Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmieniający sie userbar

Najbardziej trafne tematy dla "zmieniający sie userbar"

1

Mapy się nie zmieniają.

Witam. Mam pewien Problem, otóż co zmienie mape na nowym serwerze 32 slotowym dla PGC. To występuje Crash serwera i serwer się restartuje z początkową mapą. Zapewniam, że mapa jest w katalogu maps w mapcycle.txt, allmaps.txt oraz w maps.ini. Nie ...

Odpowiedzi do Mapy się nie zmieniają. :

2

Dziwnie zmieniające się pingi

Witam. Mam problem z dużym pingiem. Gdy uruchamiam grę w kolumnie Latency zwykle są małe pingi, czasami sieć jest przeciążona to są i większe, ale najdziwniejsze jest to ze gdy w latency pisze np 40, ja wchodze na serwer to po kilku(nastu) ...

Odpowiedzi do Dziwnie zmieniające się pingi :

3

REGULAMIN - zapoznanie się z nim to OBOWIĄZEK !

1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...

Trafność: 33.33%

4

Wiaderka Zapiujcie Się

Wiadreka zapisujcie sie do ligii http://ligacsa.mojeforum.net/index.php ...

Odpowiedzi do Wiaderka Zapiujcie Się :

5

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

6

igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy ...

Odpowiedzi do igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza :

7

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

8

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

9

Skad sie wziely wasze nicki

el polaco - kiedys w tv leciala taka reklama Tyskiego gdzie glownym bohaterem byl El Polaco. No i sobie pomyslalem ze dobry nick na Cs'a to sobie zarzucilem nee :lol: I tak sie jakos przyjelo to sobie teraz smigam na tym nicku ...

Odpowiedzi do Skad sie wziely wasze nicki :

10

komp sie restartuje

Gram sobie w csa zainstalowalem sterowniki do karty dzwiekowej i zrestartowal sie komp po restarcie wlaczam csa wybieram server idzie ten pasek juz prawie gram i komputer sie restartuje to sie zawsze powtarza ! POMOCY ...

Odpowiedzi do komp sie restartuje :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmieniający sie userbar"

1

nie moge tefgo poprawic bo jest w gif... a to w jpg i sie zmieniają nie wiem

nie moge tefgo poprawic bo jest w gif... a to w jpg i sie zmieniają nie wiem czemu kolory... zmieniłem troche adres ;) http://forumc-cs.klimacik.net/ (znaczy sie alias ...

Trafność: 66.67%

2

Wtedy to już Twój problem. Każdemu zmieniają się tendencje do gier, przykładowo

Wtedy to już Twój problem. Każdemu zmieniają się tendencje do gier, przykładowo : ja kiedyś lubiłem fife, pesa, itp. Teraz wolę csa. A za kilka/kilkadziesiąt lat będę grał w coś innego. ...

3

No tak 6,5/10 cholernie wkurzają mnie te zmieniające sie zdjęcia pod logiem a

No tak 6,5/10 cholernie wkurzają mnie te zmieniające sie zdjęcia pod logiem a tak to może być a layouty tez mi sie nie ...

4

Filmik nawet, nawet. Tylko po co te piosenki sie zmieniają ? Ogólnie to: 6/10

Filmik nawet, nawet. Tylko po co te piosenki sie zmieniają ? Ogólnie to: 6/10 ...

5

DreQ!, sory - nie obraz sie, ale nie wiem czy ty kiedys jakis userbar zrobiles

DreQ!, sory - nie obraz sie, ale nie wiem czy ty kiedys jakis userbar zrobiles albo cos, ale nie wiem czemy wychodzisz z zalozenia ze userbary sa zalosne i tylko jeden userbar... w pozadnych suerbarach cale tlo to posttacie... poogladaj na innych ...

6

Cytat: do góry są takie cyferki które czasem się zmieniają to na tym miejscu

Cytat: do góry są takie cyferki które czasem się zmieniają to na tym miejscu To jest liczba ...

7

Nie da się tak... No-IP to po prostu system DNS, który podpina zmieniające się

Nie da się tak... No-IP to po prostu system DNS, który podpina zmieniające się IP pod jedną nazwę, czyli alias. CS akceptuje używanie aliasu np. jak chcesz dodać serwer do "favorites", lecz jak chcesz mieć normalny serwer widoczny w ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmieniający sie userbar"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam