Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana celownika awp

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana celownika awp"

1

nie ma celownika w awp

mam problem kiedy mam awp i daje przyblizenie nie ma celownika tylko samo kułko jest czy mozna cos na to poradzic prucz przeinstalowania ...

Odpowiedzi do nie ma celownika w awp :

2

zmiana celownika w snajpach

cze, slyszalem o komendzie do 1.6 ktora zmienia celownik z tej czerwonej kropki do tego w source jezeli ktos ją zna pls. ...

Odpowiedzi do zmiana celownika w snajpach :

3

Zmiana na steam

Według mnie server powinien byc przezucony na steam , cziterstwo byloby mniejsze oraz lagi tez mniejsze, do tego proponowalbym zlikwidowac ptb , autoteambalanc wystarczy... (?)Moze zmienic zasady serva na Teamplay , zrobic linie raszu na mapach? ...

Odpowiedzi do Zmiana na steam :

Trafność: 33.33%

5

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

6

zmiana glosu hostom

...

7

Nowa skórka w Nuked Klan / Zmiana skórki Nuked klaN

Jest to część dalsza TEGO artykułu. W tym omówię jak wgrać nową skórkę do wcześniej zrobionej strony. Wchodzimy na stronę http://www.nuked-klan.kryha.net/ oraz sie rejestrujemy. Po zakończeniu rejestracji oczywiście się logujemy. Teraz klikamy na ...

Odpowiedzi do Nowa skórka w Nuked Klan / Zmiana skórki Nuked klaN :

8

Zmiana nazwy serwer cs

Witam drodzy forumowicze pisze do was o pomoc , mianowicie chodzi mi o zmian nazwy serwera cs pomuzcie nie wiem w jakim pliku to przestawic??? :cry: :cry: ...

Odpowiedzi do Zmiana nazwy serwer cs :

9

Problem ze zmiana trzymania broni

Siema... mam taki maly problem... jak mozna zmienic strone trzymania broni (z lewej reki na prawą) ?????? :neutral: ...

Odpowiedzi do Problem ze zmiana trzymania broni :

10

Awp problem ;(

mam taki problem robilem reinstal csa i gdy kupilem sobie awp itp. i chcialem przyblizyc celownik prawym przyciskiem myszy jego nie bylo ;( nie wiem czymu prosze o pomoc :) aha i jeszcze jeden problem ktore foldery mam wziasc aby zostawic sobie moje ...

Odpowiedzi do Awp problem ;( :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana celownika awp"

1

1.Zaloz swoj wlasny temat 2.AWP nie ma celownika... 3.Celowanie Prawym

1.Zaloz swoj wlasny temat 2.awp nie ma celownika... 3.Celowanie Prawym ...

Trafność: 66.67%

2

Weszłem----->Grałem-----> zabiłem admina z AWP bez celownika ------>

Weszłem----->Grałem-----> zabiłem admina z awp bez celownika ------> BAN ------>Dziękuje :???: NIE POLECAM ...

3

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP

awp - Shoot - Knife - awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z awp Cytat: ;alias w "wait";alias w2 "w;wait";alias w3 "w2;wait";alias w4 "w3;wait";alias w5 "w4;wait";alias +F.23 ...

4

a co ci te kreski szkodzą >.< to jest podstawowy model celownika w awp

a co ci te kreski szkodzą >.< to jest podstawowy model celownika w awp sciąg sobie inny jak ...

5

3..Co do celownika z awp to jest tylko tam widziane przez HLTV, ale ci co graja

3..Co do celownika z awp to jest tylko tam widziane przez HLTV, ale ci co graja z awp niemaja celownika...Maja normalne awp bez celwonika, tylko jak dadza zoom maja .. 2. Z modelami zgadzam sie polowe..Tak modele sa bez animacji, ale i tak musisz ...

6

Zmiana koloru celownika przy strzale: alias +col "+attack; wait;

zmiana koloru celownika przy strzale: alias +col "+attack; wait; adjust_crosshair" alias -col "-attack; wait; adjust_crosshair" bind "MOUSE1" ...

7

wpisz cl_crosshair 1 albo sciagnij modele celownika do awp

wpisz cl_crosshair 1 albo sciagnij modele celownika do awp ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana celownika awp"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam