Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zboty do cs ściągnij

Najbardziej trafne tematy dla "zboty do cs ściągnij"

2

Zboty

Witam to mój pierwszy temat. Otóż mam taki problem: ściągnąłem te zboty wgrałem tak jak wszedzie pisze załączam gre ale pod H nadal mam te help, change team itd. Co musze zrobić albo robie zle te boty juz 4 razy ...

Odpowiedzi do Zboty :

Trafność: 50%

3

amx, podboty i zboty :/

konfigurowelm amx'a i szukamel wayponow do PODbotow i znalazlem mega pack ale nie bylo tam aim_map_usp wiec wgralem zboty i juz po amxx nie dziala mi amxx wpisywalem do konsli amx_off i amx_on nic nie daje resintal non steama i tez nic nie dawalo :/ ...

Odpowiedzi do amx, podboty i zboty :/ :

4

Co daja Zboty i PodBoty

mam zbot i podbto i nie wiem do czego oni sluzą :?: moze wy wiecie? ...

Odpowiedzi do Co daja Zboty i PodBoty :

6

Zboty na Dedicated server + AMX

Postawiłem Dedicated server i chciałem postawić bota, ale się nie dało.Czy jest jakaś możliwość, aby postawić bota na Dedicated server?Czytałem na forum, że zboty nie działają razem z AMX.Czy są jakieś inne takie dobre (lub lepsze) boty do cs które ...

Odpowiedzi do Zboty na Dedicated server + AMX :

7

Zboty nie dzialaja !!!

Witam !!! zainstalowalem te zboty i nic wchodye w gre naciskam h biore add terrorist i dupa nic sie nie dzieje pomocy !!! ...

Odpowiedzi do Zboty nie dzialaja !!! :

8

Zboty nie chca ci sie ruszac?

...

9

zboty

ja chce np zagrac ze zbotami 1 vs 5 a nie moge tak dac bo maksymalnie sie da 1 vs 3 ale do mnie po jednej rundzie w takich skladach przechodzi co zrobic zeby moglem grac na wiecej botow bo dla mnie np 6vs7 to jest za proste prosze o odpowiedz ...

10

zboty

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zboty do cs ściągnij"

1

Dobra, ściągnij te ZBOTy -> http://www.unbase.com/n/4821037669 ;) one mają

Dobra, ściągnij te zboty -> http://www.unbase.com/n/4821037669 ;) one mają instalator, więc dasz rade :] i tylko nie zapomnij podać mu ścieżki do CS'a :) jeżeli podasz ja dobrze to 100% będą działać poprawnie ...

Trafność: 100%

2

Ściągnij CSBoty, zBoty to ich przeróbka. CSBOT_V1.50.ZIP - ODSiebie.com

ściągnij CSBoty, zboty to ich przeróbka. CSBOT_V1.50.ZIP - ODSiebie.com ...

3

sciągnij najlepiej zBoty z wiaderka. Tu masz link : Cytat: Zbot może one będą

sciągnij najlepiej zboty z wiaderka. Tu masz link : Cytat: Zbot może one będą mogły nauczyć se te mapy, bo u mnie raczej nie ma z tym ...

4

Amx mod (wyłacza zboty), Clanmod/Admnmod, (oczywiście matamod ale on jest chyba

Amx mod (wyłacza zboty), Clanmod/Admnmod, (oczywiście matamod ale on jest chyba z amx modem), ...

5

Sciągnij jeszcze raz pluga

Sciągnij jeszcze raz pluga ...

6

Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość

Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość pisz jak człowiek PzdR ...

7

Ściągnij plik ktory ma powyżej 1,5 mb !! I zminimalizuj po odpaleniu programa

ściągnij plik ktory ma powyżej 1,5 mb !! I zminimalizuj po odpaleniu programa ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zboty do cs ściągnij"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam