1
ja mam ten sam problem, gdy klikam p, albo wpisze w konsoli, np o zmiane mapy to wyświetla sie You have no acces to that command, moj plik user wygląda tak: co ja mam tam zmienić żeby działało, aha no i czy posiadając neostrade 512, czyli zmienne ...
Trafność: 66.67%
2
wariat818, ale zmiana mapy się udała - czyli amxx... rozpracuj go :) ...
3
4fun juz dziala ;] narazie tylko gungame potem dodam ze z zmiana mapy na np. z de_dust na de_aztec bedzie heromod ;] i inne mody ...
4
Prosty plugin po wpisaniu /mapy pokazuje w konsoli mapy dostępne na serwerze: Kod: /* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Maps on server" #define VERSION "1.0" ...
5
Napewno to nie przez gamepad..... Moze Dodajesz Server jak jest zmiana mapy ;] ...
6
Cytat: Napisał kamil161 2. To nie wiem czemu ale jak jest zmiana mapy to strasznie długo czeba czekać!!! albo masz zaladowany pluginami swoj serwer i go obciazasz na maxa a jak nie to zglos sie do hitme.pl bo widze ze tam wykupujesz ...
7
najlepiej jak bedziesz nagrywal i jak bedzie zmiana mapy to wpisywal stop i potem na nowo nagrywal ...