Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zakladanie serwera ftp zmienne ip

Najbardziej trafne tematy dla "zakladanie serwera ftp zmienne ip"

1

Zmienne ip, a stały adres serwera.

Witam. Założyłem serwer na neostradzie. Jako, że mam zmienne ip, to założyłem konto na no-ip.pl. Po wpisaniu w konsoli adresu z no-ip.pl łączy się z serwerem, ale jak chce dodać do ulubionych, to adres automatycznie zamienia się na moje ip, które po ...

Odpowiedzi do Zmienne ip, a stały adres serwera. :

2

Zmienne Ip, Ustawienie ip serwera.

Mam no-ip.org przy moim zmiennym ip. Można się z moim serverem połączyć poprzez no-ip.org w grze, lecz jak dam w serwerach wyszukiwanych w csie, to pojawia się moje zmienne ip. Jak zrobić żeby w tej wyszukiwarce w grze itd pojawiało się moje ip ...

Odpowiedzi do Zmienne Ip, Ustawienie ip serwera. :

4

Regulamin dodawania serwera

1. Serwery dodajemy pojedyńczo !!!! - JEDEN SERWER = JEDEN TEMAT(TOPIC) 2. W temacie piszemy nazwę serwera, IP 3. W treści piszemy resztę info o serwerze.. jeżeli jakieś mamy ;)... własne opinia na temat serwera zawsze mile widziana :D 4. Jeżeli ...

Odpowiedzi do Regulamin dodawania serwera :

5

Bezpodstawne oskarzanie graczy serwera grozi banem...

Bezpodstawne oskarzanie graczy serwera grozi banem permanentnym...prosze zapoznawac sie z regulaminem tam jest wszystko napisane i wlasnie po to zostalo ...

Odpowiedzi do Bezpodstawne oskarzanie graczy serwera grozi banem... :

6

Przeróbka serwera

Witam, wczoraj wykupiłem serwer w Shooters.pl... Lecz jest on steam a u nas nikt nie ma Steama... Proszę powiedzieć co przerobić na ftp czy gdzieś zeby zrobić z tego serwer non-steam... Ma VAC...(Valve Anti ...

Odpowiedzi do Przeróbka serwera :

8

Zakladananie serwera.

1. Na czym bardziej polecacie zrobic serwer, windows czy linux? 2. Dajcie mi działający link do ściągnięcia serwera cs no steam (na tym csie co ja mam nie chodzi) (na windowsa,albo na linuxa, zaleznie o odpowiedzi na 1 ...

Odpowiedzi do Zakladananie serwera. :

9

poszukuj aktywnego serwera z Gun Game

poszukuj serwera z Gun Game ale żeby ktoś na nim grał, był bez kodów i mógł na niego wejść Mam cs 1.6. Znalazłem wiele serwerów ale na nie niemogłem wejść zanajdźcie mi taki serwer. Z góry ...

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zakladanie serwera ftp zmienne ip"

1

kosynier, wchodzisz na ftp Twojego serwera i kopiujesz tamte pliki

kosynier, wchodzisz na ftp Twojego serwera i kopiujesz tamte pliki (podmieniasz ...

Trafność: 50%

2

Gdzie mam to dopisać ? Jak gdzies w FTP serwera to własnie nie da rady bo nie

Gdzie mam to dopisać ? Jak gdzies w ftp serwera to własnie nie da rady bo nie dali mi admina tylko do testu ...

3

Chyba tam wykupujesz sobie od nich ftp z pojemnością np.40GB,a serwera nie. Nie

Chyba tam wykupujesz sobie od nich ftp z pojemnością np.40GB,a serwera nie. Nie jestem ...

4

Wrzucam ten plik na serwer do ftp ! I NIC DAJE RES serwera i dalej nie działa !

Wrzucam ten plik na serwer do ftp ! I NIC DAJE RES serwera i dalej nie działa ! ? Co ja mam zrobić błagma o ...

5

Można. Normalnie qwa... tych co nie ma na FTP ściągają się z serwera.

Można. Normalnie qwa... tych co nie ma na ftp ściągają się z serwera. Myśl ...

6

a czmu jesli kolega pobiera przez ftp wlasnie z serwera bo mam ta linijke plik

a czmu jesli kolega pobiera przez ftp wlasnie z serwera bo mam ta linijke plik v_m4a1.mdl zostaje ale dodaje sie plik o nazwie ...

7

Może byś dał rade przenieść bazę danych? Masz dostęp do serwera ftp?

Może byś dał rade przenieść bazę danych? Masz dostęp do serwera ftp? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zakladanie serwera ftp zmienne ip"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam