Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zmienne ip a stale

Najbardziej trafne tematy dla "zmienne ip a stale"

1

Zmienne ip, a stały adres serwera.

Witam. Założyłem serwer na neostradzie. Jako, że mam zmienne ip, to założyłem konto na no-ip.pl. Po wpisaniu w konsoli adresu z no-ip.pl łączy się z serwerem, ale jak chce dodać do ulubionych, to adres automatycznie zamienia się na moje ip, które po ...

Odpowiedzi do Zmienne ip, a stały adres serwera. :

2

Zmienne IP

Mam serwer na neostradzie, która niestety ma zmienne IP, i wiadomo jak to jest ze zmiennym IP są problemy, bo stałym graczom muszę je ciągle podawać, zmieniać ciągle w configu statystyk, w ogóle same problemy. I chciałem zrobić stałe IP próbowałem ...

Odpowiedzi do Zmienne IP :

Trafność: 50%

3

Zmienne zewnetrze IP + router + neostrada

A więc jak już się domyślacie, chce stworzyć serwer i grać z kolegami. Mam neo 512. Zewnetrzne IP mam przez to zmienne (wnioskuję to z tego, że po każdym włączeniu kompa strony takie jak http://whatismyipaddress.com/ pokazuja mi inne ip. Mam router, ...

Odpowiedzi do Zmienne zewnetrze IP + router + neostrada :

5

Stale ip na neostradzie ?? Mozliwe ??

Mam neostrade xD Zal.pl wiem ale co jakis czas mi sie zmienia IP i trace graczy ;/ moze da sie cos poradzic ? xD Moj kumpel (debil i kretyn) mowi ze mam zrobic sobie konto na No-Ip xD Please Help Me ;] Dam ...

Odpowiedzi do Stale ip na neostradzie ?? Mozliwe ?? :

6

Jak zbanowc zmienne IP ?

Jestem adminem serwera i chce zbanowac osoby, ktore graja na czitach: w konsoli wpisuje amxmodmenu -> pozycja 2 czyli bany. Ale to nic nie pomaga kolesie maja zmiene IP i po 20 sekundach znowu sa na serwerze. Czy istnieje jakis sposob na ...

Odpowiedzi do Jak zbanowc zmienne IP ? :

7

Router, Neostrada [zmienne ip] Problem z log in...

Mam taki problem... Mam neostrade ze zmiennym ip, routera i laptopa na ktorym siedzi siostra i internet idzie do niej tez z routera, ale mniejsza z tym... wpisalem 192.168... itd... i co mam teraz zrobic zeby osoby mogly sie dolaczyc do mojego serva ...

Odpowiedzi do Router, Neostrada [zmienne ip] Problem z log in... :

8

hlds, zmienne ip i dyndns

Witam. Nie wiem z jakimi parametrami odpalic hlds, zeby mnie widziano na zewnatrz... A wiec tak, mam netie i zmienne ip. W routerze dodalem moj komputer na ktorym stawiam serwer do DMZ. Ustawilem tez dyndns, tak, ze z moim komputerem mozna sie ...

Odpowiedzi do hlds, zmienne ip i dyndns :

9
10

Zmienne Ip, Ustawienie ip serwera.

Mam no-ip.org przy moim zmiennym ip. Można się z moim serverem połączyć poprzez no-ip.org w grze, lecz jak dam w serwerach wyszukiwanych w csie, to pojawia się moje zmienne ip. Jak zrobić żeby w tej wyszukiwarce w grze itd pojawiało się moje ip ...

Odpowiedzi do Zmienne Ip, Ustawienie ip serwera. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zmienne ip a stale"

1

napisz jeszcze czy masz stale ip czy zmienne... wewnetrzne czy zewnetrzne...

napisz jeszcze czy masz stale ip czy zmienne... wewnetrzne czy zewnetrzne... blad class C najczesciej dotyczy tych co stawiaja serwer majac wewnetrzne ...

Trafność: 100%

2

Ja mam i stale lanowe i zmienne z Dialogu;/ Jakoś na Non Steam moglem robić

Ja mam i stale lanowe i zmienne z Dialogu;/ Jakoś na Non Steam moglem robić servery a teraz coś na Steamie nie ...

Trafność: 100%

3

Nic dziwnego przeciez NEO ma zmienne ip i jak za kazdym razem on bedzie

Nic dziwnego przeciez NEO ma zmienne ip i jak za kazdym razem on bedzie restartowal kompa to bedzie inne ...

4

aha dzieki sprobuje, mi potrzebne jest stale IP bo mam dostac adma na pewnym

aha dzieki sprobuje, mi potrzebne jest stale IP bo mam dostac adma na pewnym serwie a do tego potrzebne jest stale IP ...

5

poza tym mam neostrade.. czyli zmienne ip..

poza tym mam neostrade.. czyli zmienne ip.. ...

6

no ale ja mam zmienne ip ... cóż z tego jak wpisze skoro sie zmieni...

no ale ja mam zmienne ip ... cóż z tego jak wpisze skoro sie zmieni... ...

7

Cytat: Napisał Manti no ale ja mam zmienne ip ... cóż z tego jak wpisze skoro

Cytat: Napisał Manti no ale ja mam zmienne ip ... cóż z tego jak wpisze skoro sie zmieni... no to masz 4 opcje ;] daj admina se takiego na haslo ;] ZROB WSZYSTKO TAK JAK NAWPISAŁEM WPISZ TAKI NICK CO BEDZIESZ MIAL !! jesli wpiszesz nick tutaj inny ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zmienne ip a stale"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam