Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zakładanie serwera cs 16 neostrada

Najbardziej trafne tematy dla "zakładanie serwera cs 16 neostrada"

1

Zakładanie Serwera......

A więc chcę założyć serwer. Czytałem że można to zrobić: Valve-Steam-SteamApps-Nazwa użytkownika-Counter-Strike i hlds i wtedy się tworzy. Jak wchodzę w hlds wyświetla się taki problem: Nie chcę instalować od nowa Csa i robić żadnych innych ...

Odpowiedzi do Zakładanie Serwera...... :

2

Stawianie serwera NEOSTRADA

Wiec tak nie wiem czy mam zewnetrzne ip czy wewnetrzne ale mam liveboxa 3mb i chce postawic serwer stawiwam ale koledzy nie moga doloczyc wogole im nie wynajduje serwa ;/ Prosze o ...

Odpowiedzi do Stawianie serwera NEOSTRADA :

3

Mojego serwera nie ma na liście w zakładce Internet

Witam. Jak w temacie. Nikt nie widzi mojego serwa bo nie ma go w zakladce Internet. Tylko jak komuś podam IP to może wejść. Może to przez to że za każdym razem jak włączam serwa to muszę w Console wpisać "sv_lan 0" bo inaczej sie wyswietli ...

Odpowiedzi do Mojego serwera nie ma na liście w zakładce Internet :

4

Brak serwera w zakładce internet

WITAM Postawiłem własny serwer Counter Strike 1.6 Non-Steam programem "Dedicated Server" Niewiem co zrobić żeby serwer znalazł się w zakładce Internet i był wyszukiwany wras z innymi serwerami,dodałem go do ulubionych i znajduje się na tej ...

Odpowiedzi do Brak serwera w zakładce internet :

5

Regulamin dodawania serwera

1. Serwery dodajemy pojedyńczo !!!! - JEDEN SERWER = JEDEN TEMAT(TOPIC) 2. W temacie piszemy nazwę serwera, IP 3. W treści piszemy resztę info o serwerze.. jeżeli jakieś mamy ;)... własne opinia na temat serwera zawsze mile widziana :D 4. Jeżeli ...

Odpowiedzi do Regulamin dodawania serwera :

6

Bezpodstawne oskarzanie graczy serwera grozi banem...

Bezpodstawne oskarzanie graczy serwera grozi banem permanentnym...prosze zapoznawac sie z regulaminem tam jest wszystko napisane i wlasnie po to zostalo ...

Odpowiedzi do Bezpodstawne oskarzanie graczy serwera grozi banem... :

7

Przeróbka serwera

Witam, wczoraj wykupiłem serwer w Shooters.pl... Lecz jest on steam a u nas nikt nie ma Steama... Proszę powiedzieć co przerobić na FTP czy gdzieś zeby zrobić z tego serwer non-steam... Ma VAC...(Valve Anti ...

Odpowiedzi do Przeróbka serwera :

9

Zakladananie serwera.

1. Na czym bardziej polecacie zrobic serwer, windows czy linux? 2. Dajcie mi działający link do ściągnięcia serwera cs no steam (na tym csie co ja mam nie chodzi) (na windowsa,albo na linuxa, zaleznie o odpowiedzi na 1 ...

Odpowiedzi do Zakladananie serwera. :

10

poszukuj aktywnego serwera z Gun Game

poszukuj serwera z Gun Game ale żeby ktoś na nim grał, był bez kodów i mógł na niego wejść Mam cs 1.6. Znalazłem wiele serwerów ale na nie niemogłem wejść zanajdźcie mi taki serwer. Z góry ...

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zakładanie serwera cs 16 neostrada"

1

czyli nie ma sensu zakładać serwera

czyli nie ma sensu zakładać serwera ...

Trafność: 66.67%

2

A szukałeś w zakładce "LAN" tego serwera ... ?? Spróbujcie otworzyć

A szukałeś w zakładce "LAN" tego serwera ... ?? Spróbujcie otworzyć konsole przez "~" i wpisac connect i po spacji adres ip ...

3

są jakieś wymagania na założenie serwera ?? chodzi mi o przesył, neostrada 512

są jakieś wymagania na założenie serwera ?? chodzi mi o przesył, neostrada 512 wystarczy aby założyć serwer w do gry w ...

4

Primo, zły dział. Zakładanie forum na wxv.pl to kiepski pomysł... Jeśli jednak

Primo, zły dział. zakładanie forum na wxv.pl to kiepski pomysł... Jeśli jednak się upierasz to napisz, w czym masz ...

5

Dodajesz IP serwera w zakładce "Favorites" i wchodzisz tak jak na

Dodajesz IP serwera w zakładce "Favorites" i wchodzisz tak jak na zwykły serwer, tyle że zamiast grać, siedzisz na specu i ...

6

Elo! A ja juz co do serwera steam Hashjama! Prosze dodac mapki co byly na NS :)

Elo! A ja juz co do serwera steam Hashjama! Prosze dodac mapki co byly na NS :) jak malo jest graczy to prosza o aima albo cos mniejszego, i jeszcze rundke troszku wydluzyc :D ...

7

sory pomyliłem zakłądki

sory pomyliłem zakłądki ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zakładanie serwera cs 16 neostrada"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam