1
daj ip tego serwera... Cytat: Napisał vvddxx non steam tylko oto chodzi zeby zmienic mu vaca a czy Ty nie rozumiesz ze w 95% serwy non mają Valve Anti-Cheat ...
Trafność: 80%
2
Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/ ...
3
1. Pobieramy biblioteki non-steam Pierwszym krokiem do przerobienia serwera na non-steam jest pobranie bibliotek serwera specjalnie przygotowanych do odpalenia serwera na non-steamie. Biblioteki pobrać możemy stąd: engine.v15.tgz - FileFront.com ...
4
Nie da się kupić serwera non steam, ponieważ jest to nielegalne. Możesz zmienić wartość sv_lan w serwerowym configu. Wejdź w dział "Firmy hostujące serwery CS". Tam na pewno coś znajdziesz ...
5
No i musze jeszcze dodac ze na non steam dziala bez zarzutow zmiana rozdzialki na OPENGL ... wina steama ;(( ? ehhh co robic ... ? karta graficzna to raczej nei jest ale mam gforca 7300 gt prosze o info :) // Problem rozwiazany ;) na steamie w ...
6
IP: 195.114.0.30:27839 haslo: sl Typ serwera: non steam [TP] (12 Sloty) Pingi: Niskie, w granicy 15-40 Czas Mapy: 25 minut Kontakt z HeadAdmin'em: Gadu-Gadu: 3736125 Serwer jest nowy. Panuje na nim naprawde super atmosfera. Poszukujemy ludzi na ...
7
Elo! A ja juz co do serwera steam Hashjama! Prosze dodac mapki co byly na NS :) jak malo jest graczy to prosza o aima albo cos mniejszego, i jeszcze rundke troszku wydluzyc :D ...
Trafność: 60%