Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmienianie nicków

Najbardziej trafne tematy dla "zmienianie nicków"

1

Koajrzenia nickow (zabawa)

Wpisujemy co Ci sie kojarzy z Osobą powyzej. Proste jak konstrukcja cepa :P Milej zabawy ...

Odpowiedzi do Koajrzenia nickow (zabawa) :

Trafność: 50%

2

Program do zmienianie menu

na fpsbanana jest wiele zmienionych stylow do cs np. http://www.fpsbanana.com/screens?img...guis/23083.jpg jakim program mozna takie cos zrobic? do tapety używam programu cake (ale raz wlaczylem i cos sie zwalilo i nie chce sie dalej wlaczac) jak ...

Odpowiedzi do Program do zmienianie menu :

5

Banowanie nicków

...

6

Plugin, automatyczne zmienianie gravity na okreśłonej mapie.

Więc tak jak w temacie, jaki plugin, żeby się gravity zmieniało np. na mapie scoutzkivez ? A potem normalnie ? Z góry dzięki ...

Odpowiedzi do Plugin, automatyczne zmienianie gravity na okreśłonej mapie. :

8

szybsze zmienianie broni (config)

Co trzeba zrobic w configu aby zmiana broni odbywała się bez animacji, żeby od razy po zmianie mozna by było strzelac? Jezeli byl taki temat prosze mnie do niego odesłać, lecz jezeli nie, to moze mi ktos powiedziec jak to samemu zrobic a najlepiej ...

Odpowiedzi do szybsze zmienianie broni (config) :

9

szybkie zmienianie broni C.D.

http://www.forum.wiaderko.com/topics...ig-vt28285.htm nie o to mi dokladnie chodziło, nei ma animacji, jednak jest czas ktory trzeba odczekac na oddanie strzalu z awpeki lub innego arsenalu (normalnie z animacją to było odbiezpieczanie broni :P) ...

Odpowiedzi do szybkie zmienianie broni C.D. :

10

Rejestracja Nicków

Dzięki temu pluginkowi można zarejestrować gracza na serwie - dobre na war3 --==Komendy==-- amx_rejestracja nick/sid/ip password - Tworzy rejestracje nicka amx_logowanie hasło [ Uwaga musisz się logować na tym samym nicku co się rejestrowałeś - nie ...

Odpowiedzi do Rejestracja Nicków :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmienianie nicków"

1

Ja tam mam duużo nicków :P szybko mi sie nudzą. Pierwszy nick jakim grałem to

Ja tam mam duużo nicków :P szybko mi sie nudzą. Pierwszy nick jakim grałem to frez poźniej frez|awp :P a teraz LuCkY_sKiLL lub N[!]Tr0^ czasami n1 ...

2

Glownie uzywam nicku: Mx-FluiD :D moj brat uzywal wiele nickow i zawsze

Glownie uzywam nicku: Mx-FluiD :D moj brat uzywal wiele nickow i zawsze zmienialem na jakis inny(z glowy) xD w koncu patrze a tu Mx-FluiD wiec biore i tak gram ^^ uzywam tez nicku: ZioM (orginalny) ...

3

Ja mam tyle nicków , że sam niewiem na jakim grać . Jak mi się jakiś spodoba to

Ja mam tyle nicków , że sam niewiem na jakim grać . Jak mi się jakiś spodoba to zmienianm.. ...

4

miki2007, hmm, zaraz zmodyfikuje mój plugin na kickowanie nicków aby

miki2007, hmm, zaraz zmodyfikuje mój plugin na kickowanie nicków aby rozpoznawał flage b (rez. slota, bo nie każdy klanowiec ma admina ;p ) i każdy gracz mający w nicku i nieposiadający slota Cytat: Napisał miki2007 RAPTEAM nie wejdzie na ...

5

Cytat: Napisał NeeX1 Ja mam tyle nicków , że sam niewiem na jakim grać . Jak

Cytat: Napisał NeeX1 Ja mam tyle nicków , że sam niewiem na jakim grać . Jak mi się jakiś spodoba to zmienianm.. :) mam to samo ...

6

właśnie niedługo większość neo będzie zbanowana + rejestracja nicków :) jakoś

właśnie niedługo większość neo będzie zbanowana + rejestracja nicków :) jakoś po świętach ...

7

ale nie zmienia im nickow na nosxe

ale nie zmienia im nickow na nosxe ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmienianie nicków"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam