Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana nazwy serwera płatnego

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana nazwy serwera płatnego"

2

Zmiana nazwy serwer cs

Witam drodzy forumowicze pisze do was o pomoc , mianowicie chodzi mi o zmian nazwy serwera cs pomuzcie nie wiem w jakim pliku to przestawic??? :cry: :cry: ...

Odpowiedzi do Zmiana nazwy serwer cs :

4

Zmiana adresu IP serwera na domenę..

Witam, Mam serwer oraz domenę.. Jak można adres fizyczny IP serwera np 23832832:2732 zamienić na adres domene.. tak jak jest to na wiaderku zrobione? H#2 - h2.wiaderko.com:27015 H#3 - h3.wiaderko.com:27015 Trzeba mieć jakiś skrypt? Szukałem tego ale ...

Odpowiedzi do Zmiana adresu IP serwera na domenę.. :

Trafność: 50%

5

Samoczynna zmiana nazwy serva.

Mam problem taki ze po kazdej zmianie mapy zmienia mi sie nazwa servera na Counter Strike 1.6 Server. Prosze o ...

Odpowiedzi do Samoczynna zmiana nazwy serva. :

6

amxbans zmiana ip serwera

siema miałem na starym ip amxbans teraz mam nowe ip serwera i można jakoś dodać z phpmyadmin jakoś serwer z nowym ip ? bo miałem jeden serwer na liście ale usunełem bo i tak ip nie mogłem ...

7

Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!!

Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!! Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja Non Steama czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic ...

Odpowiedzi do Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!! :

8

Zmiana nazwy gry !

Chcialbym zmienic zakladke Gra: Counter Strike na np. www.onet.pl ! HOW? Szukalem, nie znalazlem, moze nie umiem ;] Jak ktos nie kmini ocb, dam screena ...

Odpowiedzi do Zmiana nazwy gry ! :

9

Zmiana mapy na niestandardową -->Crash serwera

Mam taki problem, że gdy zmienię mapę na serwerze na jakąś niestandardową(cs_miami_css,office007) serwer się wysypuje i startuje od mapki początkowej. Co najdziwniejsze nie wszystkie mapki co dodałem sam na serwa nie działają. Działa Kabul i ...

Odpowiedzi do Zmiana mapy na niestandardową -->Crash serwera :

10

Zmiana nazwy na skorce

Zrobilem swoja wlasna strone na ugu.pl zainstalowalem webspella i wgralem skore. Ale na skorce nadal mi pisze inna nazwa klanu. Jak to zmienic?? ...

Odpowiedzi do Zmiana nazwy na skorce :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana nazwy serwera płatnego"

1

http://forum.cs-mord.pl/zmiana-nazwy-serwera-vt88.htm masz sry za link do

http://forum.cs-mord.pl/zmiana-nazwy-serwera-vt88.htm masz sry za link do innego forum. Ale na wiaderku odnaleśc sie nie ...

Trafność: 75%

2

Zmiana IP serwera na: 193.218.155.140:27321 Zapraszam Serdecznie

zmiana IP serwera na: 193.218.155.140:27321 Zapraszam Serdecznie ...

3

Zmiana nazwy "Counter-Strike" na inną (chodzi w wyszukiwarce serwerów

zmiana nazwy "Counter-Strike" na inną (chodzi w wyszukiwarce serwerów etc) pod windowsa jak i pod linuXa (tylko na 99% sobie z tym nie poradzisz). Ale temat jest. Albo instalacja jakiś zaawansowanych pluginów, np. jak zrobić serwer ...

4

Stary to jest server dedykowany więc nie przejmuj się zmiana nazwy tylko graj

Stary to jest server dedykowany więc nie przejmuj się zmiana nazwy tylko graj :P Najważniejsze jest żebyś IP znał i tedy każdy może wbić bez ...

5

Norayaki, wyłącz plugin knife duel. Co do nazwy serwera ustaw ją w server.cfg.

Norayaki, wyłącz plugin knife duel. Co do nazwy serwera ustaw ją w server.cfg. ...

6

wszystko ładnie śmiga...tylko że nie moge ustawić nazwy serwera... tzn że w

wszystko ładnie śmiga...tylko że nie moge ustawić nazwy serwera... tzn że w pliku .bat nie zależnie jaką nazwę bym wpisał, start --> " ?????? " <-- ZAWSZE jest Server Counter-Strike 1.6 :cry: :cry: ;/// Bardzo prosze o pomoc :!: z ...

7

IP serwera klanowego 77.79.210.74:27069 pw dwie litery z nazwy klanu

IP serwera klanowego 77.79.210.74:27069 pw dwie litery z nazwy klanu ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana nazwy serwera płatnego"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam