Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmienianie nazwy na serwerze w cs

Najbardziej trafne tematy dla "zmienianie nazwy na serwerze w cs"

1

brak zmiany nazwy na serwerze

siema chłopaki mam problem u siebie na serwerze. Gdy wejde na na nick obojetnie jakim i gram zagram se runde i zmienie nazwe to mnie wywala :/ zmieniam z JaCo na JaCo + mp3 , z jacek na jacek123 i daleju mnie wywala i pisze ze złe hasło :/ aha ...

Odpowiedzi do brak zmiany nazwy na serwerze :

Trafność: 66.67%

2

Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam

Ej nie dawajcie wiaderka na Steama! zrobiliście zajefajny serwer, j=sa na nim sami fajni zawidnicy! kiedy dacie go na steama to wiekszosc graczy przestanie grac, np. ja:) co to wam da? bedzie mniej cziterów?? przecież nie ma ich tak duzo zeby ...

Odpowiedzi do Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam :

Trafność: 33.33%

3

Lagi na serwerze

Witam wgralem amx moda, jakies tam pluginy itp-tak jak pisalo na waszej stronie Gdy gram ja i jakas jedna osoba to jest ok ale jak wejdą juz 3-4 osoby to mają pingi po 1200 caly czas:/ Ktos pisał zeby ustawic priorytet hlds na wysoki tak tez ...

Odpowiedzi do Lagi na serwerze :

4

Info o serwerze

...

5

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

7

Problem z muzką na serwerze - straszne zakłócenia !

Gdy puszczam muzykę, są straszne zakłócenia. Zrobiłem wszystko co trzeba w confingu. PLS HELP ...

8

Problem z muzką na serwerze - straszne zakłócenia pls SZYBKO

CO MUSZĘ ZROBIĆ, gdy włączam muzykę wszystko jest ok tylko są straszne zakłócenia tzn. BARDZO SŁABA JAKOŚĆ, ledwo co słychać, wszystko strasznie trzeszczy. Jaki jest tego problem ...

9

Poprawcie nazwy for

W kategorii Counter Strike Source Non Steam jest" * Instalacja Counter Strike Source Non Steam <-- to ok ale to już nie: *Problemy związane z Counter Strike Condition Zero Non Steam *Serwery Counter Strike Condition Zero Non ...

Odpowiedzi do Poprawcie nazwy for :

10

Konfiguracja sXe Injected na serwerze

Witam Czy ktos wie, co trzeba zrobic, zeby przy ustawionym statusie dla sXe "wymagany" mimo wszystko serwer od szczególnych uzytkowników (adminów) nie wymagał włączonego sXe? Efekt ma być taki, że wszyscy gracze na serwerze muszą mieć ...

Odpowiedzi do Konfiguracja sXe Injected na serwerze :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmienianie nazwy na serwerze w cs"

1

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim kompie, i chyba miał być to serwer z MODEM WAR3 :) Pozdro, ...

2

Cytat: Napisał Iron .. as_orlrig,cs_havana,de_surrvivor te sa na serwerze..

Cytat: Napisał Iron .. as_orlrig,cs_havana,de_surrvivor te sa na serwerze.. wystarczy je dodac do cfg amxx.. juz dodalem =] Cytat: fy_snow,cs_747 tych chyba niema... z czasem ...

3

A ja mam czas i bede to egzekwowal az mosh nie zrobi antyblluzgi...na serwerze.

A ja mam czas i bede to egzekwowal az mosh nie zrobi antyblluzgi...na serwerze. ...

4

Juz sobie nie pograsz na tym serwerze a fajny jest uwierz:)...trzeba bylo sie

Juz sobie nie pograsz na tym serwerze a fajny jest uwierz:)...trzeba bylo sie dobrze informacji zaczerpnac...fajnych masz kumpli jak to oni ci zaproponowali...zal szukaj serwera po ...

5

Kretyn to nie pierwsze twoje incydenty na serwerze, swoje screeny zobacz w moim

Kretyn to nie pierwsze twoje incydenty na serwerze, swoje screeny zobacz w moim temacie "BANANY OD FRYTY", skargi na ciebie byly od dawna, az sam zostalem twoja ofiara bo wszedlem na serwer pod innym nickiem i w polowie mapy nagle bez ...

6

pewnie grałeś na serwerze gdzie jest mod WarCrafta :)

pewnie grałeś na serwerze gdzie jest mod WarCrafta :) ...

7

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie zlapie spokojnie ale wtedy to bedziesz mial cieplo w gaciach :lol: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmienianie nazwy na serwerze w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam