Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zbanowany steam na serwerze

Najbardziej trafne tematy dla "zbanowany steam na serwerze"

1

zbanowany steam

Witam posiadam serwer cs 1.6 nonsteamowy na ktorym jest zainstalowany amxx. Mam taki problem ze co jakis czas wszyscy ludzie ktorzy maja steama i chca wejsc na serwer maja bana. By go zdjac musze resetowac serwer ale jest to dosyc uciazliwe a przy ...

Odpowiedzi do zbanowany steam :

Trafność: 66.67%

2

Konto Steam + sXe na serwerze NonSteam?

Witam Niedawno jedno mi osoba powiedziała że nie można grać na steamie z sXe na serwerach Nonsteam... Jak to z tym jest? Sam nie mam steama, a wszyscy się boją o swoje konta steamowe;p, więc nie moge sprawdzić:P Jeśli da się to czy są potrzebne ...

Odpowiedzi do Konto Steam + sXe na serwerze NonSteam? :

3

Pomoc w serwerze non steam Shooters.pl PILNE

Witam Mam taki mały problem ponieważ mój klan kupił serwer , udało nam sie pare rzeczy na nim zrobić ale nie idzie nam z ustawieniem admów i dodatkami . jeśli jesteś w tym obyty napisz 8658840 jak uda ci sie to ustawić zostaniesz umieszczony na ...

Odpowiedzi do Pomoc w serwerze non steam Shooters.pl PILNE :

4

Odbanowanie STEAM na serwerze NONSTEAM

Czasami się zdarza iż gracze steamowi mają z niewiadomego powodu bana. Najprostszy sposobem jest ściągnięcie pluginu z załącznika, wrzucenie go do plugins oraz dopisanie do plugins.ini Kod: unban_steam_904.amxx To tyle... ...

5

Banowanie steam id na serwerze NS

Siema od kilku dni serwer sam banuje graczy ze steam id a mam binarki NS ;/ nie wiem co mam zrobić .. wie ktoś jak temu zapobiec ...

Odpowiedzi do Banowanie steam id na serwerze NS :

6

Pluginy na serwerze STEAM

Mam problem z pluginem roundsound. Wrzucam ten plugin normalnie jak to robilem na non steam (tylko ze na ns działa a tu nie). nie wiem czemu na steam nie działa. i gdzie wrzucic dzwieki? mam osobne foldery na dedicated serwer i counter strike - ...

Odpowiedzi do Pluginy na serwerze STEAM :

7

Banowanie na serwerze STEAM na IP

Elo JAk ustawić na serwerze steam żeby banowało na ip a nie na steam id kiedys wiedzialem jak zrobic ale juz zapomnialem ...

Odpowiedzi do Banowanie na serwerze STEAM na IP :

8

bany SteamID na serwerze Non Steam

"Witam więc tak, mam serwer non steam, postawiony przez firme hitme.pl na systemie linux wzialem zainstalowalem amxmodx 1.71 na serwie, nastepnie wymienilem biblioteki zeby serwer byl Non steam. Lecz gdy chca wbic gracze ze steamem to maja Bana ...

Odpowiedzi do bany SteamID na serwerze Non Steam :

9

Ban steam id na serwerze non steam

Witam, mam problem. Otoz gracze z steamem na moim serwerze non steam nie wiadomo za co dostaja bana :| Szukalem odpowiedzi ale znalazlem tylko jakis plugin a gdy go wgralem uja calego to dalo ;/ Need help ...

Odpowiedzi do Ban steam id na serwerze non steam :

10

Liga 1 na 1 Fun Maps Steam \ Nagroda: 2x admin na serwerze TP, steam.

Serdecznie zapraszam do ligi 1 on 1 która odbędzie się na mapach fun takich jak: aim_map, aim_map2, aim_map_hlo, awp_india, fy_pool_day, ak-47_map, aim_famas_x, aim_map_usp, awp_india, doh_deagle, fy_snow (prawdopodobnie ulegną niewielkiej zmianie). ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zbanowany steam na serwerze"

1

Zbanowany steam na serwerze (użyj szukajki bądź google).

zbanowany steam na serwerze (użyj szukajki bądź google). ...

Trafność: 100%

2

To nie to zagraj na serwerze Poland No Steam a zobaczysz tego plugina :)

To nie to zagraj na serwerze Poland No steam a zobaczysz tego plugina :) ...

3

Neraver, jesteś zbanowany na tym serwerze.

Neraver, jesteś zbanowany na tym serwerze. ...

4

Hankus, Daj Info o serwerze czy steam czy non steam ?

Hankus, Daj Info o serwerze czy steam czy non steam ? ...

5

Został zbanowany Steam ;) P.S. - Możesz napisać e-maila do valve ;)

Został zbanowany steam ;) P.S. - Możesz napisać e-maila do valve ;) ...

6

ja gralem z sxe i chciaklem wejsc na serwer steam.pisze ze zbanowany vac.ale

ja gralem z sxe i chciaklem wejsc na serwer steam.pisze ze zbanowany vac.ale wylaczylem sxe res kompa i nie mam ...

7

zbanowany steam?

zbanowany steam? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zbanowany steam na serwerze"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam