Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana mapy z konsoli

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana mapy z konsoli"

1

Zmiana mapy...

Włączam HLDS wszystko ok nic sie nie wyłacza i fajnie ale jak wpisze w konsoli changelevel de_dust2 lub poprzez admina to tam sie z tego co pamiętam w pisuje amx_map <nazwa mapy> serwer mi sie wyłącza i muszę go odpalać jeszzce raz. Proszę o ...

Odpowiedzi do Zmiana mapy... :

Trafność: 66.67%

2

Problem z zmiana mapy

Mam serwer hitme.pl, gdy mapa sie zmienia to pasek ladowania zatrzymuje sie na koncu i dalej nie chce isc naciskam ESC patrze i serwer sie zresetowal i mapa leci np dust2 a kabul mial byc jak to napraiwc admin hitme powiedzial zeby reinstall amxa ...

Odpowiedzi do Problem z zmiana mapy :

3

amx problem ze zmiana mapy

Z gory napisze zeby admini sie nie czepiali ze skorzystalem z opcji szukaj i nic nie znalazlem na ten temat Wiec mam problem ze zmiana mapy, po komendzie zmieniajacej mape badz ankiecie z mapami do wyboru serweer sie zatrzymuje (jakby przygotowuje ...

Odpowiedzi do amx problem ze zmiana mapy :

4

Zmiana mapy i Shut Down

Witam bywa czasem na moim serwerze że kiedy chce zmienić mapę serwer sie restartuje i wraca s powrotem do De_dust'a . Nie mam żadnych takich dziwnych map same podstawowe plus kilka innych serwer stoi na ...

Odpowiedzi do Zmiana mapy i Shut Down :

5

Długa zmiana mapy - TIMED OUT

Witam! Mam serwer 85.214.124.165:27065 - zainstalowany na shell.4us.pl - nie wiem dlaczego, ale przy każdej zmianie mapy wyskakuje TIMED OUT i trzeba chwilę poczekać aż serwer znowu będzie działał. Czy to wina shell.4us.pl i nic nie da się z tym ...

Odpowiedzi do Długa zmiana mapy - TIMED OUT :

6

Zmiana domyslnej mapy

Witam, mam serwer ale ciągle jak go włączam to mi mapke de_dust chce ładować(nie mam jej na serwie) i serw nie działa. Koledzy radzili mi żebym poszukał w server.cfg ale tram tego nie ma. Wiecie jak to zmienic? Z góry dziękuje za ...

Odpowiedzi do Zmiana domyslnej mapy :

7

Zmiana mapy dam pomógł ;)

1,Witam mam oto taki problem gdy kończy sie czas mapy (20 min)i jest zmiana mapy gdy ludzie wejdą na nową mapą nie idzie kupić broni i wszyscy są w CT (mogę grac tylko na jednej mapie i muszę dać ograniczony czas) i tak jest po zmianie mapy nie ...

Odpowiedzi do Zmiana mapy dam pomógł ;) :

8

Zmiana mapy na niestandardową -->Crash serwera

Mam taki problem, że gdy zmienię mapę na serwerze na jakąś niestandardową(cs_miami_css,office007) serwer się wysypuje i startuje od mapki początkowej. Co najdziwniejsze nie wszystkie mapki co dodałem sam na serwa nie działają. Działa Kabul i ...

Odpowiedzi do Zmiana mapy na niestandardową -->Crash serwera :

9

Zmiana Mapy i zacinaniesiepostaci przy pingu 40...

Mam problem wlasciwie 2 :shock: -gdy zmieniammape server "wywala" noi siada na chwile (restart?) wiem ze jest jakis plik odpowiedzialny zato jak dlugoczasumatrzymac po zakonczonej rundzie -noi drugi problem polega na scinaniu postaci w ...

Odpowiedzi do Zmiana Mapy i zacinaniesiepostaci przy pingu 40... :

10

gracz drużyny i zmiana mapy nie działa...

Siema. ogólnie mam 2 problemy. mam własny serwer na pukawka.pl jestem tam head adminem a mimo to nie mogę przerzucać (transferować) graczy do innego teamu. domyślam się, że po prostu mam wyłączoną tą opcje, lecz nie wiem gdzie ją mogę włączyć?? ...

Odpowiedzi do gracz drużyny i zmiana mapy nie działa... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana mapy z konsoli"

1

ja mam ten sam problem, gdy klikam p, albo wpisze w konsoli, np o zmiane mapy

ja mam ten sam problem, gdy klikam p, albo wpisze w konsoli, np o zmiane mapy to wyświetla sie You have no acces to that command, moj plik user wygląda tak: co ja mam tam zmienić żeby działało, aha no i czy posiadając neostrade 512, czyli zmienne ...

2

wariat818, ale zmiana mapy się udała - czyli amxx... rozpracuj go :)

wariat818, ale zmiana mapy się udała - czyli amxx... rozpracuj go :) ...

3

4fun juz dziala ;] narazie tylko gungame potem dodam ze z zmiana mapy na np. z

4fun juz dziala ;] narazie tylko gungame potem dodam ze z zmiana mapy na np. z de_dust na de_aztec bedzie heromod ;] i inne mody ...

4

Prosty plugin po wpisaniu /mapy pokazuje w konsoli mapy dostępne na serwerze:

Prosty plugin po wpisaniu /mapy pokazuje w konsoli mapy dostępne na serwerze: Kod: /* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Maps on server" #define VERSION "1.0" ...

5

Napewno to nie przez gamepad..... Moze Dodajesz Server jak jest zmiana mapy ;]

Napewno to nie przez gamepad..... Moze Dodajesz Server jak jest zmiana mapy ;] ...

6

Cytat: Napisał kamil161 2. To nie wiem czemu ale jak jest zmiana mapy to

Cytat: Napisał kamil161 2. To nie wiem czemu ale jak jest zmiana mapy to strasznie długo czeba czekać!!! albo masz zaladowany pluginami swoj serwer i go obciazasz na maxa a jak nie to zglos sie do hitme.pl bo widze ze tam wykupujesz ...

7

najlepiej jak bedziesz nagrywal i jak bedzie zmiana mapy to wpisywal stop i

najlepiej jak bedziesz nagrywal i jak bedzie zmiana mapy to wpisywal stop i potem na nowo nagrywal ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana mapy z konsoli"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam