Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zbior cfg do cs

Najbardziej trafne tematy dla "zbior cfg do cs"

1

Zbiór cfg najlepszych graczy .

W paczce zawarte są configi: Pentagram G-SHOCK - kuben - lrd - LUq - Neo - TaZ spiXel - walle - miniw - hyber - crypt - Bullen - Rwa NoA - method - element - shaGuar - naikon - knoxville - XeqtR - Red - Dark - kixer - speedi team9 - junglebobo - ...

Odpowiedzi do Zbiór cfg najlepszych graczy . :

Trafność: 100%

2

spectate team only --> jaka komenda w server.cfg

Jaka komendę wpisać w server.cfg aby hlds ustawiał mi się auto na to aby po dead mozna było patrzec tylko na ...

Odpowiedzi do spectate team only --> jaka komenda w server.cfg :

3

cfg

podajcie komende co wpisac do config.cfg zeby np jak naciska sie 2 zeby od razu wyskoczyla bron bo ja mam ze jeszcze musze przycisnac myszka rzeczy ...

Odpowiedzi do cfg :

4

Poprawny cfg

cfg nie mój ale jest good :P... Kod: // This file is overwritten whenever you change your user settings in the game. // Add custom configurations to the file "userconfig.cfg". unbindall bind "TAB" "+showscores" bind ...

Trafność: 50%

5

Cfg do serwera!?

Witam Jakiś czas temu ściągnąłem CS 1.6 ns i postawiłem serwer lecz jest pewien problem bo z tego co mi kumple powiedzieli ten serwer ma jakieś dziwne ustawienia/config. Moje pytanie jest czy są jakieś oficjalne cfg do serwerów jak tak to proszę o ...

Odpowiedzi do Cfg do serwera!? :

6

problem z cfg - help ;/

jak w temacie, a problem wyglada nastepujaco : zeby zapisac cos w nim musze zmieniac caly czas " tylko do odczytu on/off" ale to jets maly problem. wiekszy zaczyna sie w tym miejscu, jak zmieniam cos w samym menu cs'a to sie nie zapisuje ...

Odpowiedzi do problem z cfg - help ;/ :

7

Pomocy server.cfg

Witam, moze ktos mi podac minimalne ustawienia tego rate fps i innych, zeby serwer nie disconnectowal ludzi i nie zawieszal sie. Kod: hostname "ManhattaN TP sXe-I @ www.mnh.fora.pl" rcon_password"" sv_visiblemaxplayers ...

Odpowiedzi do Pomocy server.cfg :

8

Folder amxx.cfg

Witam Potrzebuje zawartosc fliku amxx.cfg po polsku bo nie bardzo sie w tym moge znalesc jak jest po angielsku. ...

Odpowiedzi do Folder amxx.cfg :

9

Server.cfg

Siema mam mały problem. Mam wykupiony serwer 20 slotowy w Niemczech na łączu 100 Mbit, mam config na nim z Puchatka. Jak server jest full na standardowych mapach to jest wszystko git, ale juz jak jest mapka np. cs_bikini, cscz_winterassault to pingi ...

Odpowiedzi do Server.cfg :

10

plik config.cfg i bronie

Mam problem jakie trzeba komendy albo coś wpisać do pliku config.cfg żeby jak np. nacisnę delete to mi sie kupią od razu jakieś bronie bez wchodzenia i kupowania wszystkiego po kolei. Już raz próbowałem tak zrobić wpisując komendy do tego pliku ale ...

Odpowiedzi do plik config.cfg i bronie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zbior cfg do cs"

1

a jesli .dll to lipa myslalem ze moze w jakims .cfg to wtedy nie bylo by

a jesli .dll to lipa myslalem ze moze w jakims .cfg to wtedy nie bylo by problemu. Jakkolwiek dzieki za pomoc. aha steama nie mam a przeinstalowanie nic nie ...

2

boshe co za nuuby ludzie patrzcie.. D:/Gry/Valve/cstirke/server.cfg Otwierasz

boshe co za nuuby ludzie patrzcie.. D:/Gry/Valve/cstirke/server.cfg Otwierasz cfg! szukasz Linijki sv_lan 0 jeżeli masz 0 zmieniasz na 1 , jeżeli nie masz takiej linijki dodajesz sobie gdzieś na samym dole sv_lan 1 dam ci przykład ;) Kod: // Use ...

3

a moze dac jakis plik graficzny albo w userconfig.cfg cos dodac bo wole modele

a moze dac jakis plik graficzny albo w userconfig.cfg cos dodac bo wole modele z cs:cz. a jak zainstalowalem dodatek do cs 1.6 bylo to ...

4

ja bym zainstalował csa od nowa to zawsze działa. A może zrobiłeś cfg a go nie

ja bym zainstalował csa od nowa to zawsze działa. A może zrobiłeś cfg a go nie uruchomiłeś :D :D :D :D :D w ...

5

w folderze cstrike masz plik config.cfg otwierasz go za pomocą notatnika

w folderze cstrike masz plik config.cfg otwierasz go za pomocą notatnika znajdujesz komende hud_fastswitch 0 i zmieniasz na hud_fastswitch 1 i zapisujesz sobie jako np XXX.cfg (musisz zapisać w folderze cstrike, a potem sobie go skopiuj w miejsce z ...

6

a wracajac do tamtego pytania zrobilem cfg przy okazji te slynne bindy chcialem

a wracajac do tamtego pytania zrobilem cfg przy okazji te slynne bindy chcialem wyprobowac no i cos zapisuje zmienilem klawiszologie dodalem bindy na sklep i mi nie chodzi a zapisalem jako tlyko do odczytu w ten ...

7

jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być

jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być też taka możliwość że się zle zapisał tzn nie w tym formacie co trzeba. On musi być o rozszerzeniu cfg. A te komendy spowodują że celownik podczas biegania cie się nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zbior cfg do cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam