Wyniki szukania dla: zmienianie ip wewnetrznego na zewnetrzny |
Najbardziej trafne tematy dla "zmienianie ip wewnetrznego na zewnetrzny"
1
ja pisze w imieniu kolegi bo ja mam zewnetrzne ip a kolega chce miec ip zewnetrzne ale ma wewnetrzne bo nikt sie nie dolacza do serwa jak zrobic zeby zmienic ip z wewnetrznego na zewnetrzne ??? prosze o pomoc !! NAKARME ...
Odpowiedzi do zmiana ip z wewnetrznego na zewnetrzny :
Trafność: 66.67%
2
na fpsbanana jest wiele zmienionych stylow do cs np. http://www.fpsbanana.com/screens?img...guis/23083.jpg jakim program mozna takie cos zrobic? do tapety używam programu cake (ale raz wlaczylem i cos sie zwalilo i nie chce sie dalej wlaczac) jak ...
Odpowiedzi do Program do zmienianie menu :
3
W związku z tym, że niektórzy nie wiedzą, jaki mają rodzaj adresu IP postanowiłem takie cuś napisać :) Jeśli masz wątpliwości co do rodzaju swojego adresu IP, skorzystaj z tego poradnika!!!!! KROK 1 Uruchamiamy Wiersz Polecenia (jak ktoś nie wie, ...
Odpowiedzi do Adres IP zewnętrzny czy wewnętrzny - jak to sprawdzić?? :
Trafność: 33.33%
4
Więc tak jak w temacie, jaki plugin, żeby się gravity zmieniało np. na mapie scoutzkivez ? A potem normalnie ? Z góry dzięki ...
Odpowiedzi do Plugin, automatyczne zmienianie gravity na okreśłonej mapie. :
5
Czy da się zmieniać bronie kulką w myszce bez animacji? ...
Odpowiedzi do Zmienianie broni kulką w myszce bez animacji? :
6
Co trzeba zrobic w configu aby zmiana broni odbywała się bez animacji, żeby od razy po zmianie mozna by było strzelac? Jezeli byl taki temat prosze mnie do niego odesłać, lecz jezeli nie, to moze mi ktos powiedziec jak to samemu zrobic a najlepiej ...
Odpowiedzi do szybsze zmienianie broni (config) :
7
http://www.forum.wiaderko.com/topics...ig-vt28285.htm nie o to mi dokladnie chodziło, nei ma animacji, jednak jest czas ktory trzeba odczekac na oddanie strzalu z awpeki lub innego arsenalu (normalnie z animacją to było odbiezpieczanie broni :P) ...
Odpowiedzi do szybkie zmienianie broni C.D. :
8
witam, mam problem jak widac,,, potrzebuje pozadnego aliasa na b hopa :) potrzebuje tej komendy ze robi np. jak klikne 3 to mi sie wlacza np. m4 a nie ze jak klikne 3 to musze jeszcze myzszka potwierdzic.... takze po zainstalowaniu csa (jestem na ...
Odpowiedzi do b hop, zmienianie broni, menu broni :
9
Siemka. No więc tak- kupiłem sobie niedawno Portal na Steama(jeśli ktoś nie wie co to za gra, to błąd), przeszedłem go kilka razy, na yt pooglądałem filmiki "fast walktrough" i zauważyłem, że oni mają np. zielony i różowy portal, gdzie ...
Odpowiedzi do [PROBLEM]Portal- zmienianie kolorów portali :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmienianie ip wewnetrznego na zewnetrzny"
1
zmienianie modelów broni (popularny "tuning") tutaj : Nowe modele "gunów", czyli tuning waszego ... Trafność: 33.33%
2
Teraz sie ożeń jak przez te zmienianie map ciąży dostała oO Dobra Zamykam jak ktoś chce ciskać bulinka niech założy w Offtopic ... Trafność: 33.33%
3
nikt3, chodzi Ci o link zewnętrzny?? Możliwe że tu jest coś zwalone bo to cba.pl - darmowe ... Trafność: 33.33%
4
dB_FaTa[L]1Ty *, następny raz link zewnętrzny skoro wszystko jest na portalu = warn. Cytat: Napisał dawid000 chce wejsc na jakis serwer wchodze i jak trwa jakas runda i mam czekac to jest spoko ale jak zacznie sie nowa runda to wywala i to z kazdego ... Trafność: 33.33%
5
Zamiast obrysu renderu mogłeś zrobić blask zewnętrzny to by poprawiło trochę ;] ... Trafność: 33.33%
6
Cytat: Napisał cfaniak13 Zamiast obrysu renderu mogłeś zrobić blask zewnętrzny to by poprawiło trochę ;] a jak to zrobic w GIMP? dam pomogl jak mi ... Trafność: 33.33%
7
A masz może link gdzie można pobrać i komendy na bany,zmienianie map itp.... Bo kompletnie nie ... Trafność: 33.33%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmienianie ip wewnetrznego na zewnetrzny"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|