Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zbot komendy

Najbardziej trafne tematy dla "zbot komendy"

1

Nie działają komendy

Mam problem 50% komend nie działa na moim kompie np amx_restrict co robić ?! ...

Trafność: 50%

2

Komendy

Nie działają mi komendy np. amx_restrict, amx_show_activity i amx_reservation, amx_glow Nie działają również : /me, /hp, /admin, /rank Dlaczego ? Próbowałem wszystkiego i dalej nie działa ...

4

Komendy Admina

No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie... ...

Odpowiedzi do Komendy Admina :

5

ZBOT wiellllki Problem

Witam, wiem że to portal o non steam, jednakże ja steam :) i mam problem, zainstalowałem amxmod x +wc3ft + zbot no i niby wszystko0 działa, robie sobie serwer na lanie i dołącza sie 1 bot no i uczy się mapy (dust2) no i jak doleci do konca (znaczy ...

Odpowiedzi do ZBOT wiellllki Problem :

6

ZBot - dziwny problem :P

Mam problem z zbotem wszystko ladnie sie niby instaluje i dziala mapa sie zanalizowala chce dodac bota a tu zonk. Bot teoretycznie sie loguje do gry ale po sekundzie znow sie wylogowuje. ktos wie jak temu zaradzic @ Mam nadizeje ze dobry ...

Odpowiedzi do ZBot - dziwny problem :P :

7

ZBot Plik instalacyjny

Mam prośbę czy mógłby ktos wstawić plik od zbot instalacyjny. Bo ten link nie dizła http://www.4shared.com/file/19113552.../cs16bots.html a tu się trzeba rejestrować http://www.counter-strike.com.pl/plik.php?id=11 ...

Odpowiedzi do ZBot Plik instalacyjny :

8

ZBot Plik instalacyjny

Tu ktoś mi dał http://www.forum.wiaderko.com/topics...jny-vt3205.htm Ale ja tego nie chce ja chcę plik z roszerzeniem exe że włanczam go i samo sie instaluje. Jeśli pytacie czemu tam nie napisałem to wam powiem bo ktoś zamkną tamten temat ...

Odpowiedzi do ZBot Plik instalacyjny :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zbot komendy"

1

w console sie nie baw wcisnij h potem add zbot add specific zbot i tu t albo ct

w console sie nie baw wcisnij h potem add zbot add specific zbot i tu t albo ct w consoli bot_add_t/ct chyba ...

2

nie musisz sie nawet logowac wpisujesz komendy admina i masz smiesznie

nie musisz sie nawet logowac wpisujesz komendy admina i masz smiesznie ...

3

zobacz czy te komendy pomogą hud_saytext 0 hud_saytext_internal 1

zobacz czy te komendy pomogą hud_saytext 0 hud_saytext_internal 1 hud_saytext_time ...

4

do zmiany mapy możesz też użyć następującej komendy: amx_map NazwaMapy na

do zmiany mapy możesz też użyć następującej komendy: amx_map NazwaMapy na przykład amx_map ...

5

Amx_rcon - wywouje komendy głownego serwa amx_rcon sv_restart 1 - res rundy

Amx_rcon - wywouje komendy głownego serwa amx_rcon sv_restart 1 - res rundy amx_rcon restart 1 - res ...

6

Cytat: Napisał M@RIO Bot_zombie 0 Hmm, takie komendy to do ZBOTów a nie

Cytat: Napisał M@RIO Bot_zombie 0 Hmm, takie komendy to do zbotów a nie PODbotów :/ jajcarz1, spróbuj jeszcze raz je ...

7

nie na czitach nie gram potrzebuje jakies komendy

nie na czitach nie gram potrzebuje jakies komendy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zbot komendy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam