Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmienia mi się interp z 0.01 na 0.01

Najbardziej trafne tematy dla "zmienia mi się interp z 0.01 na 0.01"

1

broń sama się zmienia

witam wszystkich cs maniaków ;) mam taki problem: gdy gram broń często sama mi się zmienia, jest to bardzo denerwujące, np. podczas strzelania w przeciwnika nagle zmienia mi się bron na ostanią uzywana, np nóż no i oczywiście runda wtopa. ...

Odpowiedzi do broń sama się zmienia :

Trafność: 40%

3

interp...nie chce sie zmienic

elo , chce sobie ustawic prawidlowu intep czyli 0.01 i jak wpisuje w konsoli ex_interp 0.01 to pisze mi cos takiego : ex_interp forced up to 22 msec i co zrobic... ...

Odpowiedzi do interp...nie chce sie zmienic :

4

mapa zmienia sie bardzo długo

mam taki problem mam serwer na http://www.shell.4us.pl/ i jak zmienię mapę to mi sie zmienia 5 min. kiedyś takiego czegoś nie miałem od kiedy nie pogrzebałem w serwer.cfg. może mi ktoś powiedzieć jak mam skonfigurować serwer.cfg tak aby jak najmniej ...

Odpowiedzi do mapa zmienia sie bardzo długo :

5

Interp sie wylancza:?-HELP

W Configu mam ustawiony interp 0.1.Wchodze w CS,konsole,pisze "ex_interp",wysakkuje ex_interp is "0.1" czyli ok.Czasami juz jak wchodze na serwa i aptrze czy serw ma wymagany interp 0.01 to pisze ex_interp i powinno wyskoczyc ...

Odpowiedzi do Interp sie wylancza:?-HELP :

6
7

wiesz moze gdzie sie zmienia kolor napisowm w say'u w cs'ie??

Wiecie moze gdzie sie zmienia kolor napisow w say'u w cs'ie?? Pomocy! ...

Odpowiedzi do wiesz moze gdzie sie zmienia kolor napisowm w say'u w cs'ie?? :

8

interp 0.01= zacinanie się modeli

witam mam problem gdy ustawie interp 0.01 to ścinają się modele. Czy to możliwe że to przez karte graficznę geforce 5200(128mb) czy da się temu jakoś zaradzić ...

9

REGULAMIN - zapoznanie się z nim to OBOWIĄZEK !

1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...

Trafność: 20%

10

Wiaderka Zapiujcie Się

Wiadreka zapisujcie sie do ligii http://ligacsa.mojeforum.net/index.php ...

Odpowiedzi do Wiaderka Zapiujcie Się :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmienia mi się interp z 0.01 na 0.01"

1

Ja mam 2 pytania.. 1. Jak sie zmienia interp?? 2.kazdy przewaznie ma interp

Ja mam 2 pytania.. 1. Jak sie zmienia interp?? 2.kazdy przewaznie ma interp 0.01 i np wiekszy to 0.1 a mniejszy 0.009?? Bo troche nie kumam tych interow..Czyli np z tym interpem 0.009 to jakos inaczej bede gral??..Bo jakos nei rozumei tych ...

Trafność: 60%

2

co nie zmienia faktu ze bym sie przydal :P

co nie zmienia faktu ze bym sie przydal :P ...

3

cl_dynamicroshair 0 to daje że podczas biegania i kucania nie zmienia sie ale

cl_dynamicroshair 0 to daje że podczas biegania i kucania nie zmienia sie ale to dużo nie ...

4

Nie wątpie co nie zmienia faktu że mi sie przerywa przy 40+ MB. I tak za każdym

Nie wątpie co nie zmienia faktu że mi sie przerywa przy 40+ MB. I tak za każdym razem... ...

5

Cytat: Napisał wariat818 Aha i jeszcze jedno pytanie nie wiem jak sie zmienia

Cytat: Napisał wariat818 Aha i jeszcze jedno pytanie nie wiem jak sie zmienia "tryb gry" to znaczy od załozenia serwera mam tryb death mach i nie wiem jak go zmienic na zwykły proszę o pomoc. csdm_active ...

6

jak pisze sv_lan 0 to nic sie nei zmienia- nikt si enei moze polaczyc. Na

jak pisze sv_lan 0 to nic sie nei zmienia- nikt si enei moze polaczyc. Na domiar złego mam na własnym serwerze ping wielkości 500, a miałem wcześniej zaledwie 7...Natomiast csdm_active 0 wypisuje mi, że nie można rozpoznać komendy....chyb adam ...

7

ale to neidziala nie zmienia sie nic

ale to neidziala nie zmienia sie nic ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmienia mi się interp z 0.01 na 0.01"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam