Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana broni bez animacji cs

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana broni bez animacji cs"

2

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

Trafność: 50%

3

Problem ze zmiana trzymania broni

Siema... mam taki maly problem... jak mozna zmienic strone trzymania broni (z lewej reki na prawą) ?????? :neutral: ...

Odpowiedzi do Problem ze zmiana trzymania broni :

4

zmiana broni

widzialem juz nie raz jak gracze gdy zmieniaja bron to nie widac jak ja wyciagaja zza pazuchy i laduja tylko odrazu widac bron bez zadnych "animacji[bo nie wiem jak to nazwac]" i mozna strzelac odrazu... czy moge tak zrobic w swoim CS ...

Odpowiedzi do zmiana broni :

5

Bardzo szybka zmiana broni

Otoż mam problem, na niektórych filmikach widze jak gracze zmieniaja bron i ona natychmiast sie pojaiwa, u mnie widac jak jedna bron chowa a nastepnie druga wyciaga jak zrobic aby po nacisnięciu Q natychmiast pojawila sie bron? Proszze ...

Odpowiedzi do Bardzo szybka zmiana broni :

6

Zmiana broni! Wejdz moze pomozesz :)

Witam , mam pytanie a mianowicie , jak sie zmienia bron np. z ak47 na nóż to pierw macha sie nozem a potem jest on gotowy do uzycia , na wielu filmikach widzialem ze nie jest to konieczne i jak ktos zmienia z ak albo m4 itd na inna bron to jest ona ...

Odpowiedzi do Zmiana broni! Wejdz moze pomozesz :) :

7

Zmiana broni

Nie wiedziałem za bardzo w jakim dziale zadac pytanie więc zadam tu: Kiedy gram i chce zmienic przesłówam suwak od myszki i do góry pokazuje mi się mały obrazeczek z bronią którą chce! I tutaj moje pytanie: Jak zrobic zeb tego obrazeczka nie ...

Odpowiedzi do Zmiana broni :

8

Zmiana rozdzielczości bez włączania CS'a

Mam taki problem, ustawiłem jakąś nietypową rozdzielczość (960 na ileś tam). Gdy włącze CS'a wyskakuje mi tylko komunikat od monitora 'out of frequency'. Jak poruszam myszką to słychać dźwięk najechania na przyciski w menu. Jednak na ślepo ciężko ...

Odpowiedzi do Zmiana rozdzielczości bez włączania CS'a :

10

samoczynna zmiana broni PROBLEM

Witam! Mam CS 1.6 i od pewnego czasu występują u mnie w gdzie trochę irytujące zjawisko. A mianowicie podczas rozgrywki w przypadkowych momentach samoczynnie zmienia mi sie bron . np chce strzelić a tu bach tuz przed strzałem przełącza się w hudzie ...

Odpowiedzi do samoczynna zmiana broni PROBLEM :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana broni bez animacji cs"

1

Mylos21, chodzi Ci o szybką zmianę broni bez animacji? Ściągnij i wypakuj to

Mylos21, chodzi Ci o szybką zmianę broni bez animacji? Ściągnij i wypakuj to -> ...

Trafność: 75%

2

modele HLTV, bez animacji. nie będziesz widział zmiany broni, aczkolwiek czas

modele HLTV, bez animacji. nie będziesz widział zmiany broni, aczkolwiek czas jej zmienienia będzie taki ...

Trafność: 75%

3

rok ? przesada a jak cos to DM bez broni ze samemu sie zdobywa a nie ze na

rok ? przesada a jak cos to DM bez broni ze samemu sie zdobywa a nie ze na start all bronie i se tu graj reza na maksa surfowac niemozna zal ...

4

Cytat: rok ? przesada a jak cos to DM bez broni ze samemu sie zdobywa a nie ze

Cytat: rok ? przesada a jak cos to DM bez broni ze samemu sie zdobywa a nie ze na start all bronie i se tu graj reza na maksa surfowac niemozna zal -.- Przesada? Zobacz ile musisz czekać jak będzie FULL SERV przy ...

5

ogladajac filmiki z cs'a fa one w trybie hltv [30fps, bez animacji] Granaty

ogladajac filmiki z cs'a fa one w trybie hltv [30fps, bez animacji] Granaty wygladaja chocby nie lecialy tylko wypadaly z reki, bron odrazu sie pojawia, sciagajac modele hltv [bez animacji] masz tylko zludzenie ze wyciagasz szybciej, bo czas ktory ...

6

Bo masz modele bez animacji ! Szybciej wyglada efekt , ale czas i tak trzeba

Bo masz modele bez animacji ! Szybciej wyglada efekt , ale czas i tak trzeba odczekać ! Cytat: a na ns z nimi mam opóźnienia 1 sek przed strzałem w każdej broni. Chyba wyraznie napisales, ze masz modele z HLTV na ...

7

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP Cytat: ;alias w "wait";alias w2 "w;wait";alias w3 "w2;wait";alias w4 "w3;wait";alias w5 "w4;wait";alias +F.23 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana broni bez animacji cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam