Wyniki szukania dla: zepsuty top15 i rank |
Najbardziej trafne tematy dla "zepsuty top15 i rank"
1
poda mi ktos moze link gdzie jest wszystko opisane jak to mam zrobic wiem tylko ze mam wgrany tylko amx mod ...
Odpowiedzi do top15 i rank chce to miec pomocy :
Trafność: 66.67%
2
Jak wbijam na swój serwer i wpisuje /top15 to mam coś takiego że najlepszy jest np. na 14 pozycji ten co ma 0 na 8 a 1 jakiś pacan o co chodzi i jak to naprawić? :evil: ...
Odpowiedzi do top15,rank ogólny problem :
3
po wylaczeniu serwera rank top15 itd sie zeruje co zrobic ,nie jest zapisywany w csstats.amxx co zrobic??? w amxx.cfg mam tak : // Metoda śledzenia graczy na potrzeby statystyk // 0 - przez nick // 1 - przez SteamID // 2 - przez IP csstats_rank 0 // ...
Odpowiedzi do rank,top15 sie zeruje co zrobic?? :
4
Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co ...
Odpowiedzi do /rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d) :
5
...
Odpowiedzi do Plugin /rank, /top15 zle pokazuje i porzebny plukin kar :
6
Masz serwer i nie działa ci /rank, /top15 itp to oznacza, że nie masz modułu cstrike i csx. Chodzi w tym o to że to są "specjalistyczne" mody do CS-a (Amx Mod X jest ogólny do wielu gier np. do Day of Defeat, Team Fortress Classic). Możesz ...
Odpowiedzi do Rank, top15 itp :
7
Wiec tak mam serwer i chce byc 1 w top15 wiec otwieram plik csstats.dat (otwieram plik tym WinCSX) i zmieniam sobie wszytsko potem daje sav wychodze podmieniam .Wchodze na serwer wpisuje top15 i nic sie nie zmienilo ... :???: ...
Odpowiedzi do rank i top15 zmiany w tabeli :
8
Mam kłopot jak ktoś ma jak wpisze /rank albo /top15 to zawsze jest 1 na 8. Czy może wie ktoś jak to poprawić ? Z góry THX. Za pomoc daje ...
Odpowiedzi do Nie działa /rank i /top15 :
9
W pierwszej kolejności prosze moderatorów o nie kasowanie tego tematu gdyż spędziłem na tym forum i nie tylko 2 dni i używałem funkcji szukaj i naprawde nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Były różne odpowiedzi na ten temat ale w nich ...
Odpowiedzi do /rank i /top15 :
10
Witam, mam problem z top15 i rank, pokazuje mi tylko staty 2 sub próbowałem już coś zrobić, przeinstalowałem serwer i nadal jest taki błąd, proszę o ...
Odpowiedzi do Top15, rank :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zepsuty top15 i rank"
1
huehue juz wiem za co banuje! : D za slowo /rank i /top15 : D ... Trafność: 66.67%
2
gowno prawda pewnie wpisujecie statsy co chwile /rank albo /top15 bo moze skoczyliscie o 1 w gore :lol: ... Trafność: 66.67%
3
wiem ze to glupie... ale w say wogule wpisales /rank albo /top15?xD ... Trafność: 66.67%
4
po wylaczeniu serwera rank top15 itd sie zeruje co zrobic ,nie jest zapisywany w csstats.amxx co zrobic??? w amxx.cfg mam tak : // Metoda śledzenia graczy na potrzeby statystyk // 0 - przez nick // 1 - przez SteamID // 2 - przez IP csstats_rank 0 // ... Trafność: 66.67%
5
No niestety rank mi nie działa:/ top15 też:/ Z tego co zauważyłem to ja mam w tym pliku mniej ,,napisów,,:/ Niewiem dlaczego. Nawet gdy pousuwałem te wszsystkie -> ; to i tak mi rank nie działa. Najprawdopodobniej brakuje tego w moim amx-ie ... Trafność: 66.67%
6
Sprobuj tak amxmodmenu>9>5>tam poszukaj /rank, /top15 itp i zobacz czy czasem tam nie jest wylaczone ... Trafność: 66.67%
7
A jak mozna włączyc funkcje /top15;/rank ? ... Trafność: 66.67%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "zepsuty top15 i rank"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|