Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana broni 1 2 cs

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana broni 1 2 cs"

1

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

Trafność: 100%

2

Problem ze zmiana trzymania broni

Siema... mam taki maly problem... jak mozna zmienic strone trzymania broni (z lewej reki na prawą) ?????? :neutral: ...

Odpowiedzi do Problem ze zmiana trzymania broni :

3

zmiana broni

widzialem juz nie raz jak gracze gdy zmieniaja bron to nie widac jak ja wyciagaja zza pazuchy i laduja tylko odrazu widac bron bez zadnych "animacji[bo nie wiem jak to nazwac]" i mozna strzelac odrazu... czy moge tak zrobic w swoim CS ...

Odpowiedzi do zmiana broni :

4

Bardzo szybka zmiana broni

Otoż mam problem, na niektórych filmikach widze jak gracze zmieniaja bron i ona natychmiast sie pojaiwa, u mnie widac jak jedna bron chowa a nastepnie druga wyciaga jak zrobic aby po nacisnięciu Q natychmiast pojawila sie bron? Proszze ...

Odpowiedzi do Bardzo szybka zmiana broni :

5

Zmiana broni! Wejdz moze pomozesz :)

Witam , mam pytanie a mianowicie , jak sie zmienia bron np. z ak47 na nóż to pierw macha sie nozem a potem jest on gotowy do uzycia , na wielu filmikach widzialem ze nie jest to konieczne i jak ktos zmienia z ak albo m4 itd na inna bron to jest ona ...

Odpowiedzi do Zmiana broni! Wejdz moze pomozesz :) :

6

Zmiana broni

Nie wiedziałem za bardzo w jakim dziale zadac pytanie więc zadam tu: Kiedy gram i chce zmienic przesłówam suwak od myszki i do góry pokazuje mi się mały obrazeczek z bronią którą chce! I tutaj moje pytanie: Jak zrobic zeb tego obrazeczka nie ...

Odpowiedzi do Zmiana broni :

8

samoczynna zmiana broni PROBLEM

Witam! Mam CS 1.6 i od pewnego czasu występują u mnie w gdzie trochę irytujące zjawisko. A mianowicie podczas rozgrywki w przypadkowych momentach samoczynnie zmienia mi sie bron . np chce strzelić a tu bach tuz przed strzałem przełącza się w hudzie ...

Odpowiedzi do samoczynna zmiana broni PROBLEM :

9

Zmiana jakości broni leżących na ziemii

Witam, podmieniłem sobie pare modeli broni i na normalnych mapach wszystko jest ok, ale np na aim_mapie gdzie leży 60 broni na ziemii troche zacina... Jak zmienić jakość wyglądu broni które leżą na ziemii na ...

Odpowiedzi do Zmiana jakości broni leżących na ziemii :

10

Szybka zmiana broni.

Witam. Kiedys na NS miałem takie coś że np: jak naciskam 2 to mi sie broń od razu zmienia a nie musze naciskac mouse 1 jako to komenda bo nie moge sobie przypomnieć ...

Odpowiedzi do Szybka zmiana broni. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana broni 1 2 cs"

1

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP Cytat: ;alias w "wait";alias w2 "w;wait";alias w3 "w2;wait";alias w4 "w3;wait";alias w5 "w4;wait";alias +F.23 ...

2

Tak ;) Np na usuwanie reklam , szbki odwrot , szybka zmiana broni itp :) pzdr

Tak ;) Np na usuwanie reklam , szbki odwrot , szybka zmiana broni itp :) pzdr ! ...

3

MOUSE4 to tłumik/zoom MOUSE55 to zmiana broni A da sie zbindowac tak ze do góry

MOUSE4 to tłumik/zoom MOUSE55 to zmiana broni A da sie zbindowac tak ze do góry to np: m4/ak/awp itp; na na dół to ...

4

spray q - szybka zmiana broni komp=) cs fon - nawet do kibla ide z fonem

spray q - szybka zmiana broni komp=) cs fon - nawet do kibla ide z fonem ...

5

Szybka zmiana broni Kod: Hud_fastswitch 1 Buny hop Kod:

Szybka zmiana broni Kod: Hud_fastswitch 1 Buny hop Kod: http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tuning-cs/komenda-do-bunny-hopa,244.html Graficzne menu wyboru broni Kod: Cs -> Options -> Multiplayer -> Advanced -> Buy menu type -> VGUI menu ...

6

- Piwko - Jedzenie - Spray co rundę - Q, szybka zmiana broni

- Piwko - Jedzenie - Spray co rundę - Q, szybka zmiana broni ...

7

Zmiana nowy adres http://hts.klan.com.pl/ Zapraszamy

zmiana nowy adres http://hts.klan.com.pl/ Zapraszamy ...

Trafność: 50%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana broni 1 2 cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam