1
a jesli .dll to lipa myslalem ze moze w jakims .cfg to wtedy nie bylo by problemu. Jakkolwiek dzieki za pomoc. aha steama nie mam a przeinstalowanie nic nie ...
Trafność: 33.33%
2
boshe co za nuuby ludzie patrzcie.. D:/Gry/Valve/cstirke/server.cfg Otwierasz cfg! szukasz Linijki sv_lan 0 jeżeli masz 0 zmieniasz na 1 , jeżeli nie masz takiej linijki dodajesz sobie gdzieś na samym dole sv_lan 1 dam ci przykład ;) Kod: // Use ...
3
a moze dac jakis plik graficzny albo w userconfig.cfg cos dodac bo wole modele z cs:cz. a jak zainstalowalem dodatek do cs 1.6 bylo to ...
4
ja bym zainstalował csa od nowa to zawsze działa. A może zrobiłeś cfg a go nie uruchomiłeś :D :D :D :D :D w ...
5
w folderze cstrike masz plik config.cfg otwierasz go za pomocą notatnika znajdujesz komende hud_fastswitch 0 i zmieniasz na hud_fastswitch 1 i zapisujesz sobie jako np XXX.cfg (musisz zapisać w folderze cstrike, a potem sobie go skopiuj w miejsce z ...
6
a wracajac do tamtego pytania zrobilem cfg przy okazji te slynne bindy chcialem wyprobowac no i cos zapisuje zmienilem klawiszologie dodalem bindy na sklep i mi nie chodzi a zapisalem jako tlyko do odczytu w ten ...
7
jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być też taka możliwość że się zle zapisał tzn nie w tym formacie co trzeba. On musi być o rozszerzeniu cfg. A te komendy spowodują że celownik podczas biegania cie się nie ...