Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmienia mi sie nazwa serwera counter strike

Najbardziej trafne tematy dla "zmienia mi sie nazwa serwera counter strike"

1

Counter Strike nie odpala się.

Witam ! Mam problem z uruchomieniem counter strike'a 1.6 z patchem v23. Otóż gdy klikam na ikonkę csa pojawia się na chwilkę klepsydra i potem nic się nie dzieje. Irytuje mnie to z deczka, proszę o pomoc. Konfiguracja mojego komputera jest na pewno ...

Odpowiedzi do Counter Strike nie odpala się. :

Trafność: 50%

2

Kto sie wymieni counter strike source za 1.6 steam nie zban.

Pisac na gg 8812520 ...

3

Counter Strike Beta - nie chce pokazywać się to do sciągania z "Moje Gry"

Jeśli ktoś wie dlaczego to pisac ;] (wiem, że to nie ten dział, ale piszę to tutaj bo obie gry są ...

5

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS Non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 33.33%

6

CSF- Counter Strike Fighter

...

7

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

8

Strona o Counter-Strike 1.6 Non-steam

Yo! Chce zareklamować strone o non steamie csnonsteam.xa.pl Mozna na niej znaleść liste serwerów Non steam, pliki do ściągnięcia i małe forum. Jeśli będzie więcej użytkowników tej strony to strona sie rozbuduje! ...

9

serwery counter-strike non-steam VAC

Witam. Mam prośbę, zna ktoś jakieś serwery counter-strike non-steam z VAC? Jak tak to bardzo proszę o podanie ip... Dzięki... ...

Odpowiedzi do serwery counter-strike non-steam VAC :

10

Counter Strike

http://www.counterstrike.f0ra.info/ Zapraszam na nowe forum o CS ...

Odpowiedzi do Counter Strike :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmienia mi sie nazwa serwera counter strike"

1

Po pierwsze to powinno sie znajdowac w dziale serwery Counter strike non steam

Po pierwsze to powinno sie znajdowac w dziale serwery counter strike non steam a nie tutaj a to ze cos wam sie moglo nie udac to nie znaczy zeby ten temat znajdowal sie ...

2

Źle się ściągnął plik, bywa. NOWA WERSJE! Counter Strike 1.6 by DIGITALZONE

Źle się ściągnął plik, bywa. NOWA WERSJE! counter strike 1.6 by DIGITALZONE v29.1 PART1 PART2 counter strike 1.6 by DIGITALZONE v29.2 RAPIDSHARE PART1[MU] PART2[MU] SHAREDZILLA Update z wersji v29.1 do v29.2! Hasło 4gulli.dl.am RAPIDSHARE ...

3

Valve\Steam\SteamApps\nazwa konta\counter-strike\cstrike albo polish_strike

Valve\Steam\SteamApps\nazwa konta\counter-strike\cstrike albo polish_strike ...

4

aha jak wpisze exec server.cfg to nazwa serwa zmienia się na nazwa |xxx|

aha jak wpisze exec server.cfg to nazwa serwa zmienia się na nazwa |xxx| www.adres.pl co zrobić zeby wyświetlało sie to cop chce?? [ Dodano: Wto 27 Lis, 2007 ] dobra już nie ...

5

dzial nazywa sie Kod: Podstawy, instalacja Counter Strike Steam ť Pytanie czyli

dzial nazywa sie Kod: Podstawy, instalacja counter strike Steam ť Pytanie czyli logiczne ze o Steama ...

6

Valve\Steam\SteamApps\nazwa konta\counter-strike\cstrike albo polish_cstrike

Valve\Steam\SteamApps\nazwa konta\counter-strike\cstrike albo polish_cstrike ...

7

Cytat: Napisał MacQ 1) Plugin ktory zmienia nazwe gry (zamiast counter strike

Cytat: Napisał MacQ 1) Plugin ktory zmienia nazwe gry (zamiast counter strike np adres strony) eee xD samemu możesz zmienic.,... np. w konsoli HLDS albo w pliku ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmienia mi sie nazwa serwera counter strike"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam