1
Cytat: Napisał goryl_159 Mam pytanie, a mianowicie czy cs'a 1.6 non steam tak samo można zainstalować na linux'ie tak jak na windowsie? hmm raczej zmień forum bo widze ze tutejsi uzytkownicy tylko ogladaja posty :D a co do CS to oczywiscie ze tak ...
Trafność: 66.67%
2
dobre pytanie wydaje mi się, że nie bo ten steam jak się pojawił to wymagane update (ach pamiętam jeszcze CS 1.3 ...
3
dzial nazywa sie Kod: Podstawy, instalacja Counter Strike steam ť pytanie czyli logiczne ze o steama ...
4
Mam pytanie, wyskakuje mi takie powiadomienie, gdy włączam CS Non steam co mam zrobić :?: ...
5
A ok mam jeszcze pytanie.Włożyłem płytke (zainstalowalem) i mam 4 ikonki:steam cs condition zero,condition zero deleted scenes i counter strike.Klikam na steam i chce zalozyc konto.Pierwsze pole to accountd name.Tu wpisuje swoj nick z tagiem ...
6
heh a jeszcze jedno pytanie kumpel się pytał bo on niema Source steam bo sciagnął z neta czy da się dołączyć do tego servera co ja musze czeakać Bo on Source SDK dostał odemnie i jak chce sie on podłaczyć to mu to samo co mi wyskakuje to co trzeba ...
7
Ostatnie pytanie - naprawdę :mrgreen: To serwer steam czy NON steam . A jak steam to wejdą osoby bez steam'a. Jak nie wejdą to się coś zrobić żeby mogli wejść - głupie pytanie ale prosze za odpowiedz ...