Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zbot problem

Najbardziej trafne tematy dla "zbot problem"

1

ZBOT wiellllki Problem

Witam, wiem że to portal o non steam, jednakże ja steam :) i mam problem, zainstalowałem amxmod x +wc3ft + zbot no i niby wszystko0 działa, robie sobie serwer na lanie i dołącza sie 1 bot no i uczy się mapy (dust2) no i jak doleci do konca (znaczy ...

Odpowiedzi do ZBOT wiellllki Problem :

Trafność: 100%

2

ZBot - dziwny problem :P

Mam problem z zbotem wszystko ladnie sie niby instaluje i dziala mapa sie zanalizowala chce dodac bota a tu zonk. Bot teoretycznie sie loguje do gry ale po sekundzie znow sie wylogowuje. ktos wie jak temu zaradzic @ Mam nadizeje ze dobry ...

Odpowiedzi do ZBot - dziwny problem :P :

3

Problem - Zbot oraz AMX !

Wiem, że były takie tematy na tym forum. Każdy z nich dokładnie przejrzałem, ale odpowiedzi na moje pytanie nie uzyskałem Otóż mam zainstalowanego AMX-a, pluginy itd. Jednak chodzi o to, że nie mogę grać z botami, tzn: Gdy włączam boty, to po chwili ...

Odpowiedzi do Problem - Zbot oraz AMX ! :

4

ZBot Problem

HejMam taki problem , gdy zainstaluje zbot i chce wejść w "New Gamer" to ładuje misie ładuje i w końcu wraca do głównego menu cs 1.6 a gdy wrzucę na to patcha v23b to jest dobrze.Chciałabym zagrać na botach tylko nei wiem co ja robie źle ...

Odpowiedzi do ZBot Problem :

5

Problem z amxx+zbot

...

6

ZBot-Problem.

Otóż mam taki problem. Mam niestety Windows Vista i na dodatek niezbyt sprawny komputer ponieważ jest z marketu. Niedawno jeszcze odwaliło coś mojemu napędowi DVD i nie odczytuje żadnych oryginalnych płyt DVD, a że mam Counter Strike'a na płycie DVD ...

7

Problem z Zbot-każdorazowa nauka mapy.

Wcześniej już instalowałem zbot wielokrotnie i wszystko było w porządku. Teraz po instalacji (przekopiowaniu) i uruchomieniu mapy, boty uczą się jej po czym następuje restart. W tym momencie powinno się już normalnie grać, ale ma miejsce to samo co ...

Odpowiedzi do Problem z Zbot-każdorazowa nauka mapy. :

8

problem z mapami<<help>>

...

Trafność: 50%

9

Problem z NonSteamem..

Witam, mam problem z NonSteamem. Otoż, zainstalowałem Counter-Strike 1.6 + patch cs16v19.exe - wszystko ok. Wchodzę w gre, laduje CFG, wpisuje w konsoli connect cs.magma-net.pl:27015 I wyskakuje mi taki bład: Kod: Error! Server verification failed W ...

10

Problem z Botem

Sory, ale niewiem czy to dobry dzial, ale ten wydal mi sie najlepszy, wiec pisze :P Gdy wlaczam swoj serwer (nawet mi niechodzi o to, zeby inni grali, tylko ja sam nawet - dlatego bota scigam) to gdy sciagam jakis bot np. od was, rozpakowywuje zipa, ...

Odpowiedzi do Problem z Botem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zbot problem"

1

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...

2

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...

3

w console sie nie baw wcisnij h potem add zbot add specific zbot i tu t albo ct

w console sie nie baw wcisnij h potem add zbot add specific zbot i tu t albo ct w consoli bot_add_t/ct chyba ...

4

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

5

problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki

problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki potężny, że pozrywało dachy, ludzie byli pozbawieni prądu. Tak więc Steam "jebnął" ...

6

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...

7

hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam

hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam ktoras z tych pobranych mapek, puzniej wpisuje w consoli: changelevel xx_xxxxx (gdzie xx_xxxx oznacza np podstawowa mape przyklad: changelevel de_dust2) i gitara gra ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zbot problem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam