Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zasponsoruje serwer ts

Najbardziej trafne tematy dla "zasponsoruje serwer ts"

2

Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!!

serwer 24/7 IP: 195.114.0.27:27159 Haslo: lol serwer wykupiony w gamepad.pl wiec pingi bardzo małe prosze tutaj o komentarze o serwerze!!! ...

Odpowiedzi do Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!! :

3

[POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD

zapraszam na moj serwer srwer NON-STEAM z w3 modem dopiero sie rozwija przyjme wszystkie uwagi Mapki: różne ale raczej de_ lub cs_ Sloty: 12 jakby cos to pozniej moge dac wiecej Pingi: niewiem, serwer w fazie testów Ip: ...

Odpowiedzi do [POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD :

4

serwer

siema jak zrobie serwer {mam neo 1mb/s} i nie ma go na liscie serwerów jak postawie serwera to nikt sie do mnie nie odłacza ;/ siedze sam na serwesze ;/ i jak zrobic zeby ja miał miejsze lagi bo sam mam 100 ppingu ;/ jestem zielony w ...

Odpowiedzi do serwer :

Trafność: 50%

5

Skowryk serwer

Zapraszam na niedawno powstały serwer. Mapy są standardowe ale jeszcze dzisaj będą donane nowe mapy. Pserwer dopiero sie rozrasta i potrzeba ludzi na początek. Gorąco zachęcam wszystkich graczy. Nazwa serwera: Skowryk IP: 62.87.184.142:27015 Stoty: ...

Odpowiedzi do Skowryk serwer :

6

Serwer LuB!cZ^ClaN

85.214.71.28:27015 24/7 serwer narazie jest pusty :P kiedyś oblegany teraz świeci pustkami poniewaz klan przezył kryzys i chwilowo sie rozpad ip zostanie zmienione ze wzgledu na obciązenie serwera. Zainstalowany jest porgram anty cheat'owy ...

Odpowiedzi do Serwer LuB!cZ^ClaN :

8

Serwer 1.6 non steam

czytałem dużo rzeczy o tym w google... znalazłem kilka jasnych wskazuwek ale niemoge znaleźć potrzebnych mi plików! Cytat: serwer 1.5 - dla Linux Pliki które będš nam potrzebne: hlds_l_4111_full.tar.gz hlds_l_4111e_update.tar.gz cs_15_full.tar.gz ...

Odpowiedzi do Serwer 1.6 non steam :

9

[PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11

[PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 serwer FFA ; IP: 82.177.45.11:27015 Administracja: Profesjonalna Lącze: 20 mb/s Sloty: 24 ! Mapy: Wybierane przez graczy ...

Odpowiedzi do [PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11 :

10

ZAPRASZAM NA SERWER

Server non steam * 16 slotów * właściciele klan [TS] Terror Squad * mili admini IP 80.54.147.14:27015 więcej informacji na ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zasponsoruje serwer ts"

1

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim kompie, i chyba miał być to serwer z MODEM WAR3 :) Pozdro, ...

2

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

3

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie,

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie, Bo to już nie działa. Więc do dupy z takim ...

4

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie,

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie, Bo to już nie działa. Więc do dupy z takim ...

5

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

6

jesli chodzi o serwer NS to mozecie doac cs_smugglers

jesli chodzi o serwer NS to mozecie doac cs_smugglers ...

7

hm...a co jesli ktos bedzie gral na Twoim nicku? To ze jest to serwer NS tyle

hm...a co jesli ktos bedzie gral na Twoim nicku? To ze jest to serwer NS tyle to wiem. Rozumiem ze na czyims koncie graja 3 osoby kumam ze jestes przeciw. Nie byloby statsiarstwa,jak idzie dobrze gra na swoim nicku a jak nie to na innym. Oki wiem o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zasponsoruje serwer ts"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam