1
z Cheating-Dead działają takie cheaty jak WH i speed hack za pomocą programy Limpid FX i takie podobne... Wiem bo kumpel miał i mi wytłumaczył jak to działa, a ja go za to zjechałem ...
Trafność: 66.67%
2
Cytat: Napisał Rozek z Cheating-Dead działają takie cheaty jak WH i speed hack za pomocą programy Limpid FX i takie podobne... Wiem bo kumpel miał i mi wytłumaczył jak to działa, a ja go za to zjechałem :D Bo ten projekt nie jest już kontynuowany. ...
3
LilSebby, pojmujesz coś takiego jak - speed hack ? nie - cisza .. spox serwer, tylko wadą jest , że ciągle full ...
4
To jest czit ! tak zwany speed hack i musisz po prostu wyczuc moment żeby jak najlepiej i bezpieczniej przeładowac magazynek;) ...
5
3 ban dla: name za co: speed hack godzina: 16:44 data: 8.02.2007r. demko: ...
Trafność: 50%
6
Suchaj niekiedy na ping działa speed kompa jak masz trojana to on zwalnia neta i kompa korzysta z dobrodziejstw kompa ... Zrób skaner online MKS lub ...
7
Serwer samych cziterów odwiedziłem go dzisiaj i co?? Wszyscy wh i speed hack no i aimy. I sie nawet z tym nie kryją jak ktoś lubi cziterskie serwy to polecam. A admin to nie wiem chyba im na to pozwala bo żadnych ...