Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zepsuło sie cos z surfowaniem

Najbardziej trafne tematy dla "zepsuło sie cos z surfowaniem"

1

cs mi się zepsuł

miałem problem z cs na d2 było ciemniej niz w izolatce stearowanie sie zepsuło .aaaaaaaahhhhhhhhhhhh co ja mam teram zrobić więc odinstałowałem cs i usunołem wzystko co trzeba a kiedy chciałem znowu zainstalowac wyszedł mi jakiś error co ja mam ...

Odpowiedzi do cs mi się zepsuł :

2

Cos sie dzieje na scenie 1.5!!

Stereotype ProXion Rank ... Co to takiego? Czytając tą nazwę można się domyślić, że chodzi o jakiś RANKING, a dla osób bardziej wtajemniczonych słowo proXion oznacza Polską Scenę CS 1.5 Ale do czego zmierzam... Zarząd SPR wspólnie z peXg oraz CSinfo ...

Odpowiedzi do Cos sie dzieje na scenie 1.5!! :

3

wrrrrr znow cos sie zje**** ...

siemka mam dwa problemy ... po wpisaniu komendy hud_fastswitch "0" po pewnym czasie ona sie resetuje i znow mam tak jak napisalem w tym temacie http://www.forum.wiaderko.com/topics...ie-vt14467.htm... zrobilem wiec tak ze wpisalem to do ...

Odpowiedzi do wrrrrr znow cos sie zje**** ... :

4

Da sie cos zrobic zeby serwer byl wlaczony gdy komp off ????

Da sie zrobic zeby server byl wlaczony nawet gdy kompuet jest wylaczony ?? plx dam ,,+" Przy okazji, chce podziekowac JaCo, dzieki ci za szybka i perfekcyjna pomoc ... ...

Odpowiedzi do Da sie cos zrobic zeby serwer byl wlaczony gdy komp off ???? :

5

Pomocy ..da sie cos zrobic ??

Bo koles na gg mi wyslal ze mozna miec wiencej gier na steam jezeli sie zrobi to ... Możesz mieć wszystkie gry STEAM za darmo ! Jest to bardzo proste wystarczy wysłać jednego e-maila ! Jedynie czego potrzebujesz to konto z minimalnie jedną orginalną ...

Odpowiedzi do Pomocy ..da sie cos zrobic ?? :

6

CS się zepsuł przez głupi server;/

Witam! Wbiłem ostatnio nad najgorszy na swiecie server na jakim gralem.I skasowalo mi dziwki od glocka,a innym bronia zmienily sie dziweki strzalu;/ Czy moze mi ktos dac linka do oryginalnych dzwiekow?I gdzie wkleić?Z gory ...

Odpowiedzi do CS się zepsuł przez głupi server;/ :

7

BAN!!!!???? cos sie pojebało

...

Trafność: 50%

8

Ostrzeżenie dla BerrO: szukajka się zepsuła ?

Post: Problem LOOK Użytkownik: BerrO Typ Otrzeżenia: szukajka się zepsuła ? Otrzymane Punkty Karne: 1 Notka Administracyjna:Wiadomość do Użytkownika:Oryginalna Treść Postu: Cytat: MOże wiecie co sie dzieje ??? ...

9

Klawiatura 4 playing , znajdzie sie cos ?

siemka , szukam jakiejś dobrej klawiatury do grania. w granicach 100 - 200 zl. Wypisujcie swoje ropozycje , jak mozecie opiszcie je krotko ...

Odpowiedzi do Klawiatura 4 playing , znajdzie sie cos ? :

10

REGULAMIN - zapoznanie się z nim to OBOWIĄZEK !

1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zepsuło sie cos z surfowaniem"

1

Noto prosze wklejcie demko z " moim WH " bo cos mi sie nie chce

Noto prosze wklejcie demko z " moim WH " bo cos mi sie nie chce wierzyc, bo tego nie uzywam i nie mam. I niech Pan Mi najpierw pokaze to demko,albo wklei ...

2

powinno byc cos takiego co autobany daje za czity i zato ze sie jest dziewczyną

powinno byc cos takiego co autobany daje za czity i zato ze sie jest dziewczyną a sie za chlopaka podaje (el polaco) :neutral: :neutral: :neutral: :evil: :evil: :evil: :evil: El Polaco - JESTEM CHOPAKIEM SWIRY ...

3

No mi właśnie o cos takiego chodzi ze jest sie ct w ubraniu admina

No mi właśnie o cos takiego chodzi ze jest sie ct w ubraniu admina ...

4

mosh... tutaj cos jest na serio nie tak. cos sie zjebalo i to konkretnie.

mosh... tutaj cos jest na serio nie tak. cos sie zjebalo i to konkretnie. banany za free rozdaje :D dzis o 15:49 na de_cbble nic nie mowilem po resie wybieglem z respa i KICKED AND BANNED :D zrob cos z tym ...

5

przesadzacie mi sie nigdy takie cos nie przytrafilo. pewnie server was nie lubi

przesadzacie mi sie nigdy takie cos nie przytrafilo. pewnie server was nie lubi ...

6

kim ty kurwa jestes pajacu? zaraz was troche podregulujemy, bo cos wam sie w

kim ty kurwa jestes pajacu? zaraz was troche podregulujemy, bo cos wam sie w glowach popierdolilo... Demko Ryby jest w dziale bananow i tam doskonale widac co ma, a nie ty mi pokazujesz demko gdzie gracie z jakimis botami i ryba nic nie musi uzywac ...

7

jeszcze by sie przydalo cos zrobic za omijanie bluzgatora :d

jeszcze by sie przydalo cos zrobic za omijanie bluzgatora :d ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zepsuło sie cos z surfowaniem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam