Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zapisywanie pliku w sony vegas

Najbardziej trafne tematy dla "zapisywanie pliku w sony vegas"

2

Poradnik do porgramu Sony Vegas 8 Pro :) Cz. 1

Witam wszystkich użytkowników forum wiaderka. Na wstępie mojego poradnika chciałbym ogłosić ,że jest zrobiony całkiem przeze mnie i specjalnie zrobiony dla wiaderko.com :).W tym momencie chciałbym pozdrowić JaCo i Rozek'a. sony vegas Pro 8.0 - ...

Odpowiedzi do Poradnik do porgramu Sony Vegas 8 Pro :) Cz. 1 :

Trafność: 50%

3

Sony Vegas 8.0

Kod: sony vegas profesjonalny programos służący do obróbki video i produkcji audio. Radzi sobie z takimi formatami jak : DV, SD, HD-SDI , HDV. Program ten umożliwia wyciszenie ścieżki audio na kasecie, przenoszenie i aranżację, edycję projektu ...

Odpowiedzi do Sony Vegas 8.0 :

4

Poradnik Sony Vegas 7.0

Kurs obsługi sony vegas 7.0c (zdjęcia mają w sumie 3.21MB, więc ich ściaganie może trochę zająć!) Spis treści: 1. Pobieranie, instalacja i pierwsze kroki. 1.1 Ustawienia początkowe. 2. Podstawowe funkcje: 2.1 Dodawanie zdjęć, muzyki i filmów do ...

Odpowiedzi do Poradnik Sony Vegas 7.0 :

5

Problem z Sony Vegas.

Hej. Mam problem z sony vegas 8.0a. Jeżeli zły dział to przepraszam. Więc tak: zainstalowałem go wszystko było cacy. Następnie gdy chcę go odpalić wyskakuje błąd. Kod: An error occurred starting vegas Pro. The system is low on memory. You may be ...

Odpowiedzi do Problem z Sony Vegas. :

7

[rapidshare]Sony Vegas pro 7

...

9

VegaS Szuka Klanu z serwerem

Szukam Klanu NON STEAM z serwerem (najlepiej 24/7) i niechce być snajperem ponieważ słabo mi idzie z AWP. :???: Nick: vegas :mrgreen: Wiek: 17 Mikrofon: Posiadam (nawet 2) :lol: Gram w CS'a już 2 lata więc mam spore umiejętności. :!: Jeśli ktoś jest ...

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zapisywanie pliku w sony vegas"

1

Xyber, sony vegas wcale nie jest trudny w obsłudze, bardziej bym ci polecał

Xyber, sony vegas wcale nie jest trudny w obsłudze, bardziej bym ci polecał obróbke w programie Adobe Premiere Pro 2.0, sam go od niedawna używam a efekt jest zajebisty. P.S. wrzuć najlepiej swoje dzieła na ...

2

Sony Vegas 7.0 Tutorial: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1380437 Sony

sony vegas 7.0 Tutorial: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1380437 sony vegas 7.0 Videotutorial: http://pl.youtube.com/watch?v=c1ZhZ2afREM __________ Wcisnij pomógł, to nic nie boli, a mnie bardzo ...

3

Magier masz racje:D windows cienki ale ja nie ogar Sony Vegas:D Dzieki za Wasze

Magier masz racje:D windows cienki ale ja nie ogar sony vegas:D Dzieki za Wasze pozytywne ...

4

Dacie linka skad pobrac pelna wersje ?? I mam pytanie czy Sony vegas 7 ktory

Dacie linka skad pobrac pelna wersje ?? I mam pytanie czy sony vegas 7 ktory jest w dovloadzie na wiaderku bardzo sie rozni od 8 ...

5

Polecam ci sony vegas 8, tu masz

Polecam ci sony vegas 8, tu masz poradnik: ...

6

marcin2811, sony vegas 8 a Vegas Pro 8.0 to To Samo -_-' , ale Przynajmniej

marcin2811, sony vegas 8 a vegas Pro 8.0 to To Samo -_-' , ale Przynajmniej Poradnik dałeś ...

7

Sony Vegas Pro. Temat do zamknięcia.

sony vegas Pro. Temat do zamknięcia. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zapisywanie pliku w sony vegas"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam