Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana rozdzielczości gry cs

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana rozdzielczości gry cs"

1

Zmiana rozdzielczości bez włączania CS'a

Mam taki problem, ustawiłem jakąś nietypową rozdzielczość (960 na ileś tam). Gdy włącze CS'a wyskakuje mi tylko komunikat od monitora 'out of frequency'. Jak poruszam myszką to słychać dźwięk najechania na przyciski w menu. Jednak na ślepo ciężko ...

Odpowiedzi do Zmiana rozdzielczości bez włączania CS'a :

Trafność: 66.67%

2

Zmiana nazwy gry !

Chcialbym zmienic zakladke Gra: Counter Strike na np. www.onet.pl ! HOW? Szukalem, nie znalazlem, moze nie umiem ;] Jak ktos nie kmini ocb, dam screena ...

Odpowiedzi do Zmiana nazwy gry ! :

3

GUI do STEAM'a download - zmiana wyglądu gry

Aby ściągnąć skórkę, kliknij na obrazek :) w każdej paczce screenshot. fnaticSTEAM v4 gui light fnaticSTEAM v4 gui bg2 light fnaticSTEAM v4 gui dark fnaticSTEAM v4 gui bg2 dark ...

Odpowiedzi do GUI do STEAM'a download - zmiana wyglądu gry :

4

Inne Gry

Gracie w cos innego? Jakies gry mmrpg? Osobiscie gram od dwoch roku w Tibie ; d Tak wiem glupia gra, ale jesli sie zacznie to trudno jest przestac ; d www.tibia.org.pl Jesli nie gracie to wlasnie tam mozecie sie dowiedziec troszke wiecej o tej grze ...

Odpowiedzi do Inne Gry :

Trafność: 33.33%

5

Zmiana na steam

Według mnie server powinien byc przezucony na steam , cziterstwo byloby mniejsze oraz lagi tez mniejsze, do tego proponowalbym zlikwidowac ptb , autoteambalanc wystarczy... (?)Moze zmienic zasady serva na Teamplay , zrobic linie raszu na mapach? ...

Odpowiedzi do Zmiana na steam :

6

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

7

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

8

|Team Elektryk| zaprasza do gry !!!

Bardzo zapraszam na nowy serwer klanu |Team Elektryk| niestety swieci pustkami wiec bardzo prosze zebyscie go odwiedzali. Serwerowi nieczego nie brakuje ma wszystko co powinien. Sprawdz przekonaj sie. 62.181.5.5:27019 hasło ...

Odpowiedzi do |Team Elektryk| zaprasza do gry !!! :

9

Nie moge właczyć gry !!

Mam problem ponieważ nie mogę włączyć cs'a 1.6. wgrałem patcha wszystko ok. Włączam pojawiają sie te dwa kolosy jeden kuca drugi stoi i nic dalej sie nie dzieje. Pomóżcie proszę !!!! Czekam na odpowiedź i ...

Odpowiedzi do Nie moge właczyć gry !! :

10

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana rozdzielczości gry cs"

1

A może zmiana rozdzielczości ? I jej jakości ? Spróbuj zmniejszyć rozdziałkę na

A może zmiana rozdzielczości ? I jej jakości ? Spróbuj zmniejszyć rozdziałkę na np. 800 x 600 i zmienić Renderer na D3D. Wszystko znajdziesz w OPTIONS -> VIDEO ... Coś chyba jest z ... fps'ami ... Nie jestem pewien, ale spróbować nie zaszkodzi ...

2

mi się zdaje, że zmiana nazwy gry, czyli Twojego "Counter-Strike"

mi się zdaje, że zmiana nazwy gry, czyli Twojego "Counter-Strike" wymaga pluginu: amx_gamename. Game Name Changer V.1.1 - ...

3

Zmiana nowy adres http://hts.klan.com.pl/ Zapraszamy

zmiana nowy adres http://hts.klan.com.pl/ Zapraszamy ...

4

Inne gry ? oczywiście hermanie w Deluxe Ski Jump 3 ...

Inne gry ? oczywiście hermanie w Deluxe Ski Jump 3 ... ...

5

to niebylo na zadnej mapce po prostu wyszlem z gry a jak chcialem wejsc to ban!

to niebylo na zadnej mapce po prostu wyszlem z gry a jak chcialem wejsc to ban! a ip mam ...

6

UOP cie za to dopadnie. W końcu jets to piracka wersja gry która posiada prawa

UOP cie za to dopadnie. W końcu jets to piracka wersja gry która posiada prawa autorskie i te inne licencje(ale nie dam sobie głowy uciąć, mogę się mylić). A czemu nie chcesz kupić oryginalnego cs'a ??????? Ja bym radził ci kupić oryginał. Wydatek ...

7

boshe co za nuuby ludzie patrzcie.. D:/Gry/Valve/cstirke/server.cfg Otwierasz

boshe co za nuuby ludzie patrzcie.. D:/gry/Valve/cstirke/server.cfg Otwierasz CFG! szukasz Linijki sv_lan 0 jeżeli masz 0 zmieniasz na 1 , jeżeli nie masz takiej linijki dodajesz sobie gdzieś na samym dole sv_lan 1 dam ci przykład ;) Kod: // Use ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana rozdzielczości gry cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam