Zarejestruj siê U¿ytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróæ   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zawarto¶æ pliku plugins.ini

Najbardziej trafne tematy dla "zawarto¶æ pliku plugins.ini"

1

Problem z Linijk± "; Counter-Strike" w plugins.ini

Witam, chcia³bym dodaæ dzwiêki na server.. Ale napotka³em na drodze pewn± przeszkodê, a mianowicie : Kod: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; ...

Odpowiedzi do Problem z Linijk± "; Counter-Strike" w plugins.ini :

Trafno¶æ: 66.67%

2

pro¶ba o plik plugins.ini

witam przez przypadek usunolem z serwera plik plugins.ini moglby ktos mi go przeslac? i powiedziec w jaki sposob odzyskac liste pluginów? ten plik skopiowalem sobie z http://www.forum.wiaderko.com/plugin...ugins-ini.html teraz inny problem, jak ...

Odpowiedzi do pro¶ba o plik plugins.ini :

3

ATAC problem ML_WARNING_ADMIN_ - gdzie tekst? non plugins.ini

Witam, Widzia³em ATAC zainstalowany i nie dodana by³a ¿adna linijka do plugins.ini i dzia³a³o. Jak to zrobiæ? Bo ja robi³em z plugins.ini - doda³em atac.amxx i atac_config.amxx i pó¼niej jak kogo¶ strzelê ze swojej dru¿yny to pisze ML_WARNING_ADMIN_ ...

Odpowiedzi do ATAC problem ML_WARNING_ADMIN_ - gdzie tekst? non plugins.ini :

4

Problem z maps.ini !!

Doda³em mapki do maps.ini i na amxmodmenu nie ma wszystkich. a oto mój maps.ini Kod: ; Maps configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/maps.ini ; To use with Maps Menu plugin ; Add in your mod's maps here ; Delete this file ...

Odpowiedzi do Problem z maps.ini !! :

Trafno¶æ: 33.33%

5
6

Kompilacja pliku .sma

Ka¿dy pocz±tkuj±cy pracê z serwerem nie wie jak skompilowaæ plik .sma.wiec Przedstawiê krótk± instrukcje : 1. Wchodzimy na stronê kompilatora Kompilator 2.Wciskamy przegl±daj 2.Wybieramy plik z dysku np roundsound.sma 3.Wciskamy na dole compile ...

8

Two Plugins

Witam! Zwracam siê z pro¶b± szczególnie do Seby jak mi polecono. No wiêc tak... Szukam 2 Pluginów takich jakie s± na Puchatku :) Pierwszy z nich to: Je¶li rzucisz np Flasha lub Granata to tam w czacie :D Pisze Np. *nick* rzucil [granat] albo *nick* ...

Odpowiedzi do Two Plugins :

10

Plugins

Siemka wsztstkim , Mo¿e mi kto¶ zapodaæ linka do pluginu akceptacja ? :P Znalaz³em 2 linki ale wygas³y I jeszcze szukam pluginu , lae to jest chyba przerobione no rush [nocross] ¿e jak gracze przejdzie przez po³owe mapy to go wypitala w powietrze i ...

Odpowiedzi do Plugins :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zawarto¶æ pliku plugins.ini"

1

Oto zawarto¶æ pliku plugins.ini Kod: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always

Oto zawarto¶æ pliku plugins.ini Kod: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx; ...

Trafno¶æ: 133.33%

2

w pliku plugins.ini przed nazwa pluginu skresl ; i powinno dzialac a jak nie to

w pliku plugins.ini przed nazwa pluginu skresl ; i powinno dzialac a jak nie to wejdz w amxmodmenu>wiecej> pluginy i tam ...

Trafno¶æ: 100%

3

DeathMatcha? Normalnie usuwasz z pliku plugins.ini Dalej tylko usuñ z folderu

DeathMatcha? Normalnie usuwasz z pliku plugins.ini Dalej tylko usuñ z folderu plugins Ju¿ powinno byæ git... A jak nie to korzystaj z boarda albo ...

4

Podaj dok³adn± zawarto¶æ piku plugins.ini ze swojego klanowego to ci pomogê...

Podaj dok³adn± zawarto¶æ piku plugins.ini ze swojego klanowego to ci pomogê... Bo niektre plugi ze sob± koliduj± ...

5

heh w pliku plugins.ini dodajesz nazwê pluginu nazwa.amxx mam dzi¶ dobry humor

heh w pliku plugins.ini dodajesz nazwê pluginu nazwa.amxx mam dzi¶ dobry humor to ci pomogê ...

6

w pliku plugins.ini przed ;adminchat.amxx skre¶l ; i bedzie mozna pisaæ: y@@

w pliku plugins.ini przed ;adminchat.amxx skre¶l ; i bedzie mozna pisaæ: y@@ tekst y@ tekst u@(czat ...

7

poka¿ co masz w pliku plugins.ini

poka¿ co masz w pliku plugins.ini ...

Tagi powi±zane z tematami szukania dla "zawarto¶æ pliku plugins.ini"

X Przegl±dasz forum jako go¶æ, zarejestruj siê aby uzyskaæ pe³en dostêp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widz± reklam