1
postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet jesli nie jestescie bezposrednio polaczeni aa no i najwazniejsze zebyscie sobie pograli przez neta ktorys z was musi miec dobre lacze no i zewnetrzne ip to na tyle ...
Trafność: 66.67%
2
Normalnie odpalasz dedicated server .. robisz server .. podaj koledze IP i graj ...
3
Cytat: Napisał Vilentretenmert Fatal error allocate dedicated server IP port 20716 To znaczy że port jest ...
4
odpaliam HLDS > pisze czy chce zalozyc dedicated server - ustawiam Counter Strike daje Start Zakladka consola wyglada tak: Your server is out of date. Please update and restart Wlanczam gre ponownie i to samo ;/;/ a co mi z tego jak ja zaloze ...
5
zrobilem tak , zalozylem serwer przez dedicated server zrobilem zmiane mapy przez kosole komenda /map cs_assault zmienilem mape i okazalo sie ze nie moge np kupicc broni nie bylo botow bo amxx mam z ...
6
The requested URL /download/cs16full_v4+zbot.exe was not found on this server. przykro mi... 404 not found Borat ale ty mi kazesz inna wersje gry ...
7
Zrób tak klikasz na właściwości dedicated server czyli hlds ...