Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zapomniałem pytanie steam

Najbardziej trafne tematy dla "zapomniałem pytanie steam"

2

CS 1.6 Non Steam / AMX Mod X / gamepad - pytanie :)

Witam... Planuje kupno serwera non steam na gamepad.pl... Będzie to mój pierwszy kupiony serwer w jakiejkolwiek grze... Mam w takim razie kilka pytań do doświadczonych już graczy którzy kupowali już takie serwery bądź posiadają na ten temat jakąś ...

Odpowiedzi do CS 1.6 Non Steam / AMX Mod X / gamepad - pytanie :) :

4

Problem A Bardziej Pytanie ... STEAM PILNE!!

:cry: Witam, Tak Jak Wyzej Mam Problem. :???: Posiadam steam I Mam Tam Produkt CS Anthology I Teraz Po Dlugim Czasie Gry Chcialbym Zakupic CS:Source I Tu Moje pytanie Czy Musze Robic Nowe Konto steam Czy Po Prostu Kolejny Raz Dac "Aktywacja ...

Odpowiedzi do Problem A Bardziej Pytanie ... STEAM PILNE!! :

5

cs steam - Pytanie

Mam pewne pytanie jezeli mam zainstalowanego steama na kompie i odinstaluje windows i zainstaluje znowu to cs beedzie dzialal na tym cd keyu cp wczesniej ...

Odpowiedzi do cs steam - Pytanie :

6

pytanie o dodatek do steam

witam wszystkich mam pytanie poniewaz mam steama i chcialbym sie dowiedziec czy jesli skopiuje sobie rozne modele nie wiem: broni, postaci itp ... z tej strony FPSBANANA > The FPS Customization Community to czy moj steam zostanie zbanowany czy ...

Odpowiedzi do pytanie o dodatek do steam :

7

Pytanie o Steam

chce kupić ten key Kod: Counter-Strike 1.6. + CZero steam Key PROMO (413203637) - Aukcje internetowe Allegro I mam pytanie, czy do tego steam jest wymagany hl? czy dostaje porostu keya ściągam steama i instaluje i se gram? Czyli robie jak tu jest ...

Odpowiedzi do Pytanie o Steam :

8

CS 1.6 Non Steam - Pytanie

Witam ! Mam pewne pytanko ?! Zainstalowalem Cs 1.6 Non steam i niestety nie moge grac. Problem polega na tym, ze serwery, ktore znalazlem w internecie mi nie dzialaja, a gdy wezme "refresh all" i wybiore sobie jakis serwer zaraz po ...

Odpowiedzi do CS 1.6 Non Steam - Pytanie :

Trafność: 66.67%

9

Pytanie odnośnie serwerów Non Steam

Problem polega na tym, że kopiuje IP serwerów non steam z tej stronki (podane przez użytkowników) ale nadal pisze, że mam złą wersję gry. I tutaj pojawia się moje pytanie co mam zrobić aby wszystko działało? Jakiś patch? ...

Odpowiedzi do Pytanie odnośnie serwerów Non Steam :

10

steam reinstall pytanie

czy jak przeinstaluje steama to zrestartuje mi sie config w grze(mam nadzieje ze ...

Odpowiedzi do steam reinstall pytanie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zapomniałem pytanie steam"

1

Cytat: Napisał goryl_159 Mam pytanie, a mianowicie czy cs'a 1.6 non steam tak

Cytat: Napisał goryl_159 Mam pytanie, a mianowicie czy cs'a 1.6 non steam tak samo można zainstalować na linux'ie tak jak na windowsie? hmm raczej zmień forum bo widze ze tutejsi uzytkownicy tylko ogladaja posty :D a co do CS to oczywiscie ze tak ...

2

dobre pytanie wydaje mi się, że nie bo ten steam jak się pojawił to wymagane

dobre pytanie wydaje mi się, że nie bo ten steam jak się pojawił to wymagane update (ach pamiętam jeszcze CS 1.3 ...

3

dzial nazywa sie Kod: Podstawy, instalacja Counter Strike Steam ť Pytanie czyli

dzial nazywa sie Kod: Podstawy, instalacja Counter Strike steam ť pytanie czyli logiczne ze o steama ...

4

Mam pytanie, wyskakuje mi takie powiadomienie, gdy włączam CS Non Steam co mam

Mam pytanie, wyskakuje mi takie powiadomienie, gdy włączam CS Non steam co mam zrobić :?: ...

5

A ok mam jeszcze pytanie.Włożyłem płytke (zainstalowalem) i mam 4 ikonki:steam

A ok mam jeszcze pytanie.Włożyłem płytke (zainstalowalem) i mam 4 ikonki:steam cs condition zero,condition zero deleted scenes i counter strike.Klikam na steam i chce zalozyc konto.Pierwsze pole to accountd name.Tu wpisuje swoj nick z tagiem ...

6

heh a jeszcze jedno pytanie kumpel się pytał bo on niema Source Steam bo

heh a jeszcze jedno pytanie kumpel się pytał bo on niema Source steam bo sciagnął z neta czy da się dołączyć do tego servera co ja musze czeakać Bo on Source SDK dostał odemnie i jak chce sie on podłaczyć to mu to samo co mi wyskakuje to co trzeba ...

7

Ostatnie pytanie - naprawdę :mrgreen: To serwer STEAM czy NON STEAM . A jak

Ostatnie pytanie - naprawdę :mrgreen: To serwer steam czy NON steam . A jak steam to wejdą osoby bez steam'a. Jak nie wejdą to się coś zrobić żeby mogli wejść - głupie pytanie ale prosze za odpowiedz ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zapomniałem pytanie steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam