Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmiana się w kurczaki a cs

Najbardziej trafne tematy dla "zmiana się w kurczaki a cs"

1

Chat Logger Zmiana miejsce zapisywania się logów

Witam mam plugin no i chce w nim zmienić aby logi były zapisywane w /var/www/html/chat_log/ Proszę o pomoc oto kod plugina Kod: /* Chat Logger v2.1a Author: Jim (jim_yang @ AlliedModders Forum) Credit: aligind4h0us3 for the idea, suggestion and ...

Odpowiedzi do Chat Logger Zmiana miejsce zapisywania się logów :

Trafność: 66.67%

2

Zmiana broni i jej ruszanie sie

Witam mialem problemy z CSem (wylaczal mi sie jak probowalem wejsc na niektore serwy) wiec wzialem sciagnalem go na nowo ale inna wersje ogolnie jest lepiej i juz mi sie CS nie wylacza samoistnie ale sa 2 rzeczy ktore mnie denerwuja i nie wiem jak ...

Odpowiedzi do Zmiana broni i jej ruszanie sie :

3

REGULAMIN - zapoznanie się z nim to OBOWIĄZEK !

1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...

Trafność: 33.33%

4

Wiaderka Zapiujcie Się

Wiadreka zapisujcie sie do ligii http://ligacsa.mojeforum.net/index.php ...

Odpowiedzi do Wiaderka Zapiujcie Się :

5

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

6

igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy ...

Odpowiedzi do igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza :

7

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

8

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

9

Skad sie wziely wasze nicki

el polaco - kiedys w tv leciala taka reklama Tyskiego gdzie glownym bohaterem byl El Polaco. No i sobie pomyslalem ze dobry nick na Cs'a to sobie zarzucilem nee :lol: I tak sie jakos przyjelo to sobie teraz smigam na tym nicku ...

Odpowiedzi do Skad sie wziely wasze nicki :

10

komp sie restartuje

Gram sobie w csa zainstalowalem sterowniki do karty dzwiekowej i zrestartowal sie komp po restarcie wlaczam csa wybieram server idzie ten pasek juz prawie gram i komputer sie restartuje to sie zawsze powtarza ! POMOCY ...

Odpowiedzi do komp sie restartuje :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmiana się w kurczaki a cs"

1

wariat818, ale zmiana mapy się udała - czyli amxx... rozpracuj go :)

wariat818, ale zmiana mapy się udała - czyli amxx... rozpracuj go :) ...

2

atyll, gdy instalujesz zboty zmiana się wpis z liblist.gam, i wtedy amxx nie ma

atyll, gdy instalujesz zboty zmiana się wpis z liblist.gam, i wtedy amxx nie ma prawa działać! Zboty nie współpracują z AMXXem... Nawet gdy w lini startowej dodasz localinfo to nie pójdzie bo boty się "zwieszą" 10 sekund po starcie mapy. ...

3

Stary to jest server dedykowany więc nie przejmuj się zmiana nazwy tylko graj

Stary to jest server dedykowany więc nie przejmuj się zmiana nazwy tylko graj :P Najważniejsze jest żebyś IP znał i tedy każdy może wbić bez ...

4

to co mam zrobic kurczaki :neutral: a jak sie nazywa bot na celowanie a jak

to co mam zrobic kurczaki :neutral: a jak sie nazywa bot na celowanie a jak ktos ma WH to prosze o lonka plz plz pzl ...

5

Już zrobiłem, rr serwa, zmiana mapy... I dalej nie działa i nie ściągają sie

Już zrobiłem, rr serwa, zmiana mapy... I dalej nie działa i nie ściągają sie nawet ...

6

sądzę ze po wgraniu amxa powinno się zrestrtować serwer a zmiana mapy to

sądzę ze po wgraniu amxa powinno się zrestrtować serwer a zmiana mapy to za ...

7

zmiana loginu jako taka nie. możesz zmienić to co się wyświetla, np. dodać

zmiana loginu jako taka nie. możesz zmienić to co się wyświetla, np. dodać adres forum czy coś :D nie możesz zmienić tego co wpisujesz aby zalogować się ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmiana się w kurczaki a cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam