Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana map w cs config

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana map w cs config"

1

Zmiana map

zna ktos sposob na zmiane map z *.bsp na *.map ? ...

Odpowiedzi do Zmiana map :

2

Config dla prefixow map

Witam. Kiedyś działało, lecz od paru dni szfankuje. Otóż mam amxmod/config/maps/prefix_surf.cfg i w pliku ustawienia dla surfa: sv_gravity 800 sv_airaccelerate 100 sv_stepsize 300 To działa na zasadzie jak się właczy mape z prefixem surf, to configi ...

Odpowiedzi do Config dla prefixow map :

3

Twój własny config : bindy itp itd

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ===================== * Spis Treści * ===================== 0 - Historia Wersji 1 - Prawa Autorskie 2 - Wprowadzenie i informacje 3 - Tworzenie 4 - Wprowadzanie Komend 5 - Nazwy Broni Do Bindowania 6 - ...

Odpowiedzi do Twój własny config : bindy itp itd :

4

Zmiana na steam

Według mnie server powinien byc przezucony na steam , cziterstwo byloby mniejsze oraz lagi tez mniejsze, do tego proponowalbym zlikwidowac ptb , autoteambalanc wystarczy... (?)Moze zmienic zasady serva na Teamplay , zrobic linie raszu na mapach? ...

Odpowiedzi do Zmiana na steam :

Trafność: 33.33%

5

config

hej ziomale pomożcie jestem tu nowy i chce sie dowiedziec jak zaraz po zabiciu szybko sie przemiescic i mozna kupwac numerami ... chodzi o to ze na ekranie pokazują sie numery 1.2.3 i wybieramy 1 jesili chcemy kupic bron np.jestesmy w ct a a mamy ...

Odpowiedzi do config :

6

Rodzaje Map

Taktyka gry w CS'a Hostage Rescue Ten tryb rozgrywany jest na mapach cs_xxxxx (np. cs_militia). Zadaniem antyterrorystów jest odbicie zakładników przetrzymywanych w bazie terrorystów i doprowadzenie ich do punktu ratunkowego. Terroryści natomiast ...

Odpowiedzi do Rodzaje Map :

7

config

Mam pytanko. troche glupie ale jest:D:D:D czy da sie jakos "stuningowac" plik config aby poprawic jakos gry (niechodzi mi tu o grafike) chodzenie strzelanie ...

Odpowiedzi do config :

9

Bind i Config

Elo :P Szukam dwóch rzeczy: 1. Bind dzięki któremu w czasie biegu, skakania celownik cały czas jest mały i sie nie powiększa. 2. config, który pozwala na zapisanie kupna broni, granatów itd. pod jednym klawiszem, np 7, a po zakupie pisze w team chat ...

Odpowiedzi do Bind i Config :

10

Problem z Deagles' Map Management 2.10i

A więc tak ten mod służy do wybierania map przez graczy np w czasie gry wpiszą de_dust2 to dusta dodaje do votowania pod koniec mapy i np jak zmieni sie z dusta2 na nuke to znow mozna dodac dusta2 do votowania bardzo mnie to denerwuje jak zrobic ...

Odpowiedzi do Problem z Deagles' Map Management 2.10i :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana map w cs config"

1

Zmiana nowy adres http://hts.klan.com.pl/ Zapraszamy

zmiana nowy adres http://hts.klan.com.pl/ Zapraszamy ...

2

moze masz zaduzo map,albo to musisz miec chyba w tym samym folderze

moze masz zaduzo map,albo to musisz miec chyba w tym samym folderze co ...

3

ta mapa jest żałosna nienawidze jej tak samo jak scoutkniwes żal mi tych map

ta mapa jest żałosna nienawidze jej tak samo jak scoutkniwes żal mi tych map tak bardzo że ...

4

ZMIANA ADRESU STRONY !!!! www.imml-klan.yoyo.pl

zmiana ADRESU STRONY !!!! www.imml-klan.yoyo.pl ...

5

Jeśli trzeba dodam linki do map i botów albo jeśli potrzeba reszte artykułów

Jeśli trzeba dodam linki do map i botów albo jeśli potrzeba reszte artykułów PozDraw!aM ...

6

w folderze cstrike masz plik config.cfg otwierasz go za pomocą notatnika

w folderze cstrike masz plik config.cfg otwierasz go za pomocą notatnika znajdujesz komende hud_fastswitch 0 i zmieniasz na hud_fastswitch 1 i zapisujesz sobie jako np XXX.cfg (musisz zapisać w folderze cstrike, a potem sobie go skopiuj w miejsce z ...

7

a otworzyłeś ten config w konsoli?????? albo masz zle zbindowane

a otworzyłeś ten config w konsoli?????? albo masz zle zbindowane ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana map w cs config"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam