Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zawiesza mi sie gry

Najbardziej trafne tematy dla "zawiesza mi sie gry"

1

w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza

j.w komputer sie zawiesza czasem odrazu po włączeniu gry a czasem gram nawet 2 h i nic i pozniej znów to samo w czym problem?? prosze o ...

Odpowiedzi do w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza :

2

Gra zawiesza się tuż po starcie.

Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...

Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :

3

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

Trafność: 66.67%

4

Gra się zawiesza

Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...

Odpowiedzi do Gra się zawiesza :

5

wylaczanie sie gry po jednej rundzie

coz serwer postawiony na amx wszytko dzila komendy admin zrobiony tyle ze po jednej rundzie serwer sie wylacza badz wiesza i wyskakuje blad windowsa ...

Odpowiedzi do wylaczanie sie gry po jednej rundzie :

6

zawiesza mi się przy wbijaniu na new game

od niedawna tzn po formacie zainstalowałem csa i jak zawsze biore new game to mi się zacina i dopiero po minucie się odwiesza co jest ? a przed formatem lux chodziło i np zacina mi się w trakcje gry ale lagów nie mam ...

Odpowiedzi do zawiesza mi się przy wbijaniu na new game :

7

Zawiesza się

Ścigałem sobie CS1.6 patchV31. Gdy włączam dowolną mapę to po pół minuty zawiesza mi się gra :evil: ...

Odpowiedzi do Zawiesza się :

8

Problem ze steam'em - komp mi sie zawiesza

No to tak: właczam steama, updatuje sie, wpisuje swoje passy i kupa pisze, connecting to account (czy cos takiego), a pozniej mi sie komp zawiesza i nie moge nawet myszka ruszyc! Kiedyś mi chodziło... ...

Odpowiedzi do Problem ze steam'em - komp mi sie zawiesza :

9

Zawieszanie się kompa podczas gry.

Elo! Wiec problem polega na tym, ze gdy gram w cs po chwili zawiesza mi sie komp pomaga tylko reset. Pomozcie co mam zrobic zeby sie tak nie dzialo. PS Wiem ze bylo ale nie moglem znalazc ...

Odpowiedzi do Zawieszanie się kompa podczas gry. :

10

Cs podczas gry sie wylacza ;[

Elo! Mam problem, a polega on na tym, ze podczas gry w cs nieoczekiwanie wylacza mi sie cs 9bez zadnego komunikatu). Mam Steama. Z gory THX na pomoc ...

Odpowiedzi do Cs podczas gry sie wylacza ;[ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zawiesza mi sie gry"

1

siema...mam podobny kłopot...tylko że mi podczas gry się nagle cs zawiesza

siema...mam podobny kłopot...tylko że mi podczas gry się nagle cs zawiesza (zazwyczaj jest to koniec rundy)....czym to może być ...

Trafność: 100%

2

tak w ogóle to mało czasu pozostaje na inne gry.. raz sie wkręciłem w

tak w ogóle to mało czasu pozostaje na inne gry.. raz sie wkręciłem w starcrafta (i CS na całego;)) to miałem problem z wygospodarowaniem czasu na jedzenie.. ...

3

Tak zgadza sie, patch v17 sluzy do gry na serverach v34 i starszych :) Opisze

Tak zgadza sie, patch v17 sluzy do gry na serverach v34 i starszych :) Opisze go w nastepnym ...

4

Czekam juz 5h az te gry sie zaktualizuja i jak narazie mam CZ- 53% CZ (ds) -

Czekam juz 5h az te gry sie zaktualizuja i jak narazie mam CZ- 53% CZ (ds) - 89% CS-70% łącze mam 512 wiec nie takie najgorsze... ale czy jest to mozliwe ze zle ustawilem polaczenie w steamie ?? bo nie wiem o co tam chodzi ...

5

Cytat: Witam. Kupiłem dzisiaj CS'a ze steamem Sciagaja Ci sie gry ... a tak

Cytat: Witam. Kupiłem dzisiaj CS'a ze steamem Sciagaja Ci sie gry ... a tak pozatym to .. czy na dolaczonej plycie nie ma instalki cs'a, mi sie zdaje ze nie ma potrzeby sciagac cs'a jak jest na ...

6

Moja rada: wbijaj się do głównego katalogu gry, wchodź w folder CSTRIKE a

Moja rada: wbijaj się do głównego katalogu gry, wchodź w folder CSTRIKE a następnie znajdź plik liblist.gam i otwórz w notatniku. Jeśli masz metamoda, to linijka "gamedll" powinna wyglądać tak: Kod: gamedll ...

7

podczas gry w przypadkowych momentach wydaje mi sie (tj. admin mial cos jak te

podczas gry w przypadkowych momentach wydaje mi sie (tj. admin mial cos jak te menu rozmowy w amxx, co sie klika i wszyscy slysza, tak samo chyba menu na te ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zawiesza mi sie gry"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam