Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana hasła do ftp przez total commander

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana hasła do ftp przez total commander"

1

Haslo na serwa || Zmiana przez FTP ...

Witam !! Mam problem bo kotś włamas sie na mojego serwa klanowego i zmienił haslo sobie .... Teraz mam problem ze zmienieniem go spowrotem .. Jak to zrobic czy to cos ma zwiazanego z plikiem serwer.cfg ?? Kod: sv_lan "1" sv_aim 0 pausable ...

Odpowiedzi do Haslo na serwa || Zmiana przez FTP ... :

Trafność: 50%

3

Problem z Total Commander - ftp

Witam. Mam problem który strasznie mnie denerwuje. Googlowalem trochę na temat tego lecz nic nie znalazłem więc mam nadzieję że tutaj ktoś będzie znał odpowiedź. Problem polega na tym iż gdy chcę wysłać pliki do ftp przez total commander, na 100% ...

Odpowiedzi do Problem z Total Commander - ftp :

4

Total commander - FTP

Elo, Gdzie total commander zapisuje zapisane ftp ? Plik wcx_ftp nie działa. Może ktos podać dokładne instrukcje ...

Odpowiedzi do Total commander - FTP :

5

Zmiana hasła rcon przez konsole?

Witam, czy jest możliwość zmiany hasła do rcona przez konsole? ...

Odpowiedzi do Zmiana hasła rcon przez konsole? :

8

Zmiana nicka przez admina, wyswietlanie napisow, itd

Witam szukam pluginu (komedny?) ktory pozwoli adminowi zmieniac nicki graczy grajacych na serwerze. Przy okazji tez moze znacie jakis prosty plugin wyswietlajacy ustawione przeze mnie teksty w say'u co jakis czas. Kolorowe teksty w sayu typu ...

Odpowiedzi do Zmiana nicka przez admina, wyswietlanie napisow, itd :

Trafność: 33.33%

9

Total Commander problem z wysyłaniem na serwer.

Witam, mam problem z commanderem (mam najnowszy). Łączy się z serwerem. Mogę wchodzić do katalogów, jednak gdy chcę coś przesłać, przesyła się do 100% i traci połączenie. przez to nie mogę zmienić serwera na nonsteam i dodać moda. Proszę o ...

Odpowiedzi do Total Commander problem z wysyłaniem na serwer. :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana hasła do ftp przez total commander"

1

Przez ftp - total commander , z resztą wszystko na forum piszę.

przez ftp - total commander , z resztą wszystko na forum piszę. ...

Trafność: 66.67%

2

Total Commander to program za pomocą którego łączysz sie se stroną przez

total commander to program za pomocą którego łączysz sie se stroną przez połączenie ftp i tam raczej wyglądu nie da sie zmienić. A jeżeli powiedziałeś na www.yoyo.pl to pytam się jakim systemem? Nuked-Klan PHP-Fusion czy ...

3

ale gdzie to szukac wchodze przez Total Comannder (i odrazu powiem ze te ftp

ale gdzie to szukac wchodze przez total Comannder (i odrazu powiem ze te ftp jest darmowe ugu.pl bo pisalo ze max na 1 plik to 10 mb a nie 2 jak w ...

4

czyli jak kupie to noralnie dosajehaslo ftp i przez total commandera wpierpszam

czyli jak kupie to noralnie dosajehaslo ftp i przez total commandera wpierpszam to i mam serwa (wpiszam amx i ...

5

Obojętne jaki program, może być Total Commander. Szukasz połączenia FTP i tam

Obojętne jaki program, może być total commander. Szukasz połączenia ftp i tam wpisujesz pasy jakie ci podali na yoyo. Znajdują się chyba Parametry połączenia. Później jak się połączysz to wrzucasz skórkę do ...

6

przez program Total commander lub Filezilla potem wlazisz do katologu cstrike i

przez program total commander lub Filezilla potem wlazisz do katologu cstrike i insatlujesz AMXX czy ...

7

Żeby kod bezpieczeństwa był widoczny wejdź na ftp przez program Total

Żeby kod bezpieczeństwa był widoczny wejdź na ftp przez program total commander, następnie klikasz na PLIK wybierasz na samej górze zmień atrybut i zmieniasz na 777 i kod powinien się ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana hasła do ftp przez total commander"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam