Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zintegrowana x3100 ?

Najbardziej trafne tematy dla "zintegrowana x3100 ?"

1

x3100 problem z FPS, szukałem wszędzie. Pomocy.

Witajcie!!! Mam następujący problem: Szukałem wszędzie i nic. Mam laptopa HP : t7500 (2,2ghz), 4gb ramu i zintegrowana karta graficzna x3100 (do 384mb vramu), vista 64 i najświeższe sterowniki od grafiki. Na początku miałem problem z czcionkami, ...

Odpowiedzi do x3100 problem z FPS, szukałem wszędzie. Pomocy. :

2

Zintegrowana karta muzyczna i sluchawki

Witam... Nie wiem co mam zrobić otóż mam laptopa i zintegrowaną kartę muzyczną nie i nie wiem na jakie słuchawki mogę sobie pozwolić .... Gdzie będę miał lepsza jakość dźwięku przy zintegrowanej karcie muzycznej w słuchawkach SteelSound 3H , ...

Odpowiedzi do Zintegrowana karta muzyczna i sluchawki :

3

Karta zintegrowana a sluchawki...

J/w. Czy pod sluchawki np. SS 3H potrzebuje karty muzycznej na usb, jezeli mam zintegrowana? Pozdro, ...

Trafność: 50%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zintegrowana x3100 ?"

1

hmm... a grafikę jaką masz?? GeForce jakiś?? Radeon?? Czy jakaś zintegrowana??

hmm... a grafikę jaką masz?? GeForce jakiś?? Radeon?? Czy jakaś zintegrowana?? ...

2

moze najprosciej wez od kumpla karte graf inna albo jak masz zintegrowana to na

moze najprosciej wez od kumpla karte graf inna albo jak masz zintegrowana to na niej odpal. jak pojdzie to poszukaj starszych ...

3

a jaką masz kartę dźwiękową zintegrowaną? jak nie zintegrowana to jakiej firmy

a jaką masz kartę dźwiękową zintegrowaną? jak nie zintegrowana to jakiej firmy a jak zintegrowana to do jakiej plyty ...

4

Ati Radeon X200 to karta zintegrowana, czyli największe badziewie na gry, ale

Ati Radeon X200 to karta zintegrowana, czyli największe badziewie na gry, ale CS-a powinno uciągnąć bez trudu... Co do problemu: to na pewno wina sterowników do OpenGL a w zasadzie ich braku. Poszukaj ich na www.instalki.pl , www.dobreprogramy.pl , ...

5

Nie nic nie ruszalem. Mam zintegrowana karte dzwiekowa Realtek HD na płycie

Nie nic nie ruszalem. Mam zintegrowana karte dzwiekowa Realtek HD na płycie Gigabyte jakby kogoś interesowalo ...

6

cytat(nie wiem jak sie to to robi) Zintegrowana karta graficzna ATI™

cytat(nie wiem jak sie to to robi) zintegrowana karta graficzna ATI™ Radeon™ X1250 (DX 9.0, Pixel Sader 3.0) end cytat;d seba po...tegowalo Cie? jak se chlop bedzie chcial zmienic karte bo sie okaze ze ta mu nie pasi albo bedzie chcial ...

7

ATI SB450 – High Definition Audio Controller To moja zintegrowana

ATI SB450 – High Definition Audio Controller To moja zintegrowana karta ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zintegrowana x3100 ?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam