Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmienianie formatu plików muzycznych

Najbardziej trafne tematy dla "zmienianie formatu plików muzycznych"

1

Problem z uploadowaniem plików wad

Co należy zrobić, aby serwer jak uploaduje mapkę dla innym (np. fy_pool_day3) wysłał też potrzebny do tego plik z teksturami, plik *.wad (w tym wypadku to fy_pool_day3.wad). Kiedy chciałem zagrać z kumplami na tej mapie to wszyscy ściągnęli mapkę, a ...

Odpowiedzi do Problem z uploadowaniem plików wad :

Trafność: 25%

2

Program do zmienianie menu

na fpsbanana jest wiele zmienionych stylow do cs np. http://www.fpsbanana.com/screens?img...guis/23083.jpg jakim program mozna takie cos zrobic? do tapety używam programu cake (ale raz wlaczylem i cos sie zwalilo i nie chce sie dalej wlaczac) jak ...

Odpowiedzi do Program do zmienianie menu :

4

Plugin, automatyczne zmienianie gravity na okreśłonej mapie.

Więc tak jak w temacie, jaki plugin, żeby się gravity zmieniało np. na mapie scoutzkivez ? A potem normalnie ? Z góry dzięki ...

Odpowiedzi do Plugin, automatyczne zmienianie gravity na okreśłonej mapie. :

5

Zmiana formatu muzyki

Gdy chcę dać muzę do speech nie chodzi ona, wyskakuje mi że ma być tylko format WAV PCM, czy coś takiego. Jest ktoś kto się na tym zna i zrobiłby mi tą muzę na ten format? Oczywiście dam za to pomógł. Oto LINK do tych muzyczek. Proszę o pomoc, z ...

Odpowiedzi do Zmiana formatu muzyki :

6

Wrzucanie plików na FTP !

Siema Kupiłeś serwer od jakiejś firmy która ma dostęp do ftp i chcesz wrzucić amxx lub jakieś inne pliki więc w tym poradniku opisze jak?,gdzie?,jakim programem! Ściąganie programu do wrzucania na FTP : 1).Total Comander ! [fade:435c4e13c5]POLECAM ! ...

7

Sciaganie Plikow

Widzialem FAQ na wiaderku o szybszym sciaganiu plikow z mojego serva wiec jak to mozna zrobic ja w server.cfg mam cos takiego sv_downloadurl "http://szambo/hlds/dlurl/" i jak to edytowac zeby szybko sciagalo ...

Odpowiedzi do Sciaganie Plikow :

8

HLDS Problem z pobieraniem plików

Kiedy niektórzy chcą się zalogować na serwer wyskakuje taki komunikat [img=http://img136.imageshack.us/img136/6836/konsoladi3.th.png] Czym to jest spowodowane? Pozdrawiam, ...

Odpowiedzi do HLDS Problem z pobieraniem plików :

9

Panel Edycja plików przez www

Witam Potrzebuje czegoś takiego Edytor plików konfiguracyjnych hlds przez przeglądarkę www na zasadzie jak ma gamepad Opcja logowania się klientów i dla każdej osobny osobny folder z hlds-em Możliwość dodawania userów do panelu aby mieli możliwość ...

Odpowiedzi do Panel Edycja plików przez www :

10

Prośba o pomoc w modyfikacji plików.

Witam ponownie. Szukam kogoś kto pomógłby mi w edycji configów map, odpowiedzialnych za respawny. Chodzi mi konkretnie o naniesienie odpowiednich wartości do configów, ponieważ te które stąd ściągnąłem okazały się działające, lecz przystosowane do ...

Odpowiedzi do Prośba o pomoc w modyfikacji plików. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmienianie formatu plików muzycznych"

1

Daniel co ty chrzanisz ?:) jaki ty transfer masz ? 1kb/s ? xD plikow muzycznych

Daniel co ty chrzanisz ?:) jaki ty transfer masz ? 1kb/s ? xD plikow muzycznych jest okolo 20... i na wiekszosci szanujacych sie serwerow tyle jest.. ultimate_sound i round_sound i nic pozatym:) mi sei muzyka sciagala po reinstalce csa minute.. ...

Trafność: 50%

2

reinstall plików

reinstall plików ...

3

Plikow amxx nie otworzysz tylko pliki sma edytujesz (np notatnikiem) a

Plikow amxx nie otworzysz tylko pliki sma edytujesz (np notatnikiem) a potem ...

4

a gdzie reszta plikow amx bo w tle widze amsz tylko users.ini i amxx.cfg

a gdzie reszta plikow amx bo w tle widze amsz tylko users.ini i amxx.cfg ...

5

Cytat: Napisał Manti do jakiego formatu trzeba przekonwertować - wav ? Pytasz

Cytat: Napisał Manti do jakiego formatu trzeba przekonwertować - wav ? Pytasz się co i jak. Tak więc ściągasz ten plugin: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=183502 . Wypakuj go do katalogu z Counterem. Skopiuj swój dźwięk do ...

6

Cytat: Napisał SoulsHunter Wg wysyłanie plików *.wad da się jakoś zrobić może

Cytat: Napisał SoulsHunter Wg wysyłanie plików *.wad da się jakoś zrobić może w AMXX ? (widziałem, że serwer, który działał na AMXX wysłał mi plik *.wad --> to było od jakiegoś ratsa ;P) Pewnie jakiś plugin ;P A z tym logo to nie rozumiem :/ ...

7

ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu MP3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić

ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu MP3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić nutke na WAV to pamiętaj że ma być w formacie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmienianie formatu plików muzycznych"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam