1
nie da rady zrobić zbot na serwer z amx! A co do wypowiedzi JaCo to nie zgodze sie z toba! ja zainstalowałem Podboty na mój serwer i miałem tak mod "super hero" i działały wibierały sobie postać dodawały sobioe expa ETC. DM też mam i też ...
Trafność: 100%
2
w console sie nie baw wcisnij h potem add zbot add specific zbot i tu t albo ct w consoli bot_add_t/ct chyba ...
Trafność: 50%
3
Ja bym proponowal aby mosh wrzucil do amx jakas muzyke swiateczna tak zeby mozna bylo ja wlaczyc tak jak chucka wtedy kiedy jest to potrzebne ;] Mapki spoko. Pozdro ...
4
Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...
5
Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...
6
Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...
7
Cytat: Napisał Poldek31 Szukam Dobrego Anty Czita... Np amx mod Lub Jakiegos Dobreko Anty Czita... troche nie wiek o co ...