Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zapomniałem odpowiedz na tajne pytanie w steamie

Najbardziej trafne tematy dla "zapomniałem odpowiedz na tajne pytanie w steamie"

1

1 Krótkie pytanie , Wasza Odpowiedz + Pomógł dla Was

Siema All , mam pytanie : Gdzie moge zmienić napis np jak jest Serwer Full ? Zeby nie pisalo Server Is Full , tylko ja bym se cos napisal ? Dzieki z gory , ...

Odpowiedzi do 1 Krótkie pytanie , Wasza Odpowiedz + Pomógł dla Was :

2

Prosba i pytanie do Mosha

...

Trafność: 20%

3

Jeszcze jedno moje pytanie

Jak juz mówiłem w innym temacie sciągłem cs non steam z lagownia pl . problem jest taki ze, niemoge wejsc na zaden serwer a jak juz sie na jakis wcisne to nie moge grac, a w opcji internet nie mam zadnych serwow. ...

Odpowiedzi do Jeszcze jedno moje pytanie :

4

Kolejne pytanie początkującego

Witam. Mam pytanie : Co musimy zrobić (ja i kumple) aby pograć sobie przez sieć w CS'a 1.6 ? Mamy zainstalowaną wersję non steam i patcha v26. Gdy biorę "New Game" to kumple nie widzą mojego serva. Co robić.. ? Proszę o wyrozumiałość dla ...

Odpowiedzi do Kolejne pytanie początkującego :

5

Ważne pytanie

W addons/amxmodx/configs mam plik users.ini a w nim: Cytat: ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line starting with ; is a comment ; Access flags: ; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped ...

Odpowiedzi do Ważne pytanie :

7

Mam problema i pytanie

w jakim programie stawiacie servy ja mam radiowke 512 i probowalem na dedicated server ale tylko ja na niego moge wejsc a ja chce publica ...

Odpowiedzi do Mam problema i pytanie :

8

Można grać w half life single player na non steamie ?

Tak jak w pytaniu? Jesli tak to jak ? ...

Odpowiedzi do Można grać w half life single player na non steamie ? :

9

pytanie zwiazane sciasle z cs :D

no witam witam :D mam pytanko do graczy pro. a wiec :D nie gralem w cs jakies pol roku no i jak wiadomo przy polecial nie jeden format ;] i cs ubylo z kompa. a wracajac do sedna kiedys mialem takie cos nie wmie nawet jak to zrobilem ze nacisnelem ...

Odpowiedzi do pytanie zwiazane sciasle z cs :D :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zapomniałem odpowiedz na tajne pytanie w steamie"

1

No to ja też mam pytanie. 1. W Steamie jak to zrobić? 2. Przetem miałem

No to ja też mam pytanie. 1. W steamie jak to zrobić? 2. Przetem miałem Non-Steam i jak robiłem logo to tylko ja je widziałem, a inni duże "B". Ocb? 3. Innym sposobem w NS jest edytowanie już gotowego loga lecz tło ma być czarne a to ma ...

Trafność: 40%

2

No chyba działa ale odpowiedz mi tylko na takie pytanie jak można wyzerować

No chyba działa ale odpowiedz mi tylko na takie pytanie jak można wyzerować cały ranking żeby był od nowa ...

3

Seba odpowiedz na moje pytanie plz:(

Seba odpowiedz na moje pytanie plz:( ...

4

konradixxx, mam odpowiedz na 3 pytanie, a wiec wpisujesz w konsoli sv_password

konradixxx, mam odpowiedz na 3 pytanie, a wiec wpisujesz w konsoli sv_password twoje_haslo zmieniasz mapke lub dajesz resa serva i ...

5

Głupie pytanie? Ale odpowiedz. Jeśli hajneken oryginalny, z Holadni, to

Głupie pytanie? Ale odpowiedz. Jeśli hajneken oryginalny, z Holadni, to hajnekena, jeśli polski shit, to szampan :) headshoot, czy ...

6

A znasz odpowiedz na pytanie nad twoim postem ???

A znasz odpowiedz na pytanie nad twoim postem ??? ...

7

Chyba do innego forum to pytanie dam bo na odpowiedz zbyt długo czekam.

Chyba do innego forum to pytanie dam bo na odpowiedz zbyt długo czekam. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zapomniałem odpowiedz na tajne pytanie w steamie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam