1
seba, ja mam plugin który po wejściu na serwer pokazuje w lewym rogu zasady (zapewne wiesz o co chodzi), ale te zasady trzeba gdzieś wpisać jak one mają wyglądać i ja myślę, że do tego potrzebny jest edytor AMXX. Jeśli się mylę oświeć mnie jak mam ...
Trafność: 100%
2
miki2007, a te zasady to już musisz sam se plugin edytować :p jak znasz html ...
3
Dałem wam.. plugin ode mnei z serva ale specjalnie dla was zasady zmienilem... ale macie tu takie cos: w skrypcie public_rules.sma macie napisane tam Cytat: // register command register_concmd("rules_show", "rules", ADMIN_KICK, ...
4
ocb?! jezeli to sa zasdy to polecam plugin public_rules lub akceptacja zasady tworzysz w pliku txt i nazywasz plik rules to jezeli chodzi o plugin ...
5
hmm FFA na TP? Zmieniasz zasady z FFA na TP a co do antyrashu to to jest plugin który już podali ...
6
Mietus czytales zasady? : 1) ADMIN ma zawsze racje 2) Jesli ADMIN nie ma racji patrz punkt 1 ;] pozdro ...
Trafność: 50%
7
Przydal by sie taki plugin bo czasami to juz przesada co sie dzieje na servie. Poprawilo by to atmosfere gry, a takze umililo by zycie adminom poniewaz mogli by sie zajac wylapywaniem cziterow czy grą anizeli banowaniem co resp takich delikwentow. ...
Trafność: 50%