Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zakladanie strony klanowej cs za free

Najbardziej trafne tematy dla "zakladanie strony klanowej cs za free"

1

ProBlEm z ZałOŻeNiEm stRonY KlanOweJ! ProszE o SzyBkĄ odP.

Mam duży problem z założeniem strony klanowej a dokładniej nie wiem jak się do tego zabrać . pierwszy raz sie tym zajmuje i nie mam pojęcia jaką wybrać domenę, jak zrobić banner itd. Gdyby ktoś mógł mi pomóć to niech napisze na tym forum albo do ...

Odpowiedzi do ProBlEm z ZałOŻeNiEm stRonY KlanOweJ! ProszE o SzyBkĄ odP. :

3

Potrzebuję strony klanowej :)

Witam wszystkich. Potrzebuję strony klanowej w oprogramowaniu WebSpell + dodanie sponsorów w bocznym bloku mówiąc ogólnie poszukuję WebMastera. . W zamian oferuję admina na serwerach klanu, reklamę na stronie dla WebMastera i jego serwisu, klanu. ...

Odpowiedzi do Potrzebuję strony klanowej :) :

4

Logo dla Strony klanowej

No too tak www.fsh.ugu.pl Chce logo dla tej strony tera jest to podstawowe ale chce inne i zeby kolory pasowaly Nazwa klanu FsH # Mozna dodac Steam cs 1.6 wymiary: 786 na 234 Powinien by w formacie gif:P i nprzyklad mozecie dac to na wyslijto.pl ...

Odpowiedzi do Logo dla Strony klanowej :

Trafność: 50%

6

Logo dla strony klanowej www.razer-team.pl/

Witam , poszukuję osoby która zrobi logo dla strony klanowej my klany : www.razer-team.pl W tym klanie będą dywizje CS 1.6 i CS:S , więc prosił bym aby to jakoś połączyć. Wymiary takie jakie są tera EW.Jeśli ktoś chce być stałym grafikiem naszego ...

Odpowiedzi do Logo dla strony klanowej www.razer-team.pl/ :

7

Poszukuję webmastera do strony klanowej.

J.W. Poszukuję WebMastera który zrobi cms'a pod stronę klanową np. WebSpell, byle nie Nuked-Klan. Chodzi mi o konfigurację samego cms'a + dodatkowe pluginy. Kontakt : GG: 6252838 STEAM: ...

Odpowiedzi do Poszukuję webmastera do strony klanowej. :

8

Strony klanowe za Free.

Cześć Robie strony klanowe za free YoYo.pl and Nuked-Clan = 1 Gibon Ugu.pl and WebSpell = 1 gibony Regulamin Nazwa strony Hosting Nuked-clan czy tam WebSpell Tematyka Jeśli napiszecie np "Zrób mi GG: 7375895" Nie zrobie Jeśli chcecie ...

Odpowiedzi do Strony klanowe za Free. :

9

Robie Strony Klanowe na Webspell Za Free

Moje wymagania sa niewielkie:D : Na str moj klan bedzie umieszczony jako sponsor... Koniec pisac 12607470 ...

10

Strony Klanowe za FREE !!!

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zakladanie strony klanowej cs za free"

1

Zmiana adresu naszej strony klanowej na http://freefrags.80.pl/ Zapraszamy.

Zmiana adresu naszej strony klanowej na http://freefrags.80.pl/ Zapraszamy. ...

2

kosynier, hej , potrzebuje strony klanowej do Infernal-Team jest tam więcej niż

kosynier, hej , potrzebuje strony klanowej do Infernal-Team jest tam więcej niż 7 osób :)... forum już mamy ale prosiłbym o ...

3

na nuked klan 1.76 link do mojej strony klanowej http://www.x-ekplode.yoyo.pl/

na nuked klan 1.76 link do mojej strony klanowej http://www.x-ekplode.yoyo.pl/ ... pomozcie bardzo chce go ...

4

Co do strony klanowej to zapraszam tutaj: www.shadowkillers.yoyo.pl Nie kazdy

Co do strony klanowej to zapraszam tutaj: www.shadowkillers.yoyo.pl Nie kazdy zna na wszystko odpowiedz. Mam kilku ludzi co prowadza ze mna to forum. Jseszcze nie trafilismy do google ale pracuje nad tym, wiec spokojnie. Bez nerwow ...

5

haha xD nawet strony klanowej juz niema xD czyli nie ma klanu xD

haha xD nawet strony klanowej juz niema xD czyli nie ma klanu xD ...

6

zla slawa dla niego, klanu, strony klanowej, serwera klanowego

zla slawa dla niego, klanu, strony klanowej, serwera klanowego ...

7

Cytat: nie widzialem strony klanowej czy multigamingowej o fioletowym kolorze.

Cytat: nie widzialem strony klanowej czy multigamingowej o fioletowym kolorze. no ja tez ale nie chce nikogo obrażać ale moim zdaniem to taki pedalski ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zakladanie strony klanowej cs za free"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam