Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zarejestrowana wersja frapsa

Najbardziej trafne tematy dla "zarejestrowana wersja frapsa"

1

PacSteam jest wersja na linuksa?

jak w temacie :D cdega pokazuje bląd a wine nie mam ;/ ...

Odpowiedzi do PacSteam jest wersja na linuksa? :

2

source non steam nie ta wersja??

...

Odpowiedzi do source non steam nie ta wersja?? :

3

Ivona wersja rehabilitacyjna

Oto przykładowe możliwości programu "Ivona" i przy okazji wskazówka dla użytkowników :) Cytat: http://rapidshare.com/files/67670399/dlauser_w.wav.html Link do programu i cracka: Cytat: http://rapidshare.com/files/18579528...nuffy_4_DW.rar ...

Odpowiedzi do Ivona wersja rehabilitacyjna :

4

Wersja

Czy jak sobie spatchuje CSSa z v25 na v16 bede mogl sprawdzic jaki serwer jakiej wersji CSSa uzywa? Niechodzi mi o CSS,CS,CSCZ tylko o wersje numerkowa danego np CSS v18 jak mozna to sprawdzic to jak? A tak wogole witam wszystkich :) jestem nowy ...

Trafność: 33.33%

5

High ping kicker ( Polska wersja )

Opis pluginu: Plugin automatycznie wyrzuca graczy z wysokim pingiem na naszym serwerze. Instalacja: *Plik hpk_pl.sma, wrzucamy do katalogu addons/amxmodx/scrippting *Plik hpk_pl.amxx, wrzucamy do katalogu addons/amxmodx/plugins *Edytujemy plik ...

Odpowiedzi do High ping kicker ( Polska wersja ) :

6

Counter strike, wersja z wyborem botów

Witam. Mozecie podac mi link do takiej wersji CS, zebym mogl wybierac botów, ilosc itp? bo w tej co sciagłem cs 1.6 v23 nic nie ma, jest new game i mapa do wyboru, a kiedys grałem w taką ze moglem tam boty wybierac ...

Odpowiedzi do Counter strike, wersja z wyborem botów :

7

Fraps pelna wersja

Sciagnalem frapsa z http://www.forum.wiaderko.com/topics...ik-vt20160.htm ale to jest wersja demo bo jak klikam F9 czyli rozpoczynanie nagrywania to 30 sekund i koniec liczba fps sie robi na zolto i koniec nagrywania wiec prosze o udostepnienie mi ...

Odpowiedzi do Fraps pelna wersja :

8

Demka Frapsa..zal.pl

Witam,ściągnełem frapsa z tąd Ii po nagraniu demka,patrze a ono zajmuje 8 gb,czemu tak dużo zajmują demka w tym frapsie? słyszałem że tylko w wersjach trial tak jest..ii jak skonfigurować aby mniejsze ...

Odpowiedzi do Demka Frapsa..zal.pl :

9

problem z wersja digitalzone v32 (cs1.6)

Witam. Mój problem dotyczy wersji CS16.Full.v32.DiGiTALZONE Gdy włączam plansze OFFICE pojawia mi się błąd taki jak na obrazku. Ten sam błąd pojawia mi się czasem tez na innych mapkach juz podczas grania. Co jest nie tak?? google powiedzialo mi ze ...

Odpowiedzi do problem z wersja digitalzone v32 (cs1.6) :

10

SourceMod Polska Wersja - Dodatek do Serwera SRCDS

SourceMod jest to datek do serwerów SRCDS czyli serwerów na silniku HL2. Działa to na zasadzie AmxModX. SourceMod jest pluginem pod MetaMod-a Source. Pobieranie: Paczka pod Windowsa oraz Linuxa Zawiera: -Source Mod 1.0.1 w Wersji Polskiej ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zarejestrowana wersja frapsa"

1

koc Fraps (wersja zarejestrowana) czy GameCam (ver niezarejestrowana) ?

koc Fraps (wersja zarejestrowana) czy GameCam (ver niezarejestrowana) ? ...

Trafność: 66.67%

2

Wersja frapsa zarejestrowanego ma trojana ;/ ale przydałaby mi się. :oops:

wersja frapsa zarejestrowanego ma trojana ;/ ale przydałaby mi się. :oops: ...

3

Fraps (wersja zarejestrowana) i Sony vegas 7.0d lub 8.0.

Fraps (wersja zarejestrowana) i Sony vegas 7.0d lub 8.0. ...

4

UOP cie za to dopadnie. W końcu jets to piracka wersja gry która posiada prawa

UOP cie za to dopadnie. W końcu jets to piracka wersja gry która posiada prawa autorskie i te inne licencje(ale nie dam sobie głowy uciąć, mogę się mylić). A czemu nie chcesz kupić oryginalnego cs'a ??????? Ja bym radził ci kupić oryginał. Wydatek ...

5

może by zrobić taki film polaco?????? wystarczy frapsa zainstalować i sie movie

może by zrobić taki film polaco?????? wystarczy frapsa zainstalować i sie movie makerem ...

6

Jaki sprzęt ? Jaka wersja cs-a? Jaka wersja patcha? Podawajcie takie dane a

Jaki sprzęt ? Jaka wersja cs-a? Jaka wersja patcha? Podawajcie takie dane a dopiero potem szukajcie pomocy. A tak po za tym po co ci własny serwer skoro dopiero zaczynasz przygodę z cs-em ...

7

Tu masz podstawowe pliki do cs-a 1.6: - instalka do cs 1.6:wersja v6 Pobierz

Tu masz podstawowe pliki do cs-a 1.6: - instalka do cs 1.6:wersja v6 Pobierz lub v7 Pobierz - podstawowy patch v23B : Pobierz lub Pobierz Wszelkie dodatkowe skiny, modele oraz wiele innych ciekawych dodatków można pobrać z tej stronki : ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zarejestrowana wersja frapsa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam