Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana koloru celownika podczas strzelania

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana koloru celownika podczas strzelania"

1

Problem podczas strzelania

Elo elo pięć dwa zero... I znów ma problem; jednak tym razem mam nadzieję, że sam sobie na niego nie odpowiem:D Otóż: podczas strzelania niektórymi broniami zamiast tego żółtego 'czegoś' pojawiają się czerwone (brązowe?) kwadraty. Dodam, że ...

Odpowiedzi do Problem podczas strzelania :

2

zmiana celownika w snajpach

cze, slyszalem o komendzie do 1.6 ktora zmienia celownik z tej czerwonej kropki do tego w source jezeli ktos ją zna pls. ...

Odpowiedzi do zmiana celownika w snajpach :

3

Czarne plamy podczas strzelania

Witam. Od momentu kiedy kupilem i zainstalowalem steam wystepuje u mnie pewien problem. Kiedy strzelam, tuz przy broni lub w miejscu gdzie uderzyl pocisk ukazuje sie czarna plama. Nie raz juz przez te plamy chwycilm dead'a. Przy dluzszym graniu ...

Odpowiedzi do Czarne plamy podczas strzelania :

Trafność: 40%

4

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

5

Zmiana na steam

Według mnie server powinien byc przezucony na steam , cziterstwo byloby mniejsze oraz lagi tez mniejsze, do tego proponowalbym zlikwidowac ptb , autoteambalanc wystarczy... (?)Moze zmienic zasady serva na Teamplay , zrobic linie raszu na mapach? ...

Odpowiedzi do Zmiana na steam :

Trafność: 20%

6

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

7

Brak czatu podczas grania na necie=////

podczas grania na necie niemam czatu...poprostu niewidze co pisza inni=( Kumple mowili mi ze musze sciaganac Jave to sciaganole i nadal lipa=( Bylbym wdzieczny za jakas rade lub link do tej JAvy co jest potrzebna do ...

Odpowiedzi do Brak czatu podczas grania na necie=//// :

8

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

9

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

10

zmiana glosu hostom

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana koloru celownika podczas strzelania"

1

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP Cytat: ;alias w "wait";alias w2 "w;wait";alias w3 "w2;wait";alias w4 "w3;wait";alias w5 "w4;wait";alias +F.23 ...

Trafność: 60%

2

Zmiana koloru celownika przy strzale: alias +col "+attack; wait;

zmiana koloru celownika przy strzale: alias +col "+attack; wait; adjust_crosshair" alias -col "-attack; wait; adjust_crosshair" bind "MOUSE1" ...

Trafność: 60%

3

no ja wiem ze jak celownik sie nie bedzie powiekszal podczas strzelania to nie

no ja wiem ze jak celownik sie nie bedzie powiekszal podczas strzelania to nie bedzie takiego oduzutu ale to mnie denerwuje i chce sie dowiedziec czy idzie zrobic tak zeby nie nie powiekszal , lagometr to jest takie cos ze pokazuje ci lagi taki ...

4

podczas strzelania zawsze się rozszerza i nie ma na to rady. Chyba że miałeś

podczas strzelania zawsze się rozszerza i nie ma na to rady. Chyba że miałeś wcześniej NO RECOILA (celownik sie nie rozszerza) ale to jest czit. Ta komenda co wpisałeś wyłączyła rozszerzanie się celownika podczas ...

5

Jonczas, celownik mozesz zrobic maly i niedynamiczny, ale podczas strzelania

Jonczas, celownik mozesz zrobic maly i niedynamiczny, ale podczas strzelania zawsze sie zwieksza. to jest sila ...

6

Cytat: CROUCH-JUMP PODCZAS STRZELANIA ----- alias cjumpfire

Cytat: CROUCH-JUMP podczas strzelania ----- alias cjumpfire "cjumpfireon" alias cjumpfireon "bind mouse1 +fire; alias cjumpfire cjumpfireoff" alias cjumpfireoff "bind mouse1 +attack; alias cjumpfire cjumpfireon" alias ...

7

niema możliwości aby celownik sie nie powiększał podczas strzelania

niema możliwości aby celownik sie nie powiększał podczas strzelania ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana koloru celownika podczas strzelania"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam