Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana hasla na serwie

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana hasla na serwie"

1

zmiana hasla servera (gamepad)

siema, wczoraj ktos wbil mi sie na server na adminie, prawdopodobnie kolega kolegi ;P i nie wiem jakie ono jest, nie moge wejsc na serv. W jakim katalogu sie zmienia pw ...

Odpowiedzi do zmiana hasla servera (gamepad) :

2

Zmiana na steam

Według mnie server powinien byc przezucony na steam , cziterstwo byloby mniejsze oraz lagi tez mniejsze, do tego proponowalbym zlikwidowac ptb , autoteambalanc wystarczy... (?)Moze zmienic zasady serva na Teamplay , zrobic linie raszu na mapach? ...

Odpowiedzi do Zmiana na steam :

Trafność: 33.33%

3

Wysokie pingi na moim serwie ?

Na serwerze postawionym przeze mnie (cs 1.6 patch v23, amxmodx, neo 256kb\s) pingi wynoszą od 1000 do 2000 (nie tylko dla mnie, dla wszystkich) , ale kiedy gram na jakiś innych serwerach pingi nie wynoszą więcej niż 100. Powiedzcieczy da się temu ...

Odpowiedzi do Wysokie pingi na moim serwie ? :

4

Hasło na serwie

Nie wiecie moze jak sie zakłada hasło przez amx. Mój kumpel postawił serwer i dał mi adma, jednak czasem go nie ma i na spary hasło trzeba robic. Jaka jest komenda amx zeby zalozyc ...

Odpowiedzi do Hasło na serwie :

5

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

6

zmiana glosu hostom

...

7

Nowa skórka w Nuked Klan / Zmiana skórki Nuked klaN

Jest to część dalsza TEGO artykułu. W tym omówię jak wgrać nową skórkę do wcześniej zrobionej strony. Wchodzimy na stronę http://www.nuked-klan.kryha.net/ oraz sie rejestrujemy. Po zakończeniu rejestracji oczywiście się logujemy. Teraz klikamy na ...

Odpowiedzi do Nowa skórka w Nuked Klan / Zmiana skórki Nuked klaN :

8

Zmiana nazwy serwer cs

Witam drodzy forumowicze pisze do was o pomoc , mianowicie chodzi mi o zmian nazwy serwera cs pomuzcie nie wiem w jakim pliku to przestawic??? :cry: :cry: ...

Odpowiedzi do Zmiana nazwy serwer cs :

9

Lagi na serwie :D

mam problem co zrobic zeby niebylo lagow na serwie mam neostrade 1mb upload to chyba wiecie kolega ma tez 1mb ama serwa na 16 slotow z lagami 40 :) wie ktos jak to zrobic bo kolega niechce mi powiedziec z gory dziekuje bardzo ...

Odpowiedzi do Lagi na serwie :D :

10

Bajerki na Serwie:D

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana hasla na serwie"

1

Powrzucaj pliki .wad, gralem an tym serwie i byla zmiana na surf_africa i

Powrzucaj pliki .wad, gralem an tym serwie i byla zmiana na surf_africa i wywalilo mi csa bo nie miales jakiegos pliku .wad x ...

Trafność: 66.67%

2

Zmiana nowy adres http://hts.klan.com.pl/ Zapraszamy

zmiana nowy adres http://hts.klan.com.pl/ Zapraszamy ...

3

to znaczy ze poprostu nie ma miejsca na serwie, musisz czekac moze az beda

to znaczy ze poprostu nie ma miejsca na serwie, musisz czekac moze az beda wolne 3 sloty ja tma nie ma mz tym problemu ...

4

aha i nie mow ze nie oskarzasz o czity a czesto widze na serwie jak straszysz

aha i nie mow ze nie oskarzasz o czity a czesto widze na serwie jak straszysz banami i mowisz ze ten i tamten to pewnie ...

5

no to ladnie przed chwila bylem na serwie jak ty jeszcze byles zostal tylko

no to ladnie przed chwila bylem na serwie jak ty jeszcze byles zostal tylko bulinek na serwie jak wychodzilem wiec jego ...

6

Oj cziterzy slabo widze wasza przyszlosc na tym serwie:D:P:P:P Oby tak dalej

Oj cziterzy slabo widze wasza przyszlosc na tym serwie:D:P:P:P Oby tak dalej fryta !!!!!!!!! Pozdro Fisman Andzey slabo widze moje i twoje kandydowanie na adma:D xD heh ...

7

tak wlasnie i mnie to wkur... ze nie moge sobie pograc na serwie gdzie same

tak wlasnie i mnie to wkur... ze nie moge sobie pograc na serwie gdzie same ziomble graja tylko musze grac z jakimis baranami z doopy wyczesanymi :lol: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana hasla na serwie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam