Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana interp w config.cfg

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana interp w config.cfg"

1

plik config.cfg i bronie

Mam problem jakie trzeba komendy albo coś wpisać do pliku config.cfg żeby jak np. nacisnę delete to mi sie kupią od razu jakieś bronie bez wchodzenia i kupowania wszystkiego po kolei. Już raz próbowałem tak zrobić wpisując komendy do tego pliku ale ...

Odpowiedzi do plik config.cfg i bronie :

2

Potrzebny mi Orginalny Config.cfg

Witam. Mam niewielki problem xD A chodzi o to ze nie mam config.cfg orginalnego w CS mym bo usunolem wszystkie config.cfg (jest ich 4 w grze) i zamienilem innymi znanych graczy ale ze mi nie odpowiadaja i mieszaja w ustawieniach to chce spowrotem ...

Odpowiedzi do Potrzebny mi Orginalny Config.cfg :

3

Dziwny Config.cfg

Powitać Mam taki dziwny problem z plikiem config.cfg że tak jakby zamarł. Gdy otwieram go wordpadem to ciągle sa te same ustawienia pomimo zmieniania opcji w grze. Troche to denerwujące gdy naprzyklad chce sobie pograc na war3 i ustawic binda na ...

Odpowiedzi do Dziwny Config.cfg :

Trafność: 66.67%

4

config.cfg

SIemka, moglby ktos napisac dobry config zebym wyciagal jak najwiecej fpsow? No i wytlumaczyl jak gdzie co wkleic ;> Dam ...

Odpowiedzi do config.cfg :

5

Pingi/Mikrofon/Config.Cfg

// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game. // Add custom configurations to the file "userconfig.cfg". unbindall bind "TAB" "+showscores" bind "ENTER" "+attack" ...

Odpowiedzi do Pingi/Mikrofon/Config.Cfg :

7

config.cfg

Dawno już nie grałem w CSa i teraz znów zacząłem. Jednak mój net wymaga ustawien dl... , rate itp. Tu nachodzi moje podstawowe pytanie... Gdzie on się znajduję? @edit Dobra już znalazłem #down coś ci się chyba ...

8

Problem z plikiem config.cfg

Witam mam problem z zmianą komendy w pliku: config.cfg. Mianowicie chcę zmienić funkcje klawisza home, end itp. itd. zarówno tych które są z numerami i tych które są zwykłe ale po zmienieniu funkcji tego klawisza i zapisaniu NIC się nie dzieje po ...

Odpowiedzi do Problem z plikiem config.cfg :

9

Oryginalny config.cfg dla non steam

Witam, potrzebuje oryginalny config dla cs 1.6 :) ...

Odpowiedzi do Oryginalny config.cfg dla non steam :

10

Config, interp i inne

Witam, otóż chciałbym poprosić o pomoc w robieniu odpowiedniego dla mnie configa:) chodzi mi o Rate Cl_updaterate Cl_cmdrate fps_max ex_interp Zeby jak najlepiej smigalo na Livebox 512kb(niedlugo UPC 10mb:D ale narazie config pod Neo), Palit ...

Odpowiedzi do Config, interp i inne :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana interp w config.cfg"

1

do config.cfg (w cstrike jest) wpisz "ex interp 0.01" zapisz plik,

do config.cfg (w cstrike jest) wpisz "ex interp 0.01" zapisz plik, potem prawym na ten config i ustaw "tylko do odczytu"... wejdz w csa i wpisz w consoli "exec ...

Trafność: 100%

2

w folderze cstrike masz plik config.cfg otwierasz go za pomocą notatnika

w folderze cstrike masz plik config.cfg otwierasz go za pomocą notatnika znajdujesz komende hud_fastswitch 0 i zmieniasz na hud_fastswitch 1 i zapisujesz sobie jako np XXX.cfg (musisz zapisać w folderze cstrike, a potem sobie go skopiuj w miejsce z ...

3

jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być

jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być też taka możliwość że się zle zapisał tzn nie w tym formacie co trzeba. On musi być o rozszerzeniu cfg. A te komendy spowodują że celownik podczas biegania cie się nie ...

4

Tiaa wygląda mi na zmiane bindu amx_execclient w confingu (cstrike/config.cfg)

Tiaa wygląda mi na zmiane bindu amx_execclient w confingu (cstrike/config.cfg) zmień sobie bind "MOUSE1" "+attack" bind "MOUSE2" "+attack2" Prawdopodobnie tak to u ciebie wygląda "MOUSE1" ...

5

Prześlij config :D (cstrike.config.cfg)

Prześlij config :D (cstrike.config.cfg) ...

6

a masz konto admina chociaz nastawione?? w users.ini i config.cfg dodałeś

a masz konto admina chociaz nastawione?? w users.ini i config.cfg dodałeś linijkę z nazwą pluginu w plugins.ini ...

7

R4y4n, usuń plik config.cfg z katalogu cstrike

R4y4n, usuń plik config.cfg z katalogu cstrike ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana interp w config.cfg"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam