1
Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP Cytat: ;alias w "wait";alias w2 "w;wait";alias w3 "w2;wait";alias w4 "w3;wait";alias w5 "w4;wait";alias +F.23 ...
Trafność: 60%
2
zmiana koloru celownika przy strzale: alias +col "+attack; wait; adjust_crosshair" alias -col "-attack; wait; adjust_crosshair" bind "MOUSE1" ...
Trafność: 60%
3
no ja wiem ze jak celownik sie nie bedzie powiekszal podczas strzelania to nie bedzie takiego oduzutu ale to mnie denerwuje i chce sie dowiedziec czy idzie zrobic tak zeby nie nie powiekszal , lagometr to jest takie cos ze pokazuje ci lagi taki ...
Trafność: 40%
4
podczas strzelania zawsze się rozszerza i nie ma na to rady. Chyba że miałeś wcześniej NO RECOILA (celownik sie nie rozszerza) ale to jest czit. Ta komenda co wpisałeś wyłączyła rozszerzanie się celownika podczas ...
5
Jonczas, celownik mozesz zrobic maly i niedynamiczny, ale podczas strzelania zawsze sie zwieksza. to jest sila ...
6
Cytat: CROUCH-JUMP podczas strzelania ----- alias cjumpfire "cjumpfireon" alias cjumpfireon "bind mouse1 +fire; alias cjumpfire cjumpfireoff" alias cjumpfireoff "bind mouse1 +attack; alias cjumpfire cjumpfireon" alias ...
7
niema możliwości aby celownik sie nie powiększał podczas strzelania ...