1
siema...mam podobny kłopot...tylko że mi podczas gry się nagle cs zawiesza (zazwyczaj jest to koniec rundy)....czym to może być ...
Trafność: 100%
2
tak w ogóle to mało czasu pozostaje na inne gry.. raz sie wkręciłem w starcrafta (i CS na całego;)) to miałem problem z wygospodarowaniem czasu na jedzenie.. ...
Trafność: 66.67%
3
Tak zgadza sie, patch v17 sluzy do gry na serverach v34 i starszych :) Opisze go w nastepnym ...
4
Czekam juz 5h az te gry sie zaktualizuja i jak narazie mam CZ- 53% CZ (ds) - 89% CS-70% łącze mam 512 wiec nie takie najgorsze... ale czy jest to mozliwe ze zle ustawilem polaczenie w steamie ?? bo nie wiem o co tam chodzi ...
5
Cytat: Witam. Kupiłem dzisiaj CS'a ze steamem Sciagaja Ci sie gry ... a tak pozatym to .. czy na dolaczonej plycie nie ma instalki cs'a, mi sie zdaje ze nie ma potrzeby sciagac cs'a jak jest na ...
6
Moja rada: wbijaj się do głównego katalogu gry, wchodź w folder CSTRIKE a następnie znajdź plik liblist.gam i otwórz w notatniku. Jeśli masz metamoda, to linijka "gamedll" powinna wyglądać tak: Kod: gamedll ...
7
podczas gry w przypadkowych momentach wydaje mi sie (tj. admin mial cos jak te menu rozmowy w amxx, co sie klika i wszyscy slysza, tak samo chyba menu na te ...