Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zielone napisy plugin

Najbardziej trafne tematy dla "zielone napisy plugin"

1

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy)

Ultimate Sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieć dźwięki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je daję, tylko w polskiej wersji zmodyfikowałem plugin Ultimate Sounds. Użyłem ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy) :

Trafność: 66.67%

2

zielone napisy

mam pytanie co mam gdzie wpisac jesli chce zeby co 60 sekun pojawial sie zielony napis z jakims tekstem? ale nie chce na gorze tylko tak jakby normalnie gracz pisal w tym czacie zeby sie ...

Odpowiedzi do zielone napisy :

3

[Szukam pluginu] Zielone napisy

Witam, szukam pluginu, edycji jakiegoś pliku, Graliście może na Puchatek [4 FUN] ? Tak jak się wpisze timeleft/nextmap to wyświetla się ten napis na zielono jak zrobić że też był zielony? np.: Następna mapa: de_inferno Pozostało czasu: 20.00 Proszę ...

Odpowiedzi do [Szukam pluginu] Zielone napisy :

4

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 33.33%

6

[amxx] plugin csdm 2.1

Chcę uruchomić spawn editora, ale nie moge znaleźć komendy (jaka ona jest?) od razu mowie ze w plikach konfiguracyjnych odblokowalem ...

Odpowiedzi do [amxx] plugin csdm 2.1 :

7

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

8

Player Model - plugin

http://forums.alliedmods.net/showthr...ght=adminmodel chce zainstalować ten plugin ale mam pytanie skąd wziąć fajne modele postaci (mogą być np. z CZ lub Source) jeżli moze być z source to czy ktoś mógłby mi podesłać model jakiegoś terror i CT ...

Odpowiedzi do Player Model - plugin :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zielone napisy plugin"

1

a ten plugin co spolszcza napisy to reklamuje puchatka na serwerze? a w tym

a ten plugin co spolszcza napisy to reklamuje puchatka na serwerze? a w tym koncercie to gdzie sie dodaje mapy do ...

2

Ddobry, plugin amx_ejl_adminchat.amxx ; kolorowe napisy jak dobrze zrozumiałem

Ddobry, plugin amx_ejl_adminchat.amxx ; kolorowe napisy jak dobrze zrozumiałem to bind będzie taki bind <klawisz> say ...

3

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=27814 Aby miec zielone napisy to

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=27814 Aby miec zielone napisy to dodaj w pliku advertisements.ini dodaj Przed kazdym (swoim teksteem dodaj !g np: Kod: !g dupa ...

4

Seba Jesli Szukasz Roboty To Mozesz Mi Napisac Plugin Spolszczajacy Napisy

Seba Jesli Szukasz Roboty To Mozesz Mi Napisac plugin Spolszczajacy napisy Tylko sma ...

5

calkiem calkiem fajne, fajne sa te napisy zielone i te dziecko oceniam 10/10

calkiem calkiem fajne, fajne sa te napisy zielone i te dziecko oceniam 10/10 ...

6

Sorry to nie to -.- mam ten plugin i działają tylko napisy CT wygrało Bomba

Sorry to nie to -.- mam ten plugin i działają tylko napisy CT wygrało Bomba wybuchla ...

7

ewntualnie plugin ad_menager - wyskakuja kolorowe napisy na say co jakiś

ewntualnie plugin ad_menager - wyskakuja kolorowe napisy na say co jakiś czas ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zielone napisy plugin"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam