67632 Ok fajnie dzięki ale Gdzie ja mam wpisac ten czerwony trex z tej ...

7

Taaa to są chyba ultimate sounds znajdz to w plugins.ini i napisz przed tym ;

Taaa to są chyba ultimate sounds znajdz to w plugins.ini i napisz przed tym ; ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zajebiste ultimate sounds pl cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam