Zarejestruj siê U¿ytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróæ   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zawarto¶æ users.ini

Najbardziej trafne tematy dla "zawarto¶æ users.ini"

2

AMXX ignoruje adminów ustawionych w users.ini

Cze¶æ, mam problem z wpisaniem do amx'a administratorów serwera. Tak wygl±da plik users.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line starting with ; is a comment ; Access flags: ; a - immunity ...

Odpowiedzi do AMXX ignoruje adminów ustawionych w users.ini :

3

pytanie o users.ini

nie ma tego napisane zbyt dobrze wiec musze zapytac : ktora flaga ( literka) odpowiada za to zeby admin mogl przenosic graczy ( team player ) ...

Odpowiedzi do pytanie o users.ini :

4

Amxbans z users.ini

...

Trafno¶æ: 100%

5

Admin, mój users.ini ;/

...

6

Problem z maps.ini !!

Doda³em mapki do maps.ini i na amxmodmenu nie ma wszystkich. a oto mój maps.ini Kod: ; Maps configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/maps.ini ; To use with Maps Menu plugin ; Add in your mod's maps here ; Delete this file ...

Odpowiedzi do Problem z maps.ini !! :

Trafno¶æ: 50%

7

Problem z Linijk± "; Counter-Strike" w plugins.ini

Witam, chcia³bym dodaæ dzwiêki na server.. Ale napotka³em na drodze pewn± przeszkodê, a mianowicie : Kod: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; ...

Odpowiedzi do Problem z Linijk± "; Counter-Strike" w plugins.ini :

9

scvar.ini

siema mam pewnien problem z wpisem do koncoli amxmodmenu wpisuje i wszystko idzie gladko az do momentu dopuki nie naciska 9a potem cvars settings klikam to aby zmienic sobie czas jaki ma przypadaæ na 1 mape wlanczam wszystko ok ale potem wylacze ...

Odpowiedzi do scvar.ini :

10

Plik speech.ini

Moje pytani zwi±zane z tym plikiem. Czy wie kto¶ jak mo¿na zrobiæ ¿eby siê odtwarza³o d¼wiêki w formacie mp3? Je¿eli nie to mo¿e by kto¶ potrafi³ wyja¶niæ, dlaczego muzyka ¶ci±gniêta z neta, nie trzeszczy, a moja tak, skoro jest zkompresowana tym ...

Odpowiedzi do Plik speech.ini :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zawarto¶æ users.ini"

1

Zawarto¶æ users.ini: Kod: "Legol@ss" "kaziek"

zawarto¶æ users.ini: Kod: "Legol@ss" "kaziek" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Teraz aby mieæ admina musisz mieæ nick Legol@ss, oraz dodatkowo wpisane najlepiej w config.cfg Kod: setinfo _pw "kaziek" , ...

Trafno¶æ: 150%

2

Poka¿ zawarto¶æ users.ini

Poka¿ zawarto¶æ users.ini ...

Trafno¶æ: 150%

3

Chodzi ci o to ¿ebym w users.ini poda³ ip 127.0.0.1 albo nick ? Bo niebardzo

Chodzi ci o to ¿ebym w users.ini poda³ ip 127.0.0.1 albo nick ? Bo niebardzo kumam .. Bo jesli tak to sprawdzi³em i nie ...

4

Pos³uchaj.W users.ini wpisa³em swój nick i nie pomog³o.oto zrzucik

Pos³uchaj.W users.ini wpisa³em swój nick i nie pomog³o.oto zrzucik ...

5

a gdzie reszta plikow amx bo w tle widze amsz tylko users.ini i amxx.cfg

a gdzie reszta plikow amx bo w tle widze amsz tylko users.ini i amxx.cfg ...

6

No ludzie admina nie umiecie dodac przeciez w pliku users.ini masz przyklady

No ludzie admina nie umiecie dodac przeciez w pliku users.ini masz przyklady ...

7

w users.ini dalem tak: "87.105.229.172" ""

w users.ini dalem tak: "87.105.229.172" "" "abcdefghijklmnopqrstu" ...

Tagi powi±zane z tematami szukania dla "zawarto¶æ users.ini"

X Przegl±dasz forum jako go¶æ, zarejestruj siê aby uzyskaæ pe³en dostêp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widz± reklam