Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zbiór pluginów amx

Najbardziej trafne tematy dla "zbiór pluginów amx"

1

Zielony z amx, dodawaniem pluginów itp itd

Mam problem a mianowicie kiedy chciałem dać na serwa plugin seby z tego linku http://www.forum.wiaderko.com/topics...ina-vt3659.htm, pisze tam oby przed adminchat.amxx napisać std_admin_color_chat.amxx . Jednak ja nie mam w notatniku napisane tego ...

Trafność: 66.67%

2

AMX problem z dodawaniem pluginów

Witam Czytałem wiele postów na forum próbowałem robić lecz nic mi nic nie wychodzi jestem zielony na temat amx wiec prosze byc wyrozumiałym wiec tak program mam zainstalowany wrzucam plugin do ...

Odpowiedzi do AMX problem z dodawaniem pluginów :

3

Czy wersja AMX ma wpływ na działanie pluginów?

Witam! Mam pytanie, czy na najnowszej wersji amxMODX mogą nie działać pluginy które działały na starszych ...

Odpowiedzi do Czy wersja AMX ma wpływ na działanie pluginów? :

6

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

7

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

Trafność: 33.33%

8

AMx nie wchodzi

Witam mam pytanie co jest źle w usters.ini (amx mod) bo nie moge sie zalogowac na serwerze jako admin pisze "password moje hasło" i nic oto usters.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: ...

Odpowiedzi do AMx nie wchodzi :

9

amx mod

pytanko:P czy foldery z amx modem wrzuca sie do cstrike czy do jakiego ...

Odpowiedzi do amx mod :

10

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zbiór pluginów amx"

1

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS (patch 23) ...

2

Dokładnie z http://amx-center.comi tematu Ponad 700 pluginów.

Dokładnie z http://amx-center.comi tematu Ponad 700 pluginów. ...

3

pierwsze wersje AMXX korzystały z pluginów z rozszerzeniem amx...

pierwsze wersje amxX korzystały z pluginów z rozszerzeniem amx... ...

4

moze amx ci pada i dlatego . Amx jest czuły na dodawania i odejmowanie pluginów

moze amx ci pada i dlatego . amx jest czuły na dodawania i odejmowanie pluginów .. i trza czasami reinstala ...

5

nie Kod: ; Pluginy AMX Mod X ; Admin Base - Jeden z tych pluginów musisz mieć

nie Kod: ; Pluginy amx Mod X ; Admin Base - Jeden z tych pluginów musisz mieć zawsze aktywny ! admin.amxx ; Plugin odpowiada za działanie adminów. ;admin_sql.amxx; Plugin odpowiada za działanie adminów, wersja SQL (comment admin.amxx) ...

6

Mam pytanie Do osob ktore Ogarniaja AMX-a tzn Pisanie pluginow. Czy Ciezko by

Mam pytanie Do osob ktore Ogarniaja amx-a tzn Pisanie pluginow. Czy Ciezko by bylo Napisac Plugin w ktory by dziala na zasadzie Apteczki. TZN. Jak Na Sie np.39hp i jak sie Zabije Kogos z Noża to DODAJE HP temu ktory zabil. Jak by dalo rade To bardzo ...

7

Pluginow nie kompilowalem tylko zciagnalem z allienow. A AMX mam 1.71 cos

Pluginow nie kompilowalem tylko zciagnalem z allienow. A amx mam 1.71 cos takiego chyba ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zbiór pluginów amx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam